Buburuzele se joaca in zapada!***30***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Lali posibil doar sa fi fost durerea din cauza aerului uscat de peste noapte..mai pateam si eu asa...oricum sanatate multa
Ema ma tot gandesc daca domnul nu a planificat acest lucru inca de cand v-ati cunoscut..ca prea ies multe la liman...oricum bafta sa termini cu totul si sanatate ..
Alina sanatate in coninuare si bafta sa mearga cu homeopatele...bun venit pe lume nepotelului, sanatate si sa fie un papacios.

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Si tot eu..acum sa va zic de noi
Am fost aseara la pediatra
A consulat-o pe Stefi, urechi ok (a trecut inceputul de otita cu picaturi...durerea pe care o avea miercuri s-a evaporat pana aseara), gat ok, plamani ok...de la ce-i febra nu se stie..ne-a trimis sa-i facem analiza la urina, am fost la spital aseara, i-a recoltat urina si azi pe dupa amiaza ne da o parte idn rezultate..e a 3 oara din toamna pana acum de cand ii facem analiza la urina si pana acum a fost ok, nu a iesit nici o infectie...si daca si urina e ok, a zis ca-i posibil sa fie gripa , in conditile in care luni cand am fost la ea zicea ca nu are cum sa fie gripa ca la gripa bolesti in pat...deci ce sa mai cred?! o da la intors?...clar analize la sange nu o sa ne dea sa-i facem, ca nu-si are rost si ar fi prea traumatizant ptr copil ....
A consultat-o si pe Anna, plamani ok, gat ok, urechea stanga: otita ...ne-a bagat pe antibiotic...Acum eu nu cred ca o otita poate sa dea starea pe care o are Anna, ca a avut si in trecut otita si nu a fost in halul asta...ieri a avut momente cand devenea ca o leguma la mine in brate, cu ochii fix intr-un punct si nu reactiona, trebuia sa o smucesc ca sa-si revina...cu o seara inainte mi-a plans ff rau, iar azi noapte s-a repetat, plans isteric, de durere puternica, se zvarcolea toata de durere, nu stiam ca sa-i mai fac, m-am panicat..a adormit epuizata de plans pe pieptul meu, dupa cateva ore s-a trezit din nou si a inceptu sa imi planga de durere si sa se zvarcoleasca..am reusit sa o linistesc..acum nu stiu daca o otita poate da astfel de reactii, si astfel de dureri...Iar de dimineata i-am dat nurofen supozitor, iar la vreo juma de ora a avut scaun..avea in el niste firisoare rosu inchis (spre maro) si niste chestii groase de culoarea pieli/secretilor..am pus pe seama ca ar fi secretii, din interior..ca stiu ca bebe le mai elimina prin kk si firisoarele m-am gandit ca ar putea fi de la cele 4 guri de banana mancata ieri..dar m-a dus si cu gandul ca ar putea fi firisoare de sange, ca-s ff multe...dar durerile pe care le are noaptea imi dau impresia ca-s de la burtica, ..poate is paranoica... aa si gurita ca-i miroase poate fi de la febra (asta mi-a zis pediatra)..pe noapte anna a refuzat sa suga...Voi ce parere aveti? is paranoica? gandesc prea mult?

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata'

Sunt tare suparat Peste sora mea a mai cazut un necaz (dar ma rog sa fie bn ). Cea mica are febra de 1 sapt 40.4 si nu scade sub nici o forma. Azi-noapte la 23 s-a internat in spital cu ea. I sa-u luat analize, dar dim cand am vb cu ea, inca nu stiau ce e. I s-a spus ca e o infectie undeva Cea mica zace, refuza mancarea si nici lichide nu consuma. Imi pare asa rau de ea. E asa micuta, nu are decat 13-14 kg la 4 anisori (care ii implineste duminica pe 19)
Uff ca nu se mai termina belelele care s-au abatut asupra sufletului ei
Ne termina si pe noi, ca suntem asa departe si nu putem s-o sprijinim nici macar moral

Razvan a inceput sa-mi tuseasca putin, dar facem aerosoli si sper sa fie bn.
Am fost dim la recoltat. Doamne cat a mai plans de mana lui
Acum astept cu nerabdare rezultatele ca sa vedem ce este.

Picky sa stii ca noua de fiecare data ne-a dat sa facem destule analize, chiar daca Razvan n-a avut nimik. Sa vada, daca atunci cand e bn si n-a luat nici un medicament luni de zile, analizele sunt ok. Asta ma minuneaza si pe mn, ca in afara nu se dau sa se faca decat in cazuri extreme Asa imi spune si sora-mea ca e in germania, si uite unde se ajunge daca nu se fac analize. Ajungi cu copilul la urgenta si poate atunci iti spune ca nu stiu ce are si cat de grav e
Voi sunteti bn?

Ema sanatate multa Darius cum e?

Dana hai ca te asteptam sa mai dai pe la noi. Puiutii tai cum sunt?

Lali dc plange ingerasul mic, ce nu-i convine? Tu te simti mai bn?

Cris ce mai faci? Sa inteleg ca ajungi ff tarziu seara si nu mai ai timp sa dai pe la noi, nu? Hai ca acum vine weekend-ul si te asteptam cu autostrada Miru ce face, cu cine a stat zilele astea?

Va las acum, dar mai dau eu pe-aici
si multa sanatate.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Vad ca pe aici bate vantul..pe unde umblati?

Sorina off iar apar necazurile pe capul sorei tale? nu era de ajuns ca si asa are unul mare..acum si micuta?! sanatate multa la toti..pana la urma au aflat rezultatele? sa ne ti la curent si sa ne spui ce are nepotica ta. Off mititelul cred si eu ca l-a durut, apropo, cum i se ia sange ptr analiza?! Din brat sau din deget? sunt ustensile speciala ptr copii asa mici sau sunt ustensilele folosite si la adulti?! Eu consider ca e bine ca o data pe an sa iti faci analizele la sange...dar aici nu se face asta...

Mi-a dat un produs sa fac cu el aerosoli la fete, combinat cu ser fiziologic, atrovent se numeste, dar dupa ce am citit prospectul, am vazut ca-i medicament folosit in astm, pneumoni si parca am dat inapoi...mai ales ca la anna ii dau antibiotic acum...o sa caut mai multe despre el sa vedem ce scrie..

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
merci de urari, avem nevoie
Picky...pe mine ma ingretoseaza pe zi ce trece, mai mult si mai mult....e no comment, nu isi merita denumirea de om. asta e, treaba lui ce-a gandit, daca-a gandit, eu is convinsa ca el nu gandeste, il depaseste aceasta actiune. sanatate la fete
Sori....si pitic muceste si vorbeste pe nas, am inceput sai dau oscilo... si vitamina C, sper sa nu trebuiasaca sa trec si la altceva. sanatate multa nepoticii si sa vii cu vesti bune despre ea si despre rezultatele lui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, cum se mai prezinta fetele, mai fac febra sia acum? Off, sanatate multa, Doamne ajuta sa scape repede problemute! ma gandesc la voi!

Mergi la inceput

Rezultatul la urina e ok, deci nu-i infectie..Asa ca nu stim de la ce e febra..poate-i gripa, ca sa spun cu cuvintele doctorei ...deci am plecat de unde am inceput..Are si acum febra, doar ce i-am dat perdolan.

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,

m-am adunat si eu de pe drumuri. saptamana asta am avut mult de lucru si acasa si la serviciu. in sfarsit am revenit la normal, zic eu...

am citit ce ati scris voi, dar am retinut doar ca picky iar o trage cu fetele. mai, pana la urma cred ca la noi se da mai mare atentie copiilor de catre medici decat acolo.parerea mea. pai aici l-am dus pe alex pentru suspiciunea ca ar ramane mic de inaltime si mi l-au controlat si-n dos si l-au mangaiat la oo . ce sa-ti spun? poate o fi gripa, dar ce fel de gripa e asta? in fine, eu ma enervez cand vad ca nu se da atentie unui copil. si la serviciu, chiar daca nu e o chestiune de viata, tot nu-mi place sa-i vad pe copii neglijati.

cris, vad ca ai spor la lucru . ne mai spui aventuri din casa ta? cum ai mai gasit treburile?

lavi, sanatate multa micului andrei. sper sa aiba vesti bune de la viena (sper ca am retinut bine).

lali, ce scump e paul al tau!!! la mine nu spala vasele nici sotul, ce sa mai cer de la alex? nu zic ca nu ma ajuta, dar gasesc cam vraiste in casa.

sorina, o imbratisare de la mine. n-am ce sa spun, ma intristez foarte tare cand aud ca au adultii probleme, dar la cei mici mi se rupe sufletul. de asta nici nu citesc mare lucru pe la umanitare...

ema, asa imi provoaca o greata "oamenii" astia de kko! eu i-as lua si pielea de pe el, i-as arata eu ce inseamna sa te pui cu o femeie. dar apoi ma gandesc ca poate nici nu merita efortul sa te enervezi si sa te agiti.

anna, voi sunteti bine? am vazut pozici cu frumusetile tale pe fb, dar nu prea am timp sa intru decat in viteza calului .

geta, simina, dana, elena, elena adina, virginia pupici multi de la mine.

mai intru, sper eu, in week-end.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Picky, i-ai spus dr de faza cu Ana ca a ramas fixata? nu poti sa te ducu cu ele direct la un spital la camera de garda? ma gandesc ca asa le-ar face si niste analize, stiu ca sunt obligatorii. pup fetele bolnavioare.

eu tot pe fuga , am apucat sa citesc putin si intentionam sa scriu cate ceva dar m-am oprit la picky pt ca iar ma dispera Cosmin ca are de invatat si are nevoie de calculator .
pup pe toata lumea

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

cica mai am 10 minute

Ema ..... nu merita mama sa-ti faci netvi pt el bine ca tu si copilul sunteti sanatosi restul.... se rezolva si stii cum e vb cu cine sapa groapa....Multa sanatate lui Darius
Sori .... multa sanatate nepotelei si cumnatului, off Doamne cred ca e daramata sora ta ? ce analize ii faci lui razvan? ai mei copii sunt bine Raducu mai face pasi dar e leneeessss de nu mai poate , are si fundul greu iar Bia pt ca se uita la frunoasa si bestia spune ca ea e bestia
Ana .... tu cum mai esti, ai resusit sa te mai odihnesti? copiii sunt bine?
Mady .... ce a facut Alex la concurs?
....cica mi-a expirat timpul...

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput