Buburuzele se joaca in zapada!***30***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

va las calda!

Azi merg cu Eva la vaccin si intru cand ma intorc.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaa

haideti la calda,perfuzabila cu nes[pofta,ceai fructat,trabuce si vougue

Am treaba azi grupa maresi trebuie sa o termin ca maine plec la Slobozia la sedinta care se amanase..asa ca o sa recuperez alta data

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimineata dragele mele,
Va las calda.
Am fost ieri la cresa am discutat cu doamnele de acolo, calm dar in acelasi timp le expuneam lucrurile foarte grav si le faceam sa se simta...am rezolvat treaba de azi Rares are meniu special fara lactate de la firma de catering de unde comanda mancarea cresa, deci tot am rezolvat ceva...am sa-l urmaresc in continuare si dc nu mi se pare ceva ok am sa merg mai sus. In rest nimic nou, Rares inca nu e complet refacut inca huruie mai putin dar tot huruie...eu lucru acasa, lucru acasa, ieri am intrat la 21 in casa deoarece am avut sedinta si la asociatie si a trebuit sa particip....
Anna va si sper ca au trecut durerile de burtica
Lalistiu ce zici, asa m-as fi dus si eu dar trebuie sa ma gandesc ca Rares mai sta acolo pana in toamna si apoi tot pe el se vor razbuna, e foarte greu...c rede-ma ieri dimi imi venea sa le iau de par...dar n-am incotro...ce mai fac comorile tale? se intelege Paul cu printesa?
Geta va si va doresc sanatate multa si cand va faceti bine sa ne mai scrii de voi
Sori cred ca abia-l asteptati pe tati
Va pe toate fug ca acu vad cat e ceasu si tre sa mai imbrac si pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

unde sunteti???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu cos de azi dimineata intr-una de aia nu am reusit sa intru pana acum. Am cusut doua rochite mie,doua rochite fetii , husa la canapea si la 4 scaunele...

Mie mi-a trecut raceala in trei zile , nu mai am absolut nimic,Paul mai muceste nitel,a luat-o si tac-su din loc ,il doare in gat ,are ochii rosii si tuseste, muci ca la balamuc . Se bat barbatii mei pe plantusin...

Va pup,nu mai am vreme sa scriu,poate maine

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

salut,
merg la parc revin mai tarziu

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

salutare

dupa zile bune apar si eu la orizont ..dar nu ptr multa vreme ca iar is cu treaba..

am avut zile aglomerate de nici timp de pc nu am avut, si inca nu au trecut..azi am profitat si am fost cu fetele in parc..is ok, s-au refacut, anna e inca pe antibiotic dar e bine, mai tusesc noaptea.

lavi la cresa is obligate sa respecte menuiul spus de mama..iar daca copilul are un anumit tip de regim alimentar, tu ca mama trebuie sa-i aduci mancarea de acasa...la el problema e ca nu are voi lactate..pai ar putea sa respecte acest lucru si sa nu-i mai dea iaurturi...sa il inlocuiasca cu altceva..cu un fruct..

nu am citit mai nimic, dar vad ca nici prea active nu ati fost ...sanatatem ulta la puiuti bolnaviori ...

fata mea are un prieten imaginar, deh noi suntem cu "imaginari" acum mai nou intervine si politia ...ma gandeam ca e caz de ingrijorare dar nu-i asa.
annei ii ies cei doi dintisori de jos, si e mai mereu suparata sau nervoasa ca nu reuseste sa faca ce isi propune..

v-am pupacit, merg sa vad ce reusesc sa citesc..

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

" pica pica Teodooa i-a-i-a-io" cine traduce ce canta Paul?

Azi canta la tv de dimineata Pacha man, si Paul s-a uitat suparat la tv si spune" nuuuuu, i-a-i-a-io, la-la-la mami! osa osa ! " si si-a astupat urechile si a inceput sa bataie si sa cante "osa osa , Teodooa ,osa , tzitzi mami!" . In toate cantecelele suntem si noi,sau macar una dintre noi. Inclusiv in "azi Grivei e manios" .

Picky ma bucur ca fetele sunt mai bine.

Gata pauza,iar am trebi.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

si eu prin zona, dar profit ca nu e Bubu acasa si bag curatenie generala, maine trebuie sa termin ca sambata meg s-o iau . Picky, ma bucur ca fetele sunt mai bine

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

neatza

vad ca nu a dat nimeni cafeaua azi, va las o cana mare de ,( eu tocmai am terminat-o) si ma apuc de treaba .

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput