Buburuzele se joaca in zapada!***30***
Raspunsuri - Pagina 18
nicuratze spune:
,multi pupici LA MULTI ani cu multa sanatate si din partea noastra GEORGIANA ,multa sanatate la fete (bine ca mi-a spus Dana ca nu ajung deloc sa va citesc)
LALI,si sotul meu e innebunit,are deja 2 corabii furate de la radu si facute pe furis (nu am apucat sa vad poze)
SORI,sa mai zici perlele lui Razvan,ca eu mi-l inchipui mereu[:-)))
CRIS,,multi pupici si de la noi,a fost tare Miru cu "peaca prietene"
Ana,Getik,Ema,Simina,Dana si toate fetele
emanouela spune:
neata
Picky....cred ca e rosu in gat, ca nici nu prea mananca, lapte bea la greu....cere ete mu, adica lapte de la vaca, ii dau oscolo (homeopat), azi e a 4 a zi, vad ca de ieri si-a recapatat energia si sare ca o minge, vb, face scandal, etc, febra nu mai face....semn ca e bine si ma bucur ca homeopatele functioneaza la el. cum ati petrecut ieri?
elena
laliiii.....sa fie mareeeee, cu lapteeeeee si zahar, da?????
Picky_toto spune:
Neata, dau si eu o cafea..
Lali multumesc de urari.las' ca nu-i bai..
Elena multumesc de urari. voi ce mai faceti?
Ema sanatate si homeopatele sa ajute. Asa mi-a zis si cumnata de oscilococcilium (am scrs bine?) si de imunogrip, ca-s homeopate si-s bune si sa vad daca mi le trimite ca aici nu am gasit inlocuitor.
Anna cred ca are gripa ca starea ei e ff proasta, doar in brate imi vrea, e moaca, refuza mancarea, noroc cu sanul, o deranjeaza orice, sora, tati, doar mami nu..a inceput cu tuse si mucisori, aseara deja mi-a facut 39 febra...ii fac aersoli si o tin in casa si sper ca pana luni sa fie ok.
Stefi e cu tati la dansuri, sunt curioasa cum a fost ca de 3 sapt nu a mai mers.
Anna imi doarme la san, merg sa vad daca reusesc sa o pun in patut.
O zi frumoasa va urez
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
DanaMi spune:
Ema, Picky multa sanatate copilasilor , noi pana acum am scapat de raceli dar inca nu spun hop....
Va las cateva pozici de la ziua lui Raducu care din cauza de raceli s-a tinut doar cu bunici si nasici, nu i-am luat motul, o sai-l luam in septembrie. sper sa mearga ca nu am apucat sa le pun pe picassa , doar pe Fb.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.144094499045929.26510.100003361398035&type=1
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Lali_mete spune:
Dana,frumosi foc copilasii tai!!
Picky am baut o cafea si de la tine.
Ema,acum dupa pranz mai merge una? Tot cu lapte si zahar? Mie tot asa imi place,cu lapte si dulce. Soacra-mea zice ca beau ceai...
Imi e lene si sa gandesc...
iuliapapusa spune:
buna dragele mele prietene.ce fac minunatiile de copii si voi?noi suntem bine,sanatoase,voioase si fericite.stefi este o fetita desteapta ce recita poezi si cantecele,cuminte si foarte impunatoare.m a intristat putin ca nu ne am mai regasit in listuta.va pupam dulce de tot
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster
"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
http://iuliapapusa.blogspot.com/
Lali_mete spune:
Iuliaaaaa ,ce dor imi era de voooi!!!! Vezi ca ai gresit trupa , fetele de aici nu te cunosc si or sa se intrebe cine esti!
Fetelor,Iulia este o colega de la odiseea lui Paul.cu o fetita frumusica foc. Cred ca era printre cele mai mici mamici de acolo.
emanouela spune:
eu deja ma intrebam cine e, pt ca din listuta n-a disparit nimeni chiar daca n-au mai scris....iulia, dar noi te primim si aci daca vrei
e, lali, eu o fac tare dar o inmoi cu lapte, altfel mi-ar sta inima
Picky....din ala ii dau si eu lui Darius, oscilo.... si chiar merge, e a 2 a oara cand ii dau. suntem bine, Darius e complet refacut, a si mancat acum dupamiaza si seara de m-am seperiat
Dana...sarumana fata draga, ma uit eu si la foto, acusica
Lali_mete spune:
pentru toata lumeaaaa!!!!
Restul asteptam de la Cris!
Ema,si mie imi place tare , cu lapte cat sa o inmoaie putin si sa dea gust bun .
Va urez o duminica frumoasa!!