Buburuzele se joaca in zapada!***30***
Raspunsuri - Pagina 19
DanaMi spune:
hello
sunt pe aici si eu dar nu am chef de absolut nimic, norocul meu ca am facut ieri mancare si azi nu mai fac nimic, doar ceva rapid pt felul II.
Lali multumim pt aprecieri, nu stiu daca am apucat sa=ti spun ca am vazut pozele de botez si e mortala pitica
Ema te pup fata draga
Am facut joi vre-o 30 mucenici si vineri seara nu mai era nici unul
Pup toata gasca, ma bag s-o culc pe Bubu ( a se citi: ma bag la somn )
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
cris_82 spune:
buna fetele mele
mi-e dor de voi dar munca e munca si nu mai am timp de nimica
cu intarziere mare urez si eu La Multi Ani :
Giorgi,sa fi sanatoasa si tu si printesucele,sa ai parte doar de ce-i frumos,intelegere si iubire
Raducu,sa cresti mare si voinic
si sper ca nu am sarit pe nimeni...
De recuperat.... greleeeee,de citit e mai usurel,dar sper sa se mai potolesca si la mine nebunia ca sa pot sa fiu in rand cu voi
Am vazut ca avem pitici bolnaviori,asa ca multa sanatate sa scapati de raceli si pneumonie(Puca)
lacra facem fata si gratar,dar sa se mai incalzeasca oleaca ca prea e racoare,sau barbatii afara sa se afume si noi in casa cu piticii
ema ai terminat fata cu divortul?sper ca da
dana am vazut pozele si ai 2 pitici dementiali de frumosi.Sa-ti traiasca mamicule
sori m-a uns la suflet poezioara
elena ma bucur ca esti mai activa ca mine,eu se pare ca sunt codasa
iuliapapusa bun venit
Ce sa va zic de noi?mari evenimente nu prea sunt..munca si iar munca,acasa e acasa,sora-mea sta la mine deocamdata ca nu s-a certat cu al ei,mi-am luat coltar cat casa poporului si l-am urcat la etaj cu peripetii..afica am scos geamul cu totul din perete si l-am urcat nu mai stim cum,si a venoit finul care lucreaza la Gealan si ni l-a pus inapoi ca altel stateam fara geam,am primit mirifica veste ca la sfarsitul lunii trebuie sa merg la Sinaia 2 zile..adica ar fi fost ok,dar e fara familie si o sa-mi fie dor de Miru a mea.pitica e cuminte,face in fiecare zi cate ceva nou si spune cate o perla de de te lasa pe spate.
Ieri a trebuit sa verificv promoteritrele de pe cateva locatii din oras si am luat si pitica cu mine,si ii promisesem ca o scot la Citty Mall si la un moment dat,ca sa o iau de la masinute ca sigur dadeam faliment,i-a spus in soapta ca trebuie sa plecam sa gasim o toaleta ca face mami pishu. Si a invceput copchilul sa toipe tare " face mami pishuuu!!!A o pate repede !!!" si mie mi-a veniot sa intru in pamant de rusine
Deci avem activitate normala.
Mirunel terorista
BAZAR
getik1 spune:
buna fetelor, imi este greu sa ajung sa citesc si sa scriu am avut o saptammana ff plina adica zilnic 12 ore daca nu de zi de noapte si am stat la mami cu ary.acolo nu am net din pacate iar pe tel am l-am avut taiat.
ary a fost de vinerea trecuta pana vineri cu febra in continu numai 38-39,8 de imi venea sa urlu, nu tuse nu in gat nimic doar un pic de mucisori, car credem ca este de la masea ca a spart si ultima gata acu avem dentitia completa.
ary a inceput sa vorbeasca ff clar repede si mult ia zis lu mama zilele trecute mamano taci sa vobesc io, lu didi ia zis didica lasama ca enelvezi nu intelegi;
revin mai incolo ca sa trezit picea si vrea papa
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
SoriLea spune:
Salut
Picky La multi ani, multa sanatate, iubire si noroc(sper ca mai primesti urari )
Noi suntem prin preajma, v-am citit dar nu apuc sa scriu
Razvan si-a revenit complet, nu mai tuseste deloc asa ca pot zice ca suntem ok. In rest nimic deosebit, doar ca ne epuizeaza pe toti ai casei si el e inca plin de energie Azi am avut si musafiri si s-a dat cat a putut in spectacol de au plecat musafiri tinandu-se cu mana de burta din cauza lui Abia la 16 s-a culcat si inca nu s-a trezit cred ca pe mn scrie noapte alba. Asa ca merg sa incerc sa-l trezesc, sper sa nu se trezeasca cu fundul in sus... ca am pus-o
Va pup si va doresc multa sanatate si o sapt usoara.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
Salutare,
Multumesc de urari, Cris, Sorina si Getik(la telefon)
Iulia chiar daca nu te stim te mai asteptam cu drag pe la noi sa ne cunoastem
Simina imi e dor de vooooiiiiiii
Cris pai vezi daca nu masori salonul si usa ..risti sa cauti plan b, geamul ..suntem patiti si noi..asa mama te-a apucat pipi in mall.. super fiica ta..
Getik sper ca la ari doar maseluta sa fi fost..spor la munca si la gogosi azi
Sorina ma bucur ca v-ati simtit bine, si noi azi am avut musafiri ca vroiau barbati gratar..deh a dat oleaca soarele si au inceput cu pofte..fetele s-au dat in leagan si au mancat iarba..pardon au pascut.. mai mult anna.. ..ma bucur ca razvi e bine.
Dana si la sufletelul meu nu te-ai gandit, asa ptr ziua mea?! ca vreau si eu un mucenic..eu anul asta nu am facut, nu m-am simtit in stare si nici chef nu am avut. inca nu am vazut pozicile..dar nu uit.
Lali, Ema, Mady, Alina, Elena, Adina, Ana, Lavi, Andreea..si restul..va pup dulce si mai intrati cu cate un rand si pe aici (va stiti voi care).
Anna nu-mi mai face febra, in schimb e plangacioasa si de ieri am vazut pete albe pe cerul gurii si pe limba.. sa fie de la rosu in gat, sau afte/candidoza?! dau o fuga maine la farmacie sa iau daktozin sa o dau daca-s afte..
Stefi azi a terminat cu antibioticul spre bucuria ei..azi mi-a acuzat iar dureri de burtica...
va urez o seara placuta si o sapt frumoasa
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Eu voiam sa spun de oscilococcinum , si la noi a mers cand a fost nevoie , bine,noi ne tratam numai cu homeopate de cativa ani,de cand ne-am mutat in poarta 6 si am descoperit dr-ita la care suntem inscrisi acum. Folosesc eu si stodal pentru tuse,in rest ne-a dat pentru fiecare altceva. M-a scos dintr-o viroza urata,cand am iesit cu Paul din spital, imi bolboroseau plamanii,feba ca la balamuc, stare de tot rahatul , transpiram rau,eram nervoasa , si m-a pus pe picioare imediat.A fost ultima data cand am facut viroza asa urata,in rest nu a fost mai mult de muci, vagi dureri in gat sau urechi... Pentru tusea lui Paul si racelile scurte ce au fost,a luat numai plantusin,si a fost deajuns.
Simina,ce face burtica? Nu mai ai timp deloc de noi? Ce face Andutu?
Sorilea,pai la ce perle scoate nici nu ma mira ca au plecat musafirii tinandu-se de burta[:-)))...
Geta, ,mie imi place tare cum vorbeste Ariana !
Revin, merg cu copilu' la Auuu,adica vecinul....
Picky_toto spune:
neata Lali..
si buna la restul...
eu vin la apel..am fost la munca, am luat copilele, una doarme si una ma musca de san..acum ma pupa
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Picky eu zic ca sunt afte in gura printesei . O fi facut de la medicamente,cine stie,sau de la ceva pe care a pus mana,apoi a dus la gurita ... Aici am vazut ca la afte se foloseste glicerina cu nistatin,cred ca am scris bine.