Buburuzele se joaca in zapada!***30***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Un buchet urias de flori la doamne !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani!!!

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Picky, cum mai sunt fetele?
Lali, o frumusete de fata ai
Ema, sunt culmea astia, de nu te amana...
Sorina, ma bucur ca e mao bine Razvan! e destept foc, dragul de el!

Eva tot cu ceva muci, la aspirat nu iese nimic, dar se aud pe acolo, ii pun ser...
Vladut se lupta si el cu o raceala, il simt, dar nu l-a luat inca. Sper sa o depaseasca.

Eu printre stresul zilnic de care nu am scapat, pregatesc botezul Evei.

Vladut mi-a cantat ë ziua ta mamico!" , f frumos , l-a invatar tati cantecelul. Am super baieti. Acum tati s-a dus sa pregateasca micul dejun pt toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

La multi ani ptr ziua asta speciala. Sa fiti iubite, dorite, respectate si pretuite!

revin mai pe seara

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

La multi ani tuturor mamicilor, sa aveti numai zile senine si pline de soare

Pt toate mamicile :*

Sa fii femeie nu-i usor,
Sa fii pe placul tuturor,
Ajungi apoi mama sa fii,
Sa cresti sa plangi langa copii,
Dar este si adevarat,
Ca este cel mai minunat,
Sa fii femeie si iubita,
Sa fii sotie si mamica,
Si azi mai mult decat oricand
Dai vietii sens pe-acest pamant.
La Multi Ani MAMICILOR

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!!
Ladyes haideti la perfuzabile cu ness sau ce mai vreti voi!!

Sorilea,am primit-o si eu poezia intr-un sms,mi-a placut atat de mult ca am pus-o si pe facebook .

Ema,imi pare rau ca te tot amana.LA un moment dat se vor sfarsi toate procesele. Stiu cum e sa vorbeasca intr-una,Paul face asa de mult, numai ca pana acum ceva vreme pe limba lui,mai nou incepe si pe limba noastra. Toata ziua canta ce aude la laptop sau la tv,si in fiecare cantec suntem si eu si sora-sa sau macar una din noi. Ma bucur ca te tii de zumba, eu am incercat numai ceva de la tv, la zumba,sdi m-a obosit raau.

Picky cum mai sunteti?

Alynta ce fac cei trei muschetari?

Getika , fata,imi e dor sa te mai si citesc aici,nu doar sa te aud la telefon .

Cris , te pup mamicule, astept sa se faca frumos afara si poate o punem de un gratar intr-un we .

Nu mai stiu ce mai voiam sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

La multi ani Picky !!! Sa fii sanatoasa, fericita si tôt ce-ti doresti sa se-mplineasca.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Picky! Draga mea, sa fii sanatoasa si fericita mereu! Te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! Pickyyyyyyyy sa fii sanatoasa si sa ai putere in continuare, sa iti mearga bine si sa ti se indeplineasca toate planurile. va pupammmmm

mi-a racit plodu.....acu nu stiu exact ce are, face o febra micuta, cat sa ma tina pe mine in garda, e nitel, dar ft putin mucos si ca si comportament nitel mai domol....oi vedea ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna,

Va invit sa serviti tot ce va doreste inimioara..si va multumesc fetelor ptr urari .

Am zis ca intru ieri mai tarziu dar nu am mai avut cand..

Ema multumesc, cat e de mica febra?! sa nu fie rosu in gat. Ca Anna asa e cu febra pana in 38,4 si la control cica-i rosu in gat..nu ne-a dat nimci..acum mai nou vad ca si tuseste putin.. sanatate multa la pitic
Ana multumesc, voi ce mai faceti, cum mai sunt ocpii cu racelile? Sper sa treaca odata ca nu-i placut nici ptr ei, nici ptr voi. Cum te mai descurci cu ei? Te mai ajuta si mami a ta? Unde ve-ti face botezul?
Dana multumesc, ce fac copii? i-ati serbat ziua lui Radu? i-ati luat motul? ce a ales? poze nu ne pui?! (sau ai pus si eu am ramas in urma cu toate stirile?! daca da, iertare)
Lali am vazut si pozele de la campanie, tu radiezi de fericire si frumusete..si sincer nici nu zici ca esti mamica de 2 copilasi..; sper si eu ca totusi in tara sa se miste ceva, mai ales in directia sanatatii si a invatamantului, ptr ca pana la urma copii is viitorul..poate reusesc li se da fonduri ptr respectiva clinica, ca sunt multi copilasi cu probleme si au nevoie de o sansa la vindecare. Ce iti mai fac copii? Paul mai unge podeau cu untura?(faza aceea nu mi-o pot scoate din cap )
Sorina multumim de poezie, ff frumoasa. Asa procedez si eu uc Stefi..De a ajuns sa ma intrebe mereu, "mami esti supalata?!" ...si pe tacsu la fel il intreaba "tati esti supalata?".. Ea protesteaza cand nu vrea ceva si da in noi sau in Anna si ptr asta noi ne suparam pe ea, si ii spun clar de ce m-am suparat...isi cere iertare, dar daca o iertam imediat, zice a a scapat usor si la fel procedeaza..si asta de cand cu boala si atentia primita..plus ca am observat si unele apucaturi de la gradi invatate probabil de la alti copii..dar ii vort trece. Ma bucur ca sunteti moi bine, atentie mare insa la tuse, ca pe noi aia ne-a dus la pneumonie

Multumesc fetelor de griji.. Stefi e spre vindecare, zic eu, dar doar marti la control stim sigur. Am avut zile obositoare si acum se simt.. E inca pe antibiotic si ducem munca de lamurire ca sa i-l dam ca-l reufza "nu mai supolt!" imi zice mereu si se stramba, isi face greata..acuza si dureri de glezne, de burtica, a facut si diaree, i-am dat si entrol tot prin chinuiri..asa ca ma rog sa fie ultimul antibiotic dat pe anul asta ca suntem satui cu toti. Analizele cica-s bune(de fapt 3 pareri si toate diferite..) is unele valori scazte sau prea ridicate, dar nimic ingrijorator cica si pneumonia nu-i transmisibila.
Acum ca sa stam inca pe jar, e Anna cu stare febrila (daca o pot numi asa) undeva pe la 38,4 maximum..si la ocntrol ne-a zis ca e putin rosie in gat si e maraita, irascibila, mofturoasa, nu papa mancare, doar tatzi, e dupa mine non-stop si noaptea doar la tatzi sta si mai plange de durere..si azi vad ca a inceput sa si tuseasca putin ..asa ca inca-s in stres ca nu vreau sa o ia si pe ea si sa o luam de la capat cu antibiotic...
Si ca sa fie tacamul complet, de ieri m-a luat si pe mine asa o raceala care vad ca se incapataneaza sa se agraveze, dar nu o las, sper ca in weekend sa-i pun capac ca nu-mi mai imi permit luxul sa lipsesc de la munca si asa am lipsit destul si nu iau mai nimc luna asta si in aprilie se anunta iar o sapt libera daca nu gasesc cu cine/unde sa las fetele, ca dadaca are concediu si stefi are vacanta ca-i pastele..
Da, trist, ce sa zic, asta imi e familia si asta e..acum nu vb cu ei, s-au spus multe lucruri la nervi, mai putin placute, ne-am reprosat unii la alti si s-a ajuns sa nu mai discutam unii cu alti.. Mama nu vrea sa vine sa-mi ofere un ajutor, chiar si platita, si nu vrea..cica-i imposibil...dar asa isi cauta in disperare de munca si vede ca tot mai greu isi gaseste ceva..si deh ii imposibil sau poate prea multa bataie de cap sa aibe grija de nepoatele ei...in fine...

Mi s-a trezit Anna, va las si va urez un weekend placut!

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

La multi ani Picky,sa fii iubita si fericita,sa ai parte numai de bine !!!

Toata ziua m-am gandit la tine,ca am uitat sa iti scriu de dimineata.

Mergi la inceput