Buburuzele se joaca in zapada!***30***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
suntem bine, asteptam primavara
multumesc de urari si gandurile bune indreptate spre noi, maine iese pronuntarea la divort, om vedea care e decizia
Picky...depinde de ce pneomonie are, daca e virala, e contagioasa. sanatate multa la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Bunaa...

DanaLA MULTI ANI lui RADUCU, sa creasca mare sanatos si norocos ce rpd a trecut un an

Am citir rpd si incerc sa raspund di amintiri

Ema sa fie cu noroc, sau asa cum iti doresti tu sa fie

Alynta multumesc Si mie imi snt dragi ingerasii tai si tare mi-as dori sa-i vad pe toti impreuna Sanatate multa.

Cris super micuta Mirunica. Si motanul nostru ia bataie pe sapte coaste cand il apuca nervii pe Razvan. Imi e si mila de el saracutul, cate picioare primeste Si eu i-am luat temp sub brat, dar nu e relevanta. Asa cum a zis si Picky, e diferenta ff mare. Iar medicul mi-a zis, cat sunt mici cel mai ok e rectal. Acum nu mai avem probl, dar cand se face o pauza mare (adica nu raceste o perioada lunga de timp = acum aveam aprox. un an), uita cum e si ii e teama la inceput. Sa ai o sapt usoara.

Nicuratze si te asteptam mai des pe acici cu povestioare despre pitici.

Anna ce-ti fac puiutii? Tot racita-i micuta Eva?

Picky sanatate multa va doresc si sper sa fie bn intr-un final.
Noi acum suntem bn, dar l-am doftoricit weekend-ul asta... Am scapat de febra si muci, dar s-a pricopsit cu o tuse ff urata, de nu baga limba in gura Imi era o mila de el. Aseara la ora 19 am ajuns cu el la camera de garda ca imi era frica sa intru cu el in noapte Tusea pana se asfixia si imi spunea ca-l doare tare gatul. Am luptat mult in aerosoli si a ff bn. La urgenta ne-a zis ca are faringoamigdalita, iar tratamentul care ni l-a recomandat nu era altul decat ii dadeam eu. Asa ca am continuat si abia peste noapte pe la 3 s-a linistit. Dinineata a dormit paa la 9.30 si s-a trezit ok. Mai tuseste si acum dar rar. Nu mai trasesem de mult asa, aveam chiar un an si ceva... Sa stii ca intotdeauna cand extremitatile sunt reci si capul arde, febra e mare. Razvan 2 zile nu mi-a mincat mai nimic. Cateva cornulete si c-am atat. Ma bucuram ca macar baga ceva in stomacel. multi si sa ne dai vesti bune.

Lali multam Dar sa stii ca asteptam pozele de la botez (cu toate ca n-am avut timp nici pe cele puse de Elena sa le vad ) Dar sa stii ca vreau sa-mi vad nora, cat de frumoasa a fost l-a botez Tare frumosi trebuie sa fie ingerasii tai dupa cate povestesti.

Sa va spun de Razvan de aseara la urgenta. Copii multi, care mai de care mai bolnav.
Razvan, sarea, batea din picioare, urca si cobora de pe scaun de mii de ori nu puteam sa-l stapanesc sub nici o forma. Imi tot spunea ca lui nu-i place acolo si sa plecam. Intr-un final ne vine randul si intram. Cand sa-l consulte, ii spune dr "IA MANA DUPA MINE" , iar dr ii spune DC,NU-TI PLACE DE MN? si il apasa la burtica, la care el zice. NU MAI APASA ASA, ESTI SULDA, MA DOALE
Dr ii spune ca e tare vorbaret si sa mai taca din gura, la care el "NU TAC, EU VOBESC TOATA ZIUA, TOATA ZIUA" (replica asta mi-o spune si mie toata ziua, cand ii spun sa taca si sa nu ma mai cicaleasca.
Azi cand am venit de la munca, dupa ce ne-am iubit, imi spune ca acum e bn si dr l-a facut bn. Il apas si eu pe burtica si imi spune "NU APASA CA TU NU ESTI DOCTOLA" , dar ce sunt, il intreb "TU ESTI MAMI SOLINA" si de unde stii tu ca nu sunt doctora? "TU LUCHEZI A BILOU" Ne-am amuzat teribil cand l-am auzit

Cam atat din perlele lui Razvan. Daca ar fi sa va povestesc cate zice zilnic, n-as avea nici timp si nici spatiu sa scriu (zise cioara)

Va doresc o sapt frumoasa plina de soare si multa multa sanatate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

multumim Sorina, multa sanatate

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal

Dana cu scuzele de rigoare accepti si de la noi un calduros La multi ani ptr micutul strumf?! La multi ani Radu, sa cresti mare, sanatos si la fel de ascultator si mumos precum esti acum . Cu problemele de sanatate ale Stefaniei am si uitat sa mai ma uit pe listuta...scuze te rog

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ema multumesc de raspuns..uite ca pe tine si inca pe cateva v-am omis in listuta, si chiar nu am vrut sa fie cu intentie. Ce face piciul? mai zboara? se mai crede supererou?!
Alynta ma bucur ca ai tai sunt mai bine, sper sa o tina asa luni de zile si sa nu se mai atinga boala de ei
Lali, oricum e ff frumos..pacat ca aceste lucruri nu le face ministerul sanatati ptr ca el ar trebui sa faca asta..dar na is interese..aparate moderne stau in ambalaj in spitala ptr ca nu le da autorizatie de functionare;.nu de alta dar au alti cabinete particulare cu astfel de aparate si castiga bani grei..asa ca sistemul sanitar e o afacere ptr multi din politica..dar oare de ce nu e unul care sa curete spitalele de carcalaci?!
Sorina foarte amuzante replicile lui Razvi . Ma bucur ca totusi sunteti mai linistiti si stii ce are acum. Sanatate multa sa ajute aerosoli si tratamentul pe care-i administrezi acasa.
Lali ce dolofanica am vazut eu acolo..si a avut o surioara/fratior de botez?! foarte frumos botezul si se vede ca v-ati simtit bine...celalat link cica nu-i bun..

Acum fetele mele..ieri ziceam ca Stefi e ok, azi pare mai plouata, si ca sa fie tacamul complet vad ceva schimbari si la Anna...o respiratie greoaie si accelerata cu ceva suieraturi pe noapte, transipatie..temperatura i-am luat-o dar imi arata 37,6..deci suspecaez ca la noapte sigur imi va face febra mare...deja o cunosc...Iar mie..imi vine sa plang..sunt intr)un stres continuu...daca o ia si pe Anna boala clar eu nu o sa pot merge la munca ca nu am cu cine sa le las si ptr asta risc sa-mi pierd jobul..asa ca nu stiu ce solutie voi cauta..o sa sunam la casa de asiguriari sa vad cat costa o femeie sa vina sa stea acasa si chiar daca tot salariu meu se duce acolo, macar nu risc sa-mi pierd jobul....Ajutor din alta parte nu am..cand le-am zis la ai mei, s-au suparat si mi-au inchis skype-ul, iar socrii isi fac griji ptr noi cum sa ne ajute..ar fi trimis-o pe soacra mea dar nu vrem noi ca-i deja ff bolnava si nu ar face fata la 2 copii mici..iar maica mea si sora mea..stau, nu au griji..nu le pasa..numai ca deja ma enervez si prefer sa imi pastrez calmul si puterile pe care le mai am..

Acum vreau sa fac ceva oridine in living ca mi-a stropit stefi cu iaurt si e tot patat laminatul..na nu a facut-o cu intentie..dar nici din greseala..pe undeva pe la mijloc

v-am lasat.

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

buna fetele
noi am fost pe afara, sa luam aer. adie asa un vant de primavara, cam timid....dar se simte primavara.
Dana...La multi ani! piticului, cu intarziere....dar mai bine mai tarziu decat niciodata
Picky...stai linistita fetita. Nu mai zboara, acum e la etapa de ascuns.....il apuca asa deodata ascunsul si-si cauta cel mai imposibil loc, asta n-ar fi nimic....dar cand iese, uita ca locul nu-i permite libertate de miscare si da, de obicei cu capul, in ce apuca . sanatate la fete....offff, mama ei de boala
Lali...vazut pozici, ft fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ce faceti fetelor?

Cuscra mortal gineri-miu ,are niste expresii de mor de dragul lui!!

Picky pacat ca gandesc asa mama si sora ta , e greu cand te astepti sa se poarte frumos si ele de fapt te dau la o parte. Cum adica ti-au inchis skypul? Adica tu ai spus ca ai nevoie de ajutor si ele ti-au dat ignore? Foarte urat din partea lor. Din pacate foarte multi romani au impresia ca daca o ruda e plecata din tara,acea ruda are mii de euro in banca si putere financiara sa sustina tot neamul, nu le e greu,doar se prefac. Din pacate realitatea e alta.

Nu stiu daca pneumonia este contagioasa.

Cat despre clinica,eu ma rog din tot sufletul sa se realizeze. Daca s-ar face mai multa publicitate,daca s-ar implica cu adevarat mai multe ong-uri, oameni cu nume greu in medicina romaneasca,s-ar face mai repede ceva.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Bunaa....

Am prins o portita libera si intru sa vad ce mai faceti. Si cand colo... liniste totala Dar ce-i cu voi???

Noi suntem bn, mai tuseste putin Razvan, in rest e ok. Si-a revenit la obiceiurile de dinainte Si cele mai frecvente sunt bataile aplicate "babei" (strabunica) si lui mamaie Ieri l-am pedepsit si l-a durut tare, ca nu vb cu el. Pe mn ma durea sufletul cand il certam si mai ales ca atunci cand el isi cerea scuze, eu ii spuneam ca nu-l iert pana nu se face baiatul Razvan bun si cuminte pe care-l stiu eu. El imi cerea sa-l iert, iar cand ieseam din camera il auzeam " AAA UITE PEACA SI NU MA IALTA" . L-am tinut asa pe jar aprox o ora. Apoi am mai discutat putin si ne-am iubit Azi a fost alt copil. N-a mai batut pe nimeni.
Nu-mi place sa faca asta, dar cateodata se cere. Si decat sa-l bat mai bn procedez asa.

Picky ce mai fac fetele, sunt mai bn. M-am intristat tare cand am citit de reacta mamei tale , imi inchipui ce-i in sufletul tau. Ma rog pt fete sa se faca bn si sa nu-ti pierzi nici job-ul.

Lali cuscra am vazut inh sfarsit pozele. Vai ce frumoasa a fost norumea , a vazut-o si Razvan "e moasa mami" Am vazut-o si pe Cri cu Mirunica ei

Ema cum s-a terminat?? Darusica ce face? Tu tot cu zumba ?

celorlalte fete si multa sanatate, mai ales ingerasilor mici

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

buna fetili
Picky...eu acum am citit de reactia alor tai cand ai cerut ajutor, trist, ft trist. imi pare sincer rau. sanatate la fete
Sori nu s-a terminat....adica nu s-a dat pronuntarea, s-a amanat iar pt 13...bag picioarele. in fine, o sa se termine la un mom dat. Darius....ma zapacesteeeeeeee, vorbeste continu, si prin somn....cand il pun la somn numa il aud din patut cum bodogane singur....ma nauceste pur si simplu. azi de dimineata, nu stiu ce a avut si tot ma striga..."mama" , eu "da", el "mama", "da"....si numai asa a tinut-o....numaia "mama", "da" ....combinat din cand in cand si cu Ema, am sa visez la noapte...ca de, tre sa ii raspunzi copilului, nu????? zumba...merge, de 2 ori pe saptamana....sunt zumba girl. nu-ti place, nu-ti place....dar intr-un mod trebuie sa reactionezi ca Razvan sa inteleaga ca a lovi nu e normal. incearca sa te cobori si la nivelul lui, face to face si sa ii explici ca pe mamaie o doare si ca nu e normal sa loveasca si sa-i explici si eventualele consecinte ale unei lovituri.

sanatate buburuzelor si un 8 martie insorit si plin de bucurii

Mergi la inceput