Buburuzele se joaca in zapada!***30***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Picky sanatate multa si poate de data asta aflati un diagnostic care sa va de-a un tratament bun ca sa scapati de toate aceste raceli continue si de durerea de burtica. Stefi bolnavioara si sa auzim de bn.

Anna si Mady saru-mana sanatate multa si voua si un weekend plin de soare si bucurie.

Ema si mult noroc. Sa te eliberezi cat mai rpd de acest stres

Crisin sfarsit mai citim si noi cateva randuri scrise de tn. si iti doresc ca la sfarsitul lunii, sa mergi cu sacul ca sa-ti aduni recolta
Mirunica smecherita

Sa va spun o perla de-a lui Razvan.
Ne trezim si-l vad ca arde. El cere la baie. Acolo ii spun ca mergem acum sa-i pun termometru sa ved daca are febra. El incepe sa maraie ca nu vrea termometru.
Cand revenim in camera il intreaba tati " dc plangi tati?" "PANG CA MAMI VLEA SA PUNA MIE TEMOMETU CA AM FEBLA IN CUL"

Maine am zi de bucatareala si curatenie. Sper sa fie Razvan ok si sa pot sa fac tot ce mi-am propus.
Va si va doresc un weekend plin de soare si multa sanatate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Pupici si de la noi,nu am citit decat de la pag 10,multa sanatate Picky,si noi suntem bolnavi,am fost cu Andra la dr alaltaieri,suspecta de rubeola,si am primit antibiotic pt angina...dupa 3 ore cand am ajuns acasa i-a trecut ei si l-a luat pe Radu,astept cu nerbadare primavara

EMA,,mult a fost,putin a ramas,tinem pumnii!

CRIS,LALI,abia astept sa vad poze cu voi.

GETIK,felicitari,am uitat sa-ti spun ca e belea Aricica cum danseaza

SORI,sa mia spui din perle,ca sunt tari,e baiat haios si destept Razvanel,va pup.

Si mai vroiam sa spun destule,dar mi-e somn de mor,azinoapte nu am prea dormit,ca a zacut Radu,noroc cu fimea ca ma tine la pranz cu forta langa ea de adorm eu inaintea ei.

Si am si niste poze descarcate si amestecate de cam de mult(Anna,ai copii superbi,Vladut se inalta pe zi ce trece,cred ca l-a intrecut pe radu al meu)
https://picasaweb.google.com/112405648754153104139/20120119?authkey=Gv1sRgCJyWkpPpiMTgGw

ALINA,of,multa putere sa le faci pe toate,si sa fie cei mari bine sa mai scapi de ei la gradi

MADY,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

inainte sa fug la treaba,va las ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

sori saracul CUL la baiat .Eu nu i-am luat niciodata rectal temperatura,e cooperanta si ridica manuta si sta cu termommetrul la subrat,si in functie de ce indica,ii mai adaug eu 3 linii la valoarea care mi-o da
elena tot o tero mica si o scumpa a ramas Andra si "seamama" atat de bine cu Raducuuuuu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

neatza,

Cris...... ms pt cafea chiar acum o savurez. Greu cu servici dar rau fara el
Picky ..... bine ca ai reusit sa ajungi cu fata la dr sa-i dati tratamentul care trebuie. multa sanatate
Sori .... haios tare Razvan
Ema .... mai ai putin si te linistesti
Geta .... feicitari pt examen ( atat am retinut )
Ana ... am vazut poze cu Eva si e o minune de copil

Eu nu mai apuc deloc sa intru dar asta motivat, Raducu a inceput sa mearga si nu mai vrea deloc sa stea in patut, doar atunci cand doarme, asa ca bantuie toata ziua prin toata casa si eu trebuie sa fiu in permanenta dupa el pt ca e mare fan cabluri, telecomenzi , telefoane, prize, dulapuri si binenteles calculator, premergatorul nici nu mai vrea sa-l vada asa ca aseara l-a aruncat tati. maselutele ne chinuie incontinuare.

Offf mai fetelor nu vreau sa stiu ce o fi in sufletul mamei de la cluj dar pe mine m-a terminat, am bocit ieri toata ziua si azinoapte am avut numai vise cu fetita. tragic.

nu stiu cand mai intru pt ca maine avem musafiri si nu am reusit sa pregatesc nimic, sper sa reusesc azi sa fac tot ce mi-am propus.

scuze daca am sarit pe cineva dar am scris din amintiri, din ce am citit aseara .

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Elena ... tocmai pe tine te-am sarit , pupam copiii bolnaviori si poate reusesc sa va sun azi
Alina ... multa sanatate si voua , cum mai sunt piticii?

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

.perrfuzabila cu nes[podfta],ceai fructat,trabuce si vougu ??

slabuta activitatea pe aicea...eu azi sunt ;libera si incerc sa-mi fac de drum ca altfel pe bune de nu o sa ma plictatisesc
danami tragic cu copilasii aceia,am vazut si eu la tv si la astfel de intamplari ramai fara cuvinte.Ala nu poti sa-l numesti TATA

dar hai sa va inveselesc oleaca..
aseara fii-mea era cu mine si sora-mea la bucatarie(care app. s-a mutat la mine ca a rupt relatia cu el ei,nu intru in delatii ca nu e locul si nici timpul pentru asa ceva),si cum spuneam,se suise motanul pe unul din cela 5 scaune din bucatrie,si vine Miru si incepe sa-l impinga si sa tipe la el
-Peca pietene !
Motanul nu vroia sa se dea ca deh,erau atatea scaune libere si pe fii-mea o apucese ficx numai dragul de scunul unde se suise el?pai cum vine asta?
se supa fii-mea tare pe el si ii face un vant la motan de a aterizat saracul in peretele de sub masa.Apoi mandra se suie pe scaun si sta nici macar un minut si apoi se duce la jucarii in living

Acum ziceti si voi daca asta mica a mea nu e cu capul?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!!!

PErfuzabile cu nes, vogue si ce va mai doreste sufletelul va trimit virtual de la mal de mare.

Eu ma chinui sa mai intru, sa citesc,sa scriu,dar nu prea imi iese . M-am imbolnavit cu dr House, am vazut aproape 6 serii in maxim 10 zile , am treaba multa prin casa , tot triez lucrurile ca sunt foarte multe,si tot raman foarte multe. Poate intr-un final reusesc sa le asez cum vreau eu .

Sambata am fost la lansarea campaniei www.copiisuflete.ro/" target="_blank"> "50 000 de sperante" , campanie de strangere de fonduri pentru infiintarea unei clinici de recuperare si reabilitare a copiilor cu probleme neuro-motorii,la Constanta ,cu bazele puse de cativa parinti cu copilasi cu probleme. M-a uimit ca inca nu au sprijinul autoritatilor, urmeaza sa mai faca demersuri ,si eu sper sa se faca ceva foarte repede. Ma mahneste ca se pot aloca de la guvern 400 milioane de euro pentru construirea unei catedrale, dar pentru o clinica ,de unde pana la urma si statul ar avea de castigat , nu se pot aloca 7 milioane,cat este nevoie pentru construire si inceput. Sunt atatia copii suferinzi in tara noastra ca ma doare sufletul la propriu.
Acolo m-am intalnit cu doua mamici de la dovlecei,una cu un copilas bolnav ,mama Raisei . Oare ce se poate face pentru a se sti cat mai mult despre posibilitatea construirii acestei clinici? Adica cum putem face cat mai cunoscut acest lucru, cui se poate cere sustinerea?

Sori,este total baiatul tau!!! ,imi place cum vorbeste la nebunie,mi-l si imaginez.

Picky, ma ingrozesc cand citesc ce scrii despre sistemul sanitar si de acolo. Cat de greu se conving ca un copilas chiar e bolnavior si necesita ceva mai mult de un antibiotic oarecare si un sirop de tuse. Hai ca poate acum ii dispare infectia,odata ce au descoperit-o si o trateaza mai atent. Pupici a fete sa se faca bine si sa nu se mai imbolnaveasca ! Pupici si tie,sa ai putere sa te ocupi cum trebuie si de ele si de munca.

Danami,acum sa te tii [D:]. Or sa faca prostioare cot la cot amandoi!

Va pup pe toate,ma apuc de ordine prin casa,ca noaptea trecuta iar am jucat remi pana la ore mici,si pe la pranz pun pariu ca apar si socrii pe aici,ca s-a intors in tara aseara socrul meu .

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Eu sunt acasa cu fetele, is foarte stresata si simt ca am ajuns la capatul puterilor.
Am anuntat ca nu merg azi si maine si nu prea i-a picat bine clientei..dar asta e, e mai important copilul si sanatatea ei decat job-ul meu.

V-am citit pe fuga, nu prea am retinut mai nimic, am vazut si pozele Elenei, multe mama dar foarte haioasa si frumoase..iar copii o splendoare si asa de bine se potrivesc ei.

Fetelor sper si eu sa-i treaca infectia, dar momentan nu stim mare lucur..nici macar ce tip de pneumonie e , daca-i virala sau bacteriana, infectia in sange la fel nu cunoastem ce infectie e, cauza si nu stim sigur ca-i va trece cu antibioticul dat..
Oricum is foarte stresata ca nu-mi mananca/bea mai nimic..si nu-i pot da antibioticul pe stomacelul gol..asa ca ne chinuim sa ducem munca de lamurire cu ea, apoi trecem la amenintari, si dupa 10-15 min de chin, de epuizare, de plansete, de crize de tuse reusim sa-i dam cei 7 ml de antibiotic.

Pneumonia e contagioasa? Intreb ptr ca am citit pe net pareri si pareri..da e, nu, nu e si nu stiu ce sa mai cred...

O sa incerc sa scriu ceva din amintiri..cat reusesc..
Getik felicitari ptr examen.
Anna ce mai fac copilasi?
Sorina cum se mai simte Razvi? ce are mai exact? la fel e si Stefi refuza sa-i iau temperatura in fundulet si la spital la fel, dar nu am ce face, ea cel mai tare arde la cap, in rest e rece. Avem si termometru ptr ureche dar nu cred ca-i grozav ca da niste rezultate aiurea. De ex i-am pus term si sub brat si imi arata 37;5 iar in fundulet era 38,8..deci diferenta era ff mare ..
Mady bafta multa la job si incearca sa nu te stresezi prea tare.
Cris amuzanta Miru si pisicul, dar mai rau de pisic. spor la treaba.
Lali foarte frumos ce faceti voi mamicile..si sper ca sa reusiti ca statul sa va dea ceva..Oricum acolo trebuei sa fi prin partide, sa ai rude senatori si deputati ca sa se miste ceva in sistemul sanitar..asa ca..sansele is mici, dar sunt.
Elena sanatate si vou.
Dana stiu ca si pe mine m-a marcat acea nenorocire de la Cluj..sarmanele mame nici nu-mi pot imagina ce-s in sufletul lor..acel om nu se poate numi tata...Ca un parinte nu pricinuieste o durere copiilor ci isi da viata ptr a le fi bine copiilor..pe cand el a dat dovada de egoism si razbunarea ptr acele mame a fost mai mare decat iubirea lui de tata...tragic si in acelasi timp fara cuvinte..ca nu-si mai au rostul..doar condoleante mamelor dar e prea putin spus ..

Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da sa-mi fie cu iertare..
O zi frumoasa!

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Ai sunt mai bine, dar nu zic "hop" ca nu stiu cand repetam figura! Cu Dumnezeu inainte!
Sori e simpatic rau Razvanelu'! Doar sunt fana lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Picky ,eu prea mult ajutor material nu pot oferi,dar macar un bun raspandac sa fiu. Chiar mi-ar placea tare mult ca pe viitor sa vad copilasi vindecati sau macar ajutati intr-o clinica moderna si cu randament in Constanta. Tot rau le e la fete? Of prin cate treceti si voi !

Elena,multumesc pentru atentii, sa stii ca au avut succes . Puzzle-ul s-a jucat tac-su' cu el,dar volanul,oau,nebunie! Se joaca impreuna la el, aseaza Paul orga lui (are una cu 32 de clape) , cartea cu animalele de la ferma, volanul de la tine si cateva zornaitori,si apasa pe toate alea impreuna cu Teodora,o rostogoleste cand pe burta cand pe spate,si se rostogoleste si el! Incerc sa ii filmez,dar nu trebuie sa ma vada Paul ca umblu la camera,ca nu se mai joaca.

Pozele de la botez parca-s tampa,nu reusesc nicicum sa descarc ce m pe telefon, sa mai fac si de pe filmulete,am numai cateva.

Cum reusesc pun link pe contul comun si poze pe fb.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput