Buburuzele se joaca in zapada!***30***
Raspunsuri - Pagina 14
alynta27 spune:
Salutare!
O primavara cu mult soare, sanatate si bucurii!
Ema asa de greu e sa scai de "belea"?!
Geta bun ca ai avut spor la invatat!
Anna superb martisorul!
SoriLea spune:
Salutare dragelor
SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII
Noi suntem binisor. Razvan a inceput iar sa-mi tuseasca si azi mi-a facut si febra. Nu mare ce-i drept ( 38.8), dar urmarim sa vedem ce se petrece. Imi spune ca-l doare iar in gat Si doar ce i-am terminat tratamentul. A fost ok 3-4 zile si acum...
Eu cu munca, iar cand vin acasa Razvan ma acapareaza de nu mai pot intra deloc la pc Asa ca va rog frumos sa ma scuzati daca intru mai rarut
Acum va las cate un brat mare de si o calda imbratisare pt fiecare
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE MULT SOARE
ma tot chinui sa scriu un mesaj de cateva zile si acum l-am sters , asa ca o las pe maine, ma duc sa bag copiii la somn.
sanatate multa copilasilor bolnaviori
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Picky_toto spune:
Neata
Am copila mare posibil cu gripa, iar cea mica toata noaptea m-a solicitiat de nu puteam sa ma ocup cum trebuie de Stefi. A avut pe noapte convulsii febrile, iar temperatura era de 36,5 iar dupa 15 min a crescut brusc la peste 38. Era vanata toata, chiar si buzele si de abia putea rupe doua cuvinte... m-am speriat ca niciodata nu s-a manifestat asa. Are dureri de ochii, nu suporta lumina, insa ciudat e ca durerea de burtica tot persista..a si tusea s-a agravat, dar numai noaptea..imi e sa nu faca vreo bronsita sau pneumonie...o sa mergem la pediatru nosptru, care trateaza totul superficial..is curioasa ce o sa mai zica...
I-am dat perdolan sirop, mi l-a dat pe tot afara, i s-a facut greata de la el, nu-i place gustul ...
revin mai incolo
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
offfff, mai Picky....mai putin sa te intereseze ce zice pediatrul pus in fata unui fapt implinit....mergi cu fata urgent la spital, zburleste-te si fa scandal, trebuie sa o consulte, sa-i faca analize....nu poti sta sa iti vezi copila chinuindu-se. partea cu vioneteala nu se incadreaza la gripa, nu va mai jucati si voi de-a doctorii...de ce nu ti-ai luat copila in brate sa mergi in acea secunda la spital???? te cert, poti sa te superi, dar citind si la celalalt topic, am impresia ca va e frica sa va cereti drepturile...ai dreptul la sanatate, asta nu e privilegiu sau favoare si nici nu tre sa pleci capul in fata nimanui. eu as merge si as sta proptita acolo si n-as pleca fara un diagnostic, in urma analizelor amanuntite, consult, etc. multa sanatate
SoriLea spune:
Off Picky ... si voi
Imi pare rau si va doresc multa sanatate.
Si al meu aseara mi-a facut febra 39.5 , dar o tinem sub control cu antitermice.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
Sorina sanatate multa si voua
Noi am ajuns la spital la control la o alta pediatra. Dupa un consult si o radiografie la plamani, a rezultat inceput de pneumonie si posibil si gripa. Suntem 10 zile pe antibiotic.
Ne-a facut si analiza la sange, intr-un final, stim o parte acum si restul luni. Are infectie in sange si lipsa de fier. Le asteptam luni si pe celalalte. Se spera ca aceasta infectie sa treaca cu antibiotic...Mai multe nu stim..
Merg sa ma joc cu plastelina cu Stefi. poate intru mai tarziu.
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Sanatate multa Stefaniei si lui Razvan! Vaai, abia astept sa treaca perioada asta de virusi sa fie toti puiutii sanatosi!
madyrizi spune:
picky, in sfarsit se misca ceva. chiar m-am ingrijorat cand am citit de febra iar, iar raceala, iar... poate acum isi vor reveni fetele si sa si ramana asa. se mai si incalzeste un pic. de la mine pentru fiecare.
sorina, multa sanatate micutului tau. si de la mine.
fetelor, o sa adorm pe la serviciu. e foarte mult de munca si parca trece timpul pe langa noi. de luni incepe nebunia inscrierilor, asa ca ma veti mai auzi peste vreo 2 saptamani, cred... avem un program infernal, dar o sa trecem si peste asta.
va scriu de azi pentru ca maine trebuie sa gatesc, sa spal si sa fac curatenie pentru ca duminica am sedinta pe capitala, asa ca nu pot face nimic.
toate buburuzele, fara exceptie.
cris_82 spune:
ma injurati sau nu,nu pot sa recuperz sub nici o forma
munca e multa,iar in timpul liber Miru e acaparatoare totala si ori ne jucam si bucatarim printre picaturi,ori o scot la plimbare ca sa ne facem de cap ca 2 pupeze
Ii vortbesc si bucile, e o smechera si jumatate si nu are stare nici cat ai bea o gura de apa..deci ne seaca de energie pe toti de la mic la mare
getutza[ stiu ca m-ai tot sunat,dar am avut vizita pe teren si multa nebunie si choiar nu puteam sa raspund..lacra stie ca ne-am intalnit la botez si i-am mai povestit.
am vazut ca avem buburuze bolnavioare,Raducu si Puca..multa sanatate puilor si sa va faceti bine cat mai repede
in rest,nu ma apuc sa scriu la fiecare in parte ca sigur uit ceva pe drum si mi-o iau pe urma..dar cuscrelei mult noroc sa scapi cat mai repede de belea si pronuntarea sa nu dureze saptamani
Sper sa se mai linisyteasca si la mine apele,ca parca au intrat zilel in sac,dar macar sa fie cu folos,nu? adica multi bani
Vu pup pe fiecare si sper ca ati intrat cu dreptul in primavara si ati primit si martisoare
Mirunel terorista
BAZAR