Buburuzele se joaca in zapada!***30***
Raspunsuri - Pagina 13
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela bau am terminat cu ordonanta. a ramas in pronuntare....maine alta distractie, divortul...vom vedea, cu putin noroc si intelegere termin si cu el Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy |
Bravo, Ema, bafta maine!
Picky_toto spune:
salutare
am culcat fata mare, iar micuta e pe aici, dupa fundul meu..acum isi face de lucru cu o bucatica de miez de paine.
Alina sanatate multa, cum rezisti cu toti trei bolnavoiri? cred ca-i ff stresant si greu, plus ca ei sunt si mofturosi din cauza boli. mititei
Ana intr-adevar lui Vladut trebuie sa-i schimbi programul de somn..e prea putin 7-8 ore de somn, cu toate ca stiu ca ma trecut si noi prin fazele astea cu Stefi. La pranz cat doarme? Stefi daca nu doarme la pranz(cum a fost in wkd) la 19:30 era culcata..asa ca doarme la pranz la 21 suntem in pat, juma de ora cititul si apoi somn..deci maxim la ora 22 doarme, si mie tot mi se pare tarziu. Am zis ca vreau sa lucrez la program si la 20 sa fie in pat..dar imi e greu mie sa stau cu ea 1 ora pana adoarme, ca singura nu sta.
Ema bafta maine sa termini si cu divortul.
Stefi aseara a vrut sa doarma cu tati, iar Anna mi-a plans pe noapte, a durut-o ceva dar nu stiu ce..sper ca la noapte sa nu fie la fel. Stefi imi tuseste in somn, siropul nu ajuta, aerosoli la fel...nu stiu ce sa-i mai fac ca sa-i treaca tusea...
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Neata, dau cafea sper sa nu o beau si singura...
Eu is acasa cu fetele..amandoua ca stefi de azi noapte imi e cu febra..da au trecut cele doua saptamani si avem iar febra..dupa 2 zile de mers la gradi...deja incep sa disper..caut aucm alt pediatru..
cu voi ce este de nu mai dati pe aici? ! osa ajung sa scru singura la acest subiect?! hai macar 2 cuvinte daca nu puteti mai mult..
numai bine...
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Salutare!
Aseara a mers sotul ca baietii la orl-ist si sunt vindecati! Matei a adormit pe drum(de la ora 18) si a tinut-o pana pe 23. Cand lumea adormea el era fresh. Sarise somnul de amaiaza si am zis ca doarme pana dimineata! Pe la 1 il intreb ce face. El imi arata cu manuta fluturand si zice "pa pa"-adica ca vrea sa plece! Pe la 2 fara a adormit. D-ra m-a cautat si ea prin casa ca vroia sa suga. Azi incerc sa ma refac.
Picky mi-a fost tare greu uneori... Ma oboseste cel mai tare cand fac de cateva ori aceiasi treaba si nu sunt convinsa ca nu va trebui sa o reiau!
Ema de azi esti "libera"?!
O zi buna!
emanouela spune:
buna fetele
libertatea mea tre sa mai astepte, mai dureaza, in fine nu vreu sa intru in detalii ca-s prea multe, prea complicate, etc. ce-a fost mai greu a trecut. ordonanta e in pronuntare, termen de pronuntare 6 martie. mai vedem ce si cum, deocamdata, pana in mai is linistita, iau o pauza
anna-mama spune:
Neata!
Sa aveti o primavara minunata!!!
Eu si Eva am primit martisoare de la barbatii casei! Pacat ca a nins si nu a venit primavara si afara.
Picky_toto spune:
Neata,
Eu a trebuit sa stau acasa, ca dadaca e bolnava si nu am unde sa duc fetele.
Pe aici bate vantul sau primavara ca vad ca nu mai intrati...cum am zis eu..daca nu-i Cris, sufletul subiectului, atunci nimeni nu are tragere de inima sa scrie...pacat
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
neata!!!!
Primavara frumoasaaaa!!!!Picky...nu te mai supara si tu, stii c-am facut-o si eu pe acelasi motiv, ca e fara rezultat a la long.
noi suntem bine, Darius neschimbat.....energic si ghidush, mai nou numara pana la 10 doar ca in numaratoarea lui nu exista 7, in joaca a invatat, eu ma tin de zumba si am febra musculara, nu stiu cum draq reusesc ca doar merg de 2 ori/saptamana, astept sa incep niste cursuri, sa vina caldura si sa ma eliberez de procesul de divort care ma scarbeste. cam asta e la noi....tre sa ma apuc de proiectat camera mea si a piticului, poate reusim s-o facem in vara....am niste ideiiiii, de sta matza-n coada, pe 17 martie am intalnire cu fostii colegi de liceu....si cam atat
va pup
anna-mama spune:
Ia uitati ce martisor a primit Eva de la Vladut
https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/1Martie2012?authkey=Gv1sRgCIOzu4KolpqeiQE#5714844029660285602
Picky, multa sanatate, offf, stiu cum te simti, sper din tot sufletul sa scapati de bolile astea. Si Eva mea are muci de o saptamana
getik1 spune:
ma mai tineti minte??
eu da dar din lipsa de timp ti net nu am mai intrat, netul pe tel nu se compara cu netu dupa pc.
noi suntem bine eu am avut pe 28 un examen la munca si am invatat, invatat si iar am invatat de mi-au iesit ochii ca la melc dar acum sunt f fericta ca a scapat .
ary este f bine la cresa este de la foarte bine in sus nu vrea sa mai plece de la cresa, iar de imbolnavit am fost ferite multumesc lu Dumnezeu sa facut o rasfatata de cand sta cu mama si totul este al ei merg pe drum cu ea si infige mana in plasele oa menilor, flori ce ii pica in mana nu stiu ce sa ac cu ea.
de nins a nins iar azinoapte si eu care credeam ca vine primavara ,dar vad ca ne ocoleste asta e.
acu ma apuc sa fac niste salata de vinete cu maioneza
anna nu merge linku, am vazut in treacat pe fb poze cu eva sa facut o scumpica
ema esti o luptatoare lasa ca trec toate si o sa vezi ca va fi bine, felicitarii ca te ti de zumba lasa ca la vara dupa cine o sa intoarca capu?? dupa tine si ary numara una doua ,tei opt, noua ,dece,si nu ne dezvalui si noua ideile pentru camera lu dariusica?
piky fetele cum mai sunt? mie imi lipseste sa pot sa csriu macar 2 cuvinte aici si sa va citesc, acu beau si scriu si tare bine este, mie sa sti ca imi plac postarile tale lungii cand scri de despre fete
alinta ma bucur ca sunt bine copii
lali hai la apel cu poze de la botez ca vrea sa vada si ochiu meu
cris la tine cum merge munca te-ai adaptat? miru ce face am auzit ca a fost o cuminte la botez la lali
sory am scapat de exammen credeam ca inebunesc ca il tot amina si eu deabia asteptam sa scap de el, voi cum suntetii cu tati acasa?
lavi tu ce ai faci ce face rares ai rezolvat cu cresa problemele?
mady sper sa revii in forta, sunt alaturi de tine
acu chiar fug la treaba va pupic si ne mai auzim
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik