Buburuzele se joaca in zapada!***30***
Raspunsuri - Pagina 12
SoriLea spune:
Sara buna dragelor
Multa liniste pe aici. Se vede ac a fost frumos afara si ati profitat sa iesiti la plimbare cu buburuzele Dar e ok, ca dupa asa o iarna grea, e bine-meritata o iesire la plimbare.
Si noi am profitat din plin de acest weekend
Iar de maine o noua sapt de alergaturi si multa munca , dar asta e
Lali sa-ti traiasca micuta crestina si sa aiba parte de mult noroc si sanatate i viata si poate o fac si-o nora, cine stie Cum a fost petrecerea? Vrem poze, stii nu??
Cris ne lipsesc autostrazile tale, dar le asteptam cu mult drag. Cum te-ai simtit la botez? Dar Miru? si sa ai o sapt usoara.
Picky dar ai scris mama nu te-ai jucat ai avut tastarnita ?? Cum mai sunt fetele? Vad ca ai facut cumparaturi (scumpe cei drept - dar pt ce perioada ajung?), dar sa stii ca si aici sunt ff scumpe toate. Eu oricat vreau sa ma retin de la multe chestii, tot ajung la casa cu un cos ce costa intre 3-5 mil. Si astea doar pt o sapt Asteptam acum un nou val de scumpiri ca au scumpit carburantii pana le-a venit rau Viata grea ce sa zic.
Anna ma bucur ca puii tai sunt cuminti si ca Vladut e intelegator. Asa te poti descurca cu amandoi Frumoasa tare Eva Anna ai postat prima data msj cu intrebarea pt Simina la numele meu (n-am avut timp sa rasp atunci), si m-am amuzat. Vroiam sa-ti raspund ca sunt obosita, dar ca nu am nici o sarcina (sau poate nu stiu eu de ea) Dar intre timp ai corectat
Getik ce ai facut la examen?? Ce mai face inerasul tau mic?
Dana ce mai face Raducu, au iesit maselutele?? Iti inteleg teama, dar totusi incearca sa te stapanesti cand au febra (ca febra nu-i chiar un bau-bau). Organismul trebuie sa lupte si el putin. Iar in momentul cand vezi ca urca la 39.5 rectal si nu o poti scadea, fuga la medic (spital) Ei au metodele lor si scad rpd febra (spun din experienta, ca am ajuns la urgenta cu Razvan in toiul nosptii cu febra 40.2) Curaj
Mady si o sapt usora. Ce a facut Alex la concurs? Felicitari lui Mihaita pt progrese. Hai ca acum incepe sa turuie de nu se mai opreste. Al meu cand o ia pe aratura (asa ii zic cand nu se opreste din vb ), ii spun dar mai taci odata. La cre el imi rasp rpd si raspicat DAR NU TAC
Simina ce-ti mai face samburelul
Scz daca am uitat pe cineva. si nb.
O sapt usoara va doresc si multa multa sanatate.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Lali_mete spune:
Buna seara!!
Dorm pe mine!
Botezul a fost frumos,intre oameni dragi noua, ne-am simtit foarte bine. S-a dat stingerea undeva intre 5 si 6 dimineata. Miruna a fost foarte cumintica, dupa ce au plecat ele toata lumea ma intreba cum de e asa cumintica,si frumoasa,si cocheta! Sper ca s-a simtit bine Cris la noi, cica data viitoare mergem la ea in formula completa.
Paul s-a jucat,a chiuit la propriu,nu stiu unde o fi auzit dar era haios. Mai ales pana sa inceapa oamenii sa vina,la fiecare melodie,incheia cu batut din palme,spus "bravo" , inclinat ca la sfarsit de prestat pe scena,si chiuit.
Teodora nu a plans la imbaierea sfanta,chiar i-a placut . A plans in schimb la impartasit si la imbracat. Pai de, fetii ii place nud, si impartasania nu prea avea gust a lapte! Acasa a mers din brate in brate,a ras si vorbit cu toata lumea, a dormit cu galagie, a fost perfecta,cum e ea zi de zi.
Sora mea,nasica fetei,a plecat devreme,totul s-a derulat pe repede inainte pentru ca socrului ei ii tineau lumanarea aprinsa de o saptamana. A asteptat saracul sa treaca botezul si sa intre in post si s-a dus la ingeri la 3 dimineata. O sa repetam petrecerea cand se vor simti mai bine sumnatul si sora-mea ,acum sunt tare tristi. A fost si surioara mica, a lipsit tata dar asta este. Nu pot sa cer cuiva mai mult decat poate. Alti oameni m-au sunat tristi ca nu au putut ajunge,el nici macar un telefon.
O sa revin cu povestiri dupa ce recuperez. Acum gata,nu mai am scuza in caz de nu intru.
Poze nu sunt foarte multe , mai fac de pe filmulete ,si o sa lep un pe contul comun.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!!
Eu va servesc cu rulouri umplute cu branzica de vaci de mai multe feluri,ceva pulpite in foietaj , un suculet de fructe proaspat si ,evident,o cafeluta!!!
Ce faceti voi? Acusi recuperez si eu si va prind din urma .
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
DanaMi spune:
Lali ...... sa Va traiasca micuta crestina, sa fie sanatoasa si sa dea Dumnezeu sa aiba parte doar de bucrii si de lucruri frumoase in viata .
Lui Raducu Inca nu i-au iesit maselutele , e tôt marait si cu nervisori in fundulet.
Va doresc o saptamana usoara.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
anna-mama spune:
Sorina, sa ai o saptamana usoara! Daa, gresisem, am vazut si eu apoi
Dana, pup Raducu marait
Lali, eu abia astept pozele sa va vad cred ca era un scump Paul si domnisoare Miru nu mai vorbesc. Zici ca e cuminte Miru?inseamna ca si-a facut treaba militaria lui Cris Hai, ca abia astept si printesa cumintica!
Eva mea e cu mucisori, asa m-am saturat de ei
Picky_toto spune:
sal
is cu copila mufata si incerc sa si halesc ceva ...dar incerc sa si scriu cateva randuri..
gata a plecat la joaca..
Mady felicitari ptr primul "mami" a lui Mihaita...cred ca te-a uns la inimioara. ce a facut Alex la examen. pupici si te mai asteptam cand mai poti pe la noi
Anna si nu te-ai plicitisit de cat ai citit la postarile mele? . e bine ca aveti si voi un hipopotam Mimi..noi inca nu avem animale, doar Diego are o pisica ...si atat. Off micuta inca-i cu colici ..sper sa-i treaca cat de curand ca nu mi-a placut deloc perioada asta ..asa prost doarme ziua?! si noaptea cate treziri are? e bine ca Vladut nu si-a dorit ceva anume..Stefaniei ii place sa faca poze si vrea un aparat foto, asa ca i-am promis ca i-l luam..noroc ca o parte din bani avem de la bunici din partea sotului. ar mai vrea si altceva, tot piperat la pret dar i-am zis ca doar un lucru are voie...si cand o pun sa aleaga, le alege pe amandoua...annei ma gandeam sa-i iau o masinuta din aceea fara pedale, ca tot o atrage moto lui Stefi..sau sa vedem ne mai gandim...poate pana la ziua ei se schimba dorintele.....sanatate multam micutei, sper sa ii treaca repede mucisori
Sorina noi deja cumparam doar alimentele pe care le luam mereu, nici nu mai indraznesc sa ravnesc la altele, ptr ca stiu ca ar ridica pretul la casa...alimentele sunt cam pentru 10 zile..la carne nici nu am indraznit sa ma bag, ca nu prea erau promoti..am luat doar pui, ca vita e de la 20 euro pe kg, porcul e de la 16 euro pe kg..asa ca nu ne permitem..dar tot vom mai da cate o fuga la magazniul de langa noi ca sa mai iau cate ceva..asa ca viata-i scumpa..ca si in ro...degeaba muncesti in strainatate ca nu-ti permiti mai nimic..tot timpul ne-am lasat pe noi ptr a le lua fetelor ceva sau ptr a plati facturile..si ma gandesc cu groaza ca se apropie primavara si trebuie sa incep sa ii iau stefanie hainute, plus aniversarile fetelor..da asta e, ne resemnam ca de schimbat nu putem schimba nimic...
Lali ma bucur ca v-ati distrat la botez, in special Paul..sa-ti traiasca micuta crestina si sa va bucurati de comorile voastre. Condoleante ptr socrul sorei tale, dumnezeu sa-l odihneasca in pace, si imi pare rau ca nu au venit toti invitatii si in special tatal tau...e trist, dar nu ai ce face, dragoste cu forta nu se poate..Asteptam poze multe
Cris tu nu mai servesti cafeau cu noi?
Dana off micutul maraici..sa-i iasa repejor maselutele si sa-l lasa durerea, ca nu-i placut nici ptr el nici ptr tine. Ai luat-o pe Bia? cum s-a simtit la bunici?
Anna tot in brate vrea, nu care cumva sa ma piarda..am reusit sa o "prostesc" cu catelul cu telecomanda ca sa pot termina de scris aici ...imediat mi se va trezi si Stefi..nu a vrut sa doarma, mai ales ca in weekend nu a dormit la pranz deloc dar nu vreau sa faca din asta un obicei, asa ca revenim la rutina de zi cu zi.
multi pupici la toate si la buburuze
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Ne-ati dat la "disparuti"?! I-am avut bolnavi pe toti! Si noi am scartait nitel cu tuse, dureri in gat. Dupa o saptamana de munca- siropuri, homeopate,tras muci, pufuri in nas tot la antibiotic am ajuns! Acum le-a trecut.
Intre timp am vazut si pe nepotel- un scump!
Ne-au vizitat parintii mei- copii s-au bucurat! Au venit si au plecat rapid!
Lali felicitari pentru botezul fetitei!
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Eva la 2 luni https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/23Februarie2012?authkey=Gv1sRgCJ6ntPf_3ebQMw#5712272318385990658 Va pupam de http://lb3f.lilypie.com/cOqBp3.png" target="_blank">steluta norocoasa Luca-Vlad si de http://lb1f.lilypie.com/REpcp2.png" target="_blank">minune roz Eva Maria http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
Ce scumpa e gaza cu fundite! Ce fratior grijuliu! Ce turn inalt!
anna-mama spune:
Neata,
Poftiti la
Picky, Eva se trezeste noaptea cam la 3 ore, dar adoarme abia pe la 23 tun, apoi se trezeste la 2, la 5 (cand nu prea mai vrea sa doarma si are ora de kk) Dar Vladut se culca pe la 23.30-24.00 si doarme f prost, agitat..si el se trezeste la 7.30. Eu nu stiu ce sa-i fac sa nu mai doarma asa prost ca 7-8 ore intr-o zi pt un copil de 3 ani mi se pare f putin si alea cu intreruperi
Alynta, ma bucur ca sunteti bine acum
emanouela spune:
bau
am terminat cu ordonanta. a ramas in pronuntare....maine alta distractie, divortul...vom vedea, cu putin noroc si intelegere termin si cu el