Buburuzele se joaca in zapada!***30***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

ma doare burta, cred ca-mi vin musafirii de la lacul rosu cum zice cris...ii bine is o data la 2 luni..se putea si mai mult..deh iar vreau prea multe..

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

am trecut la 11

stefi mi se plictiseste la dansuri...acum 2 sapt vroia sap lecma mai repede...acum samb nu are ca-i vacanta..reget intr-un fel ca am platit pe juma de an...acum sa speram ca o sa fie mai bine..ma bate gandul sa caut alta activitate..

ma, dati-mi un sut in fund sa merg la treaba..ca acum asa o lene m-a apucat de la durerea de burta..

fiica mea isi scoate clamele si elasticele din par si le baga in gura..le gaseste gustoase, ca si mucisorii din nas, beleah...ii tot pun clame in par ca-i las bretonul sa creasca.....

ea tot ce vede la tv vrea...anna batzie din fund si da din cap cand aude muzica..ii place si ei...

gata merg sa doau o tura la spalat sticlele, si revin...is impacata ca v-am dat pagina 10 sa o recuperati ..

hai ca a zburat cioara...adica io...

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Picky [:))] esti foarte tare cu umplutul paginilor , esti perseverenta

sincer am cautat sa citesc doar de fete sa vad daca sunt bine, nu pt ca nu as fi vrut sa citesc tot ci pt ca sunt chioara de somn, Raducu noaptea trecuta s-a marait si plans toata noaptea si vad ca si in seara asta e la fel, are gingia super umflata la 3 maselute iar la 2 s-a albit deja si cred ca de aici face asa. eu am fost intotdeauna super stresata din cauza febrei (nu-ti spun in ce panica am intrat prima data cand a facut Bubu febra ) si in ziua de azi ma sperii foarte tare, rezist la orice alta boala si sunt o fire destul de puternica , dar nu rezist la febra si iti spun de unde mi se trage, in anul in care a murit tatal meu a mai murit o fetita de 4 ani unor rude, de meningita, care e o boala tare pacatoasa care debuteaza ca orice raceala si de depistat se depisteaza mai greu, iar un simptom al ei este starea de letargie si privirea fixa si bine-nteles febra foarte mare ... ideea e ca eu am ramas marcata de drama de atunci si de acolo frica mea de febra, chiar si la altii copii, numai cand aud de ea ma panichez. sper ca ai inteles ceva din ce am vrut sa spun dar nu mai pot , imi pica ochii in gura, poate intru maine mai cu vorbele la mine

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Sunt praf de oboseala,Miru s-a culcat la 22:50 in seara sta,ca sa stea cat mai mult cu mine.Am avut o saptamana ca in filmele de actiune..parca nu se mai tarmina.dar maine plec la botez la lacra
Am citit pintre picaturi si sper ca maine sarecuperez si eu ca am ramas codara rau de tot..adica de la pag 7 am de tras tare ca sa va ajung
Va pup si ne auzi maine inainte de botez daca am timp sau in cel mai rau caz dupa ce vin de la chindie

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragi buburuze

N-am mai avut timp sa trec pe la voi, dar oricum vad ca pe aici e multa liniste

Eu am inceput munca, ma simt mai bn. A venit si tati Razvan a acceptat mai usor ca trebuie iar sa plec la munca, pt ca a ramas cu tati care ii face toate poftele

Azi am fost la un loc de joaca (n-am mai fost de multicel ) si tare i-a placut. Am profitat ca-i frumos afara si ne-am plimbat si in parc. Am venit franti de oboseala. Razvan a cazut imediat la datorie

Noi suntem bn, ne-a trecut si gatul analizele au iesit ok. Asa ca nu ne ramane decat o vizita la stomatolog Nu stiu cum am sa-l conving pe Razvan sa stea cu gurita deschisa ca sa se uite "nenea cu lanterna" , dar trebuie sa reusim.

Poate intru mai tarziu sa pot scrie fiecareia in parte. Acum mrg sa fac GOGOSI si niste foietaje
Va pup si un weekend placut

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

nu te-ai lasat Picky pana nu ai trecut la 11.
Dana, sa iasa dintisorii mai repede si sa reveniti la program normal.
eu am facut smotru de dimineata....am trimis copil afara cu mama iar eu am ramas home alone si-am smotruit...acu ma dor toate, ca mi-a venit si perioada.
Lali...sa iasa totul bine si sa va simtiti bine, sa fie o norocoasa si sanatoasa
cris...eu te astept cu rezumatul

Mergi la inceput

tot eu...

is plina de draci, am multa treaba dar nu pot sa o fac..fetele nu vor sa doarma, ca deh am umblat la ucmparaturi.. 250 euro numai mancare si scutece annei..sa innebunesc..m-am saturat de atatea cheltuieli..tot vreau sa-mi mai iau si eu ceva, si nu reusesc, se duc ca si cand nici nu au fost.....in fine..asa si ziceam ca din cauza ca am fost la cuparaturi, stefaniei i-a trecut somnul;..si nu am cu cine sa le las ca sotul e plecat brambura cu "amanta" lui (a se citi prietenul nostru de familie..dar eu i-am botezat amanti, ca prea stau unul in curul altuia (scuzati expresia) si isi plang de mila unul la altul ca uite cum is nevestele, ce rele is cu ei..) sa cumpre nu stiu ce profile ..si uite ca eu stau cu treburile in loc...si ma ofitc...

Dana asa-i ca e periculoasa meningita, mai ales ca micutii nu pot spune clar care le sunt simptomele, iar bebei nici atat...stefi imi tot acuza dureri de burtica..ce sa mai cred? off mititelul sa iasa dintisori mai repejor fara prea mult tam tam..am noroc ca ale mele suporta bine durerile de dinti si nu fac febra.

Cris distractie placuta la botez si Lali sa-ti traiasca fetita crestina.

Sorina ma bucur ca ti-a venit sotul si ca razvi a acceptat usor reintoarcerea ta la munca..la cat mai multe plimbari in 3

Ema clar nu m-am lasat .auzi nu vii sa faci si la mine smotru?! ca nu zic nu

stefi vrea sa ma joc cu ea, i-am luat un set de foarfeci azi si vrea sa taiem, decupam, lipim..anna e tot dupa fundul meu, iar eu nu-mi vad capul de treburi..daca va zic ca de 2 sapt nu m-am pensat, ma credeti?! arat ca dracu, nici sa mai ma uit in oglinda nu indraznesc..gata ca iar ma enervez.

hai un wkd placut

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,

am terminat si eu cu treaba pe azi.
am fost dimineata cu alex la concurs, la romana. l-am lasat acolo si am facut cumparaturi. apoi l-am luat si m-am apucat de mancarica. intre timp a spalat si gospodina , am mai facut si un pic de curatenie... si gata. acum ma odihnesc ca maine merg la fini in vizita chiar daca e lasata secului si ar trebui sa fie invers.
saptamana asta am avut mult de lucru, nu am putut intra nici seara ca eram foarte obosita si aveam si treburi.
mihaita a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine, mi-a zis prima data "mama" (el imi zicea "badi" de la "madi" ).
am citit pe fuga cam tot ce ati scris, activitate slaba semn ca toata lumea e ocupata.
imi pare rau ca intru mai rar, unele din voi stit de ce, dar in curand se va reglementa treaba . o sa revin cu forte proaspete .
deocamdata va pe toate si pe buburuzele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lali, felicitari pt botez! Pupam cu drag, printesa mica! Vrem poze!!!

Poftiti la

Picky, ma bucur ca fetele sunt sanatoase acum Vladut e bine, isi asuma rolul de baiat mare pe zi ce trece si facem schimbari in modul lui de viata! Apropos de prietenul imaginar, mai inventeaza si Vladut diferite personaje (copii sau animale) cu care se joaca, vorbeste prin casa. Vine si imi spune: "am pierdut-o pe Mimi, haide sa o cautam!" eu il intreb cine e Mimi si el imi zice ca e un hipopotam..apoi o cauta prin toata casa, o striga si vine inapoi la mine si ma cheama sa o vad ca face baie Mai are un prieten Obi cu care se mai joaca...dar sunt doar jocuri si isi aduce de ele aminte cand se plictiseste.
Cris, povesteste-ne cum a fos la botez printesa!
Sorina, ma bucur ca sunteti mai bine! Cred ca este f incantat Razvan ca a venit tati
Dana, ce mai face Raducu? Nasol cu meningita si pe mine ma sperie febra tare, mai ales ca Vladut a facut febra f rar si pana in 38,5...si tot am fost ingrijorata..
Lavi, cum mai sunteti?
Simina, stiu ca te simti obosita de la sarcina si fara chef, dar mai intra sa ne zici cum sunteti
Ema, vreau poze cu tine! Darius este superb
Mady, te pupacesc! te-ai topit cand ti-a zis "mama", nu? dragul de el si ce a facut Alex la concurs? petrecere frumoasa cu fini, mai bine ca nu vin ei la voi, ai mai scapat de pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, inca mai citesc la postarile tale Eva are colici, in plus are un puseu de crestere, e la faza la care toata ziua vrea sa cunoasca tot din jur, sa vorbeasca (scoate o multime de sunete) ..adoarme 10 min si o ia de la capat apoi..asa e toata ziua. Vineri mi-a dormit mult ziua si m-am speriat, ca ea nu leaga somn ziua nici 20 min... Ma intrebai de cadoul lui Vladut...pai el nu voia ceva anume, iar noi eram lipsitit de orice inspiratie. Asa ca i-am luat o jucarioara atv la care trebuie sa-i schimbe rotile, are o trusa de scule...un set cu plastelina cu instrumente de modelaj, si o consola portabila cu jocuri (dar nu il captiveaza, mai bine, ca i-o luase sotul si eu nu prea am fost incantata) Cel mai mult i-a placut plastelina. Stii, Vladut nu prea e materialist, poate ca a avut meeu de toate, dar nu e interesat de bani, daca il intrebi ce vrea sa-i cumperi zice niste lucruri banale, gen lapte, paine.... este atasat de persoane si nu de lucruri. Ar renunta la toate jucariile pt ca noi sa ii acordam atentie si sa ne jucam cu el. Si eu vreau sa se faca frumos afara si sa-i cumpar bicicleta. La moto la care pedaleaza in casa ajunge f greu la pedale, e pt copii mai mari, trebuie sa se lase pe spate sa ajunga si mi-a cazut de pe ea cu capul de gresie... Sa stii ca si eu pe Eva vreau sa o pun la olita de pe la 8 luni, am incercat si cu Vladut, dar la el nu a fost sa fie, poate la ea imi reuseste. Ce putin mai are Anna si face anul, ce repede trece timpul. Mai pune poze si tu cu ele! Ce-si doreste Stefi de ziua ei? Noi o serbam pe Eva in fiecare luna si Vladut este asa incantat parca ar fi ziua lui, ii place sa-i dea cadou si sa ii arate tortul, sa ii cante la multi ani... Off, sa iasa repede dintisorii si sa nu o mai chinuie pe Anna Ma descurc bine cu ei pt ca Eva e destul de cumintica si Vladut e intelegator, nu-mi face crize, dar sta agatat de mine destul de mult. Eva e racita, nu stiu cum a reusit, are doar ceva mucisori...dar ca idee ma enerveaza ca nu inteleg de unde au aparut

Mergi la inceput