Scolari de iulie-august 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Deci s-au descurcat bine copilasii.Ii pupam pe toti.Pana la urma cum a fost, le-au citit doamnele sau si-au citit singuri?
Sanatate lui Matei. Robi cum mai sunteti cu zapada?
Roxi banuiesc ca asta e scopul concursului...obinuirea lor cu astfel de grile si cu idea de concurs. Are si faza superioara acest Canguras sau ramane la nivel de scoala?
Ioana ambitioasa tare Maria daca s-a consumat atat pentru un raspuns. Apropo de gresit cel mai usor exercitiu...o are aici pe sora-sa:Adela.A, si multumim de intrebare. Noi suntem bine...mami e tare mandra de fata ei...ca pe trimestrul 2 e singura numai cu A in clasa. Azi toti din scoala cu rezultate deosebite "merg" la film, adica in sala de spectacole, cu pop corn si suc.
Daria uite vezi ce relaxata esti si ce bine se descurca Giulia...si imi amintesc "crizele" tale cu ce o sa faca fata...ca e inceata etc.Mei cate activitati aveti...super.
Monica mai aveti iglurile...tare frumos.Dar nu uita sa faci poze, ca nu cred ca mai prindem curand asa vreme....dintr-un punct de vedere superba, din alt punct de vedere groaznica, daca te uiti la cate pagube a facut deja.
Gabitza spor la prezentari.
Olivia cum stati cu invatatul?
Andreea si voi la fel cum mai stati cu zapada. De fapt toate fetele de la casa...cum va descurcati cu datul zapezi.
Imi spunea maica-mea azi ca are in curte peste tot mormane de zapada pana la strasina casei...si catelul nazdravan al Adelutei incearca sa excaladeze si sfarseste totdeauna pe burta.
gata fug la scoala...un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io-s plina draci..a gresit 3...evident daca-i frate cu Patrick!
Toate trei erau intrebarile de numarat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La intrebarea cu pestele in acvariu, la distanta dintre 2 prsonaje a scris 10 si era 11..si la numarat de scoici...Nu i-am facut teoria de rigoare..pt ca nu-i acasa este la bunici si nici nu l-ar interesa f mult...ar spune asa ne-a explicat d-na!Deci toate de calculat , exercitiul cu tabelul de care-mi era frica..toate bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu nu am asteptari mari de la concurs, va zic sincer. Am sa incerc sa o descos pe Giulik sa vad daca va sti sa zica ce a facut :-) M-ar mira sa stie ce a facut :-)

Polux, poi daca e inceata si i se canta in struna io ce sa mai zic.
D`aia o iubeste profa la pictura pt ca e meticuloasa :-))) deci nu inceata si astfel vede in ea elevul ideal :-))) a zis ca o va invata multe :D Si doamna zice la fel, ca informatia o fixeaza bine, chiar daca nu rapid :D
Am ramas in minoritate :-)))

Aici ninge`n draci. Iar.

_

Mergi la inceput

Daria nu trebuie sa-si aminteasca ea..are brosura cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mai oameni buni, lasati naibii cangurul ca nu e examen de Bac!! Foarte bine si exceptional ca le-a facut pe alea grele, atentia si concentrarea se mai antreneaza, inteligenta nativa mai greu

Il intreb pe Vic: Cat a sarit Cangurul azi? si el de colo "Pai cred ca pana la 100" dar nu m-am ostenit sa verific. M-au lasat nervii azi, am condus 6 ore numai pe gheata si nameti!!

Liliana, tu m-ai intrebat cum ma descurc la casa. Cum sa ma descurc? E super frumos, am un namete mai mare ca gardul si un derdelus la vecin de mai mare dragul!! Cand a viscolit am dat la zapada de mi-au sarit capacele, am tone de zapada in curte. Dar la noi in sat, avem utilaje care au dezapezit strada (si strada mea practic e o fundatura, ei bine si pe asta au deszapezit-o. Mai naspa ca de 2 saptamani nu au luat gunoiul, stam cu el prin curti (si la locul de gunoi au fost duse intr-o seara tomberoanele si cainii le-au jefuit!! o sa fie ceva mizerie de adunat cand se va topi zapada, dar nu-i bai), noroc ca sacii sunt inghetati. Ptiu sa nu-i deochi, nu am avut intreruperi la gaze sau lumina, oricum eu am generator asa ca n-ar fi mare problema.

Mai nasol ca ieri si azi au cazut niste turturi pe logan (si tocmad decisesem ca nu mai merita sa platim asigurarea ca e masina veche!!) si are plafonul infundat, capota la motor indoita, parbrizul praf si evident ca de la nameti si bara e zdrente. Minim 20 mil lei o sa fie, poate chiar 30. Si asta desi era parcat in parcare autorizata chipurile. Oricum, in oras, sectorul 1 e mai curatat, dar 6 si 2 sunt dezastru. In restul n-am fost.

Mergi la inceput

f bine ca esti relaxata Andries..te invidiez!..io voi muri mai repede pentru sunt o stresata..in plus ma oftic ca Luca seamana cu mine in loc sa semene cu taica-su...eu am fost si sunt imprastiata..pierd tot ce se poate pierde si chiar mai mult...in viata am avut de pierdut..intr-un an la admitere la medicina am vazut alt subiect pe tabla!!!!!..total altceva la biologie..am inventat eu un subiect..cum a fost posibil , nu-mi explic nici pana azi...si nu vreau ca Luca sa pateasca la fel..in plus el are de recuperat mult mai mult decat ai vostrii la romana ,de aceea va stresez cu intrebari..ai vostrii au in fata lui vreo 3 ani de vorbit si eu din pacate uit de cele mai multe ori asta..in plus eu sunt o agitata de felul meu(daca nu se observa va spun eu )..una care ia prea in serios ..orice face..mi-as dori sa ma pot schimba dar iaca nu pot ..so nu ma certati!..prea tare!

edit:daca tu nu ai verificat denota fie ca ai incredere in ceea ce-ti spune Victor ..fie ca esti convinsa ca el nu poate gresi..ceea ce nu se aplica in cazul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulik a gresit ex. 19 + 20 :-)
deci ma declar fff multumita de ea, sincer !

Andries, 6 ore pe gheata :(((

_

Mergi la inceput

Daria si noi la 20 :)

ok am inteles mesajul ..sunt prea exigenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Io nu cred ca esti prea exigenta ... esti doar tu !! Doar spun ca uneori e bine sa o iei mai usor, stiu ca e destul de greu de schimbat personalitatea acum la patruj si de ani, ca si eu sint tot pe acolo pe undeva ! Doar ca io ma oftic ca Andrei nu seamana cu mine, eu sint perseverenta si ambitioasa, asa am fost mereu, nu stiu daca perfectionista, dar de fiece data ma straduiesc sa iasa totul bine si intorc problema pe toate partile pin ce gasesc modalitatea cea mai usoara/rapida/convenabila de rezolvare ! Nu sstiu ce exemplu sa iti dau mai elocvent, stiu doar ca la wii am facut un nivel de mario de vreo cincizeci de ori pina mi-a iesit !! Bine - ca m-a durut capul doo zile dupa asta, nu mai amintesc ! Andrei insa trinteste imediat daca nu ii iese ceva si se smiorcaie si se tinguie, am zis ca il filmez odata pe ascuns, sa vedeti cum face cind greseste ceva la romana/mate ... e de coma !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi,multi ani Robi,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput