Scolari de iulie-august 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
iesi Canguru' din concurs
"mami am facut toate foarte bine, m-am uitat pe foaia de raspunsuri si nu am nicio greseala"
io de colo "bravo mami!"
"era una grea grea si nu am stiut raspunsul dar mi l-a zis Alex ca lui i l-a spus doamna"
acu sa vedem de ce greseli isi aduce aminte....
leeloo2004 spune:
Si eu l-am inscris - mai mult fortat (invatatoarea a inscris toata clasa) ca Stefan nu are nicio treaba cu nivelul concursului...in fine...
Azi am si eu o zi mai libera - de la inceputul saptaminii tot pe drumuri sau in cursuri stau - saptamana viitoare iar am doua zile de training, saptamana cealalta sunt la Timisoara si Predeal...m-am cam saturat sincer de atatea drumuri...
Cristalina - foarte tare Maria!!
Cam astea sunt vestile de la mine, nimic deosebit...
PS - am terminat in sfarsit si camera copiilor - am gasit la kika niste perdele super reduse, fix pe culoarea pe care o cautam, am inramat si tablourile cu cars facute de mine asa ca in sfarsit pot spune ca dormitorul actual al baietilor e 100% gata!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Gabi, tare frumoasa camera baietilor! Felicitari!
Ce de drumuri, eu, care (acum ) sunt o persoana tare statica obosesc numai citind ...
Roxi ...felicitari! Simpatic Pat!
Andries spune:
Si eu sunt satula de drumuri. Deja ma gandesc sa imi gasesc ceva "mai static" de facut desi asta ar putea sa insemne iar o schimbare de paradigma.
leeloo2004 spune:
Cred ca de fapt eu m-am saturat de drumuri in conditiile actuale - daca ar fi fost vara poate ca nu m-ar fi deranjat asa de tare, zau asa! Si mai ma streseaza si faptul ca am prezentari de tinut in locurile astea - e drept ca e aceeasi prezentare - deja am tinut-o de 3 ori, mai trebuie s-o tin inca pe atata...
Iar de camera baietilor si eu sunt tare multumita de cum a iesit! (btw, perdelele au costat 16 lei bucata!)
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
mama a verificat fisa lui Patrick si a gresit 3 din 24. dupa cum ma asteptam..... toate de atentie. mama zice ca parca exercitiile de anul asta au fost mai usoare
roberta04 spune:
Hello!Eu am uitat complet de cangur... Matei e bolnav tare,are o bronsita urata, daca si duminica dimineata sa mai aude ceva la plamani cred ca nu scapam de tratament pe branula In cazurile astea, cand copilul meu face forme violente fara semne prevestitoare, ma gandesc daca nu am gresit cand am acceptat operatia de amigdale, acum se duce direct la plamani...offf...
A avut febra toata noaptea, la 6 mi s-a parut ca s-a mai racorit, avea 38.7 pe termometrul cu mercur...
Asta e, sper ca imi face maineun cadou si se simte bine...
szivarvany spune:
Rob, multa multa sanatate la voi sa nu fie ceva grav.
Leeloo, foarte,foarte,foarte frumos acolo la baietii tai !
Giulik avea un singur stres in legatura cu concursul: nu stiau cine ii va supraveghea, concursul era i nsala lor, dar doamnele nu aveau voie :-)
voi afla diseara cum fu atmosfera :-)
_
g_ioana spune:
Si a mea a gresit un singur raspuns la cangurul,a bocit acasa de ciuda cand a vazut, ca era cel mai usor, ala de numarat floricelele de pe creanga,i-au iesit 16 in loc de 15...si eu ma oftic in sinea mea ca le greseste p'alea mai simple....dar am laudat-o ca s-a descurcat foarte bine, ca sunt foarte mandra de ea.... dar data viitoare speram sa fie si mai bine....drept recompensa vrea Jurnalul unui pusti,volumul 2 asa ca ma execut..
Robitinem pumnii pentru Matei!
Merg sa vad pozele din camera baietilor..
edit:imi place tare mult cum a iesit camerasi imi plac si culorile alese,este foarte luminoasa
Roxi nu cred ca au fost mai usoare mai degraba fata de anii trecuti multe din exercitii cereau adunari sau scaderi ceea ce din pacate il apropie din ce in ce mai mult de concursurile clasice sau de ceea ce fac ei la clasa,pacat ca-si pierde din personalitate cangurashul nostru
roberta04 spune:
Gabi, frumoase si perdelele si tablourile...
Cred ca la Matei luni e cangurul,nu intentionez sa ii arat subiectele pentru ca m-as fura singura,nici nu stiu daca va merge,de un lucru sunt sigura, bulinele le va face ca vai de el, cica e cel mai slab din clasala desen depaseste conturul tot timpul M-am uitat eu pe subiecte, sigur numara si el ceva aiurea :)
Cu sanatatea sper ca suntem pe calea cea buna, nu a mai facut febra de dimineata.