Scolari de iulie-august 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

LA MULTI ANI GABRIELA!

Sunt la o chestie super plictisitoare asa ca dau si eu raportul. Si Stefi a gresit 3 intrebari, cea cu numaratul scoicilor si nu mai stiu, ne-am uitat fugitiv pe brosura. Eu stiu ca-i merge mintea, dar mai are si ea de lucrat la atentie. Din punctul meu vedere e important sa-i placa la scoala, sa doreasca sa invete, sa cunoasca cat mai multe lucruri. Si aici noi suntem ok.

K stiu ca e greu sa fi un pic mai relaxata, eu cred ca L mai greseste pentru ca nu a vorbit lb. romana de mic. In plus mie mi se pare ca nivelul din clasa lui L este foarte ridicat.

Mamici pe drumuri, sa aveti grija si sa ajungeti cu bine acasa.

Noi avem un weekend plin, petrecere si azi si maine. Am reusit si eu intr-un final sa-i cumpar Stefaniei o rochita de la 7art. De la Craciun s-a tot rotunjit, cred ca a luat cam 2 kg si i-au cam ramas toate celea mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La Multi Ani, Gabrielaaa !! Sa ai o viata lunga, sanatoasa si fericita !! Hehe, la ce gospodina buna este Robi, sint sigura ca masa o sa fie imbelsugata azi ! Petrecere frumoasa si sanatate multa lui Matei (sper din suflet ca este ok !!).
Pupici tuturor !
La Bucuresti iese soarele dintre nori, asa ca merem sa dam o tura pafara, Andrei s-a hotarit ca vrea o coarda, sa execute sarituri, sou dam o raita pe la magazinele din piata !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc pentru urari!

Alice, o sa razi, nu am facut nimic, macar de ziua mea sa nu stau la cratita.
Am bagat un peste la grill, Matei e la regim fara sare si nu ma zbat sa fac altceva.

Nu am chef de nimic,nu am dormit doua nopti, drept urmare am anuntat musafirii ca Matei e bolnav, asa ca sta fiecare la casa lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani fericiti Robi!!!!!!!!!!! Te imbratisez cu drag De ce regim fara sare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

KIM, multumesc!

Suntem la tratament cu Predninson, Salbutamol si un antibiotic puternic (Clindamicinum), pentru ca are o bronsita urata si se aude ceva la un plaman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Roberta!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Sanatate multa lui Matei si sa treaca repede!

Eu am visat toata noaptea concursuri! Asta de la cat am citit pe forum Azi dimineata imi venea sa-i arunc cartile pe geam asa ca si-a facut temele la matematica cu John, scris cu picioarele...la romana nu am curaj Facem maine dupa ce-mi revin

Plus ca ajunsese sa-i explicam copilului de ce zicem noi ca in caiet e gresit Pana la urma am dat-o cotita pentru ca oricum nu intelege subtilitati d'astea (e o problema de genul 25 de bile albe si negre, Titel ia 12 bile negre, cate bile albe sunt?!)
Oricum nu e prima data cand vad greseli in manuale si caietele speciale.

Hai ca ma intinsei, un weekend excelent sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi sanatate multa..ma intreb daca chiar era nevoie de prednison..In plus americanii nu contraindica sarea in cazul tratamentului cu prednison..si am incercat pe pielea mea..doar in Ro se poarta asta ,asa am invatat si eu:(
Monicule si castigai?Sunt greseli ai dreptate!

Copilul meu a avut fun, daca a plecat de acasa ..si ieri si azi a fost cu cumnatii mei si varul lui la un loc de joaca, Mc ..a fost si la cabinet cu socrii..unde le povestea la pacientii veniti la tratament ..ca lui ii place sa merga in cluburi sa vada fetite la bara..ca el a fost la un om bogat si le-a vazut...ca a primit autograf de la Puia (asta cand l-am serbat pe rares de Nora pe aici)...va dati seama ce-or fi gandit mosii si babele..la 7 ani in cluburi

Andries ce nasol cu masina! Cred ca te-ai ofticat rau..
Andrea ce-ai mai facut cu explicatia cu pricina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222
...le povestea la pacientii veniti la tratament ..ca lui ii place sa merga in cluburi sa vada fetite la bara..ca el a fost la un om bogat si le-a vazut...ca a primit autograf de la Puia (asta cand l-am serbat pe rares de Nora pe aici)...va dati seama ce-or fi gandit mosii si babele..la 7 ani in cluburi

Are talent la povestit si imaginatie bogata ... poate va ajunge scriitor !! Macar Luca povesteste despre lucruri "umane", pamintenesti ...

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gabitza La multi ani fericiti. Sa ai parte doar de bucurii, sanatate si noroc.

Celorlalte fete le urez un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Scuze de intarziere!! Sa te bucuri de familie si sa fii sanatoasa!!

Mai, eu nu am mai verificat pentru ca eram franta de oboseala, oricum nu as mai fi putut sa schimb nimic. Am verificate ieri: a gresit exercitiul ala cu "cate balansoare se pot face.." a zis 4 in loc de 3, tot o chestie de atentie, n-a observat ca nu are decat 3 sei.

Dar sa va spun altceva, m-a si umflat rasul: doamna lor s-a chinuit, femeia si le-a facut xerox dupa cangurul de anul trecut si le-a dat casa cu indicatia sa-l rezolve. Eu nu l-am verificat in ghiozdan ca eram rupta de la munca, dar ieri gasesc foile. Evident ca erau date cam de miercuri si ce vad pe ele: nici un exercitiu rezolvat, dar pe verso erau desenati in mare detaliu o gramada de bey blades luptandu-se in arena, pe plan inclinat, cu nume scrise alaturi..nebunie, patru pagini de desene. Il intreb pe fi-miu "de ce n-ai rezolvat fisele de la cangur pe care le-a dat doamna ?" raspuns: "n-am avut timp mami, deloc, dar DELOC!" eu: "pai bine mai, tu la after ce-ai facut? ai stat de desene!!" si el "pai si ce vrei sa-mi pierd eu timpul nostru de joaca??"

Ce sa ii mai spui? A facut corect 23 din 24, mai puteam eu sa ii spun ceva? Dar avem de antrenat dictarea pentru ca a luat un "B" din patru greseli porcoase, asa ca am motiv sa-i dau dictare in week end Oricum, copilul meu cel mare ce il intereseaza pe el executa cu mare atentie si concentrare, ce considera ca e "adiacent" executa la minima rezistenta, cat sa nu se ia lumea de el si sa poata spune ca a facut ce i s-a dat. Al doilea insa, e din ala perfectionist, munceste mult mai constiincios. Parca nu-mi vine sa-l zapacesc zilnic cu "perfectiunea", prea m-au chinuit pe mine parintii, de-am ajuns acum uneori sa nu dorm noaptea daca am gresit un excel la birou.

Mai cu masina eu am zis mersi ca n-a fost langa masina cand s-a intamplat, dar husband s-a ofticat rau de tot, si asa ne cam chinuim sa facem niste economii si ...din pacate se duc banii ca la balamuc, eu lucrez pe drumuri toata ziua, el in 3 locuri deci si el alearga de nebun...te cam oftici.

Mergi la inceput