Scolari de iulie-august 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
polux spune:
Haha...stiu ca nu e de ras. Andreea stiu cum e sa economisesti si sa se duca de rapa totul. Pe langa faptul ca nu am platit inca datoria de anul trecut (fetele din tabara stiu ele care datorie)...am economisit bani de bilete ptr anul acesta...si cand sa le cumpar saptamana trecuta hop, nu mai pot, ca in 2 zile au sarit biletele cu 200 pana la 500 dolari pe bilet...si 4 bilete chiar ca ma cost cel putin 1000 de dolari in plus fata de saptamana trecuta...(4 bilete ca o aduc intai pe mama aici 2 luni cat lucrez eu in vara)...asa ca acum continui sa mai starng ceva bani, cu speranta ca atunci cand ii voi avea nu vor mai sari inca o data biletele.
Dar noi sa fim sanatosi ca belele curg garla.
Pup.
alice2004 spune:
Buna dimineata din orasul incetosat si gri !
Sa aveti o saptamina usoara si calduroasa, cu sanatate multa !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
roxanaz spune:
neata
Robi la multi ani fericiti!! sper ca sunteti sanatosi si ati petrecut bine!
aici e soare si chiar indraznesc sa zic ca se simte un colt de primavara. hihihi poate mi-o iau peste vorbele astea in curand
dupa ce am verificat si eu raspunsurile lui Patrick din 3 greseli se facura 6 asa ca ne-am cam incontrat. nu stiati ca 9+5 fac 4? numa' din astea.
e, avem o saptamana noua... sper sa fie frumoasa si fara nicio problema.
pup!
g_ioana spune:
Neatza,neatza...Roxi trimite un pachetzel de primavara si la noi....ca avem inca zapada multa...
Eu i-am facut mandrei supa alfabetasa ca ieri dupa doua linguri imi cerea o foaie de hartie sa-i dau dictare...azi dimineatza era convinsa ca se va descurca foarte bine la romana....tot ieri a facut dictari cu tacsu...a scris vreo doua pagini de buna voie si distrandu-se la maxim, pentru ca tacsu ii dicta propozitii de genul..."Dinu duduie cu Didina din Damasc! Dodo duce saci cu dolari din Dolomiti!"
hai sa avem o saptamana excelenta
leeloo2004 spune:
lA MULTI ANI Roberta - multa sanatate si fericire iti doresc!!!!
Ha, voi va plangeti ca au gresit - al meu a refuzat total sa faca ceva, inclusiv cele cateva exercitii (putine) pe care ar fi fost in stare sa le faca...in plus am primit mesaj de la invatatoare - Stefan a facut greva totala saptamana trecuta la clasa - a refuzat sa faca orice fel de exerciciu i s-a cerut, indiferent de materie... asa ca eu ce sa mai zic??? Probabil sa-mi pun sperantele in Tudor, ca de la Stefan ce pretentii sa am?? Asa ca atunci cand va citesc pe voi aici ma doare sufletul - problemele de care vorbiti voi sunt pentru noi absolut mizilicuri fara importanta...in fine fiecare cat poate sa duca...si ferice de voi ca puteti avea astfel de pretentii de la copii.
In fine, maine dupa-amiaza ma duc sa discut cu invatatoarea...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
AI reusit sa ma faci sa plang ..eram in pauza de. 5 minute scriu de pe tel. ma scuzi ca EU am initiat discutiile dar stii cum este ..uitam ce probleme au Altii..
mii de scuze
szivarvany spune:
Leeloo
Eu sunt sigura ca o solutie se va gasi si Stefan va intra in rand cu colegii. Poate aflati si dc nu a vrut sa colaboreze. Pumnii stransi sa vii cu vesti mai bune dupa discutie !
Noi stem bine. Am dus mandra la scoala. Eu cred ca nu`s normala, noi in weekend nu facem nimik in legatura cu scoala si teme :( nu apucam. Noroc cu afterul de vineri.
Eu am avut un weekend de kkt de la un molar, ultimu` de sus (ca n am de alea de minte, deci am o scuza, haha) si astfel ieri dupa-masa m-a dus prietena mea la cavinet si m a doftoricit. Azi sunt doar umflata. In viata mea n am patit asa sa ma doara si sa nu cedeze de la nimik si am cam luat di tate.
_
cristalina spune:
Neata!
Gabi , as mania pe Dumnezeu sa zic ca imi dau seama in totalitate ce e in sufletul tau! O mare imbratisare de la noi !
Dar nu vad de ce nu ar avea si Stefan momentele lui de rebeliune...li se intampla si celorlalti. La el banuiesc ca e cu atat mai greu cu cat isi da si el seama ca este tratat altfel, ca este el altfel. Va urez sa aveti multa rabdare si voi si invatatoarea (mai ales ea, pentru ca voi stiti la ce trebuie sa va asteptati)
Andries, imi pare rau de masina voastra.
Ioana, super domnul Gorodea , o sa incerc reteta "dictarilor funny" si la Maria noastra.
Maria azi mi-a zis ca de abia asteapta 8 Martie ca "sa-ti iau un cadou frumos din banii mei de cumintenie!"
O saptamana minunata sa avem!
Andries spune:
Gabi sus inima si nu te da batuta!! Eu cred ca Stefan nu a facut pentru ca nu vrea sa se simta comparat cu altii, in mod cert el percepe ca exista o diferenta intre el si alti copii. Trebuie sa ii explicati de o mie de ori daca e nevoie, ca nu il compara nimeni si nu il judeca nimeni. Apoi o sa faca. Chiar daca nu are abilitati matematice, e foarte posibil sa fie mai sensibil si mai sentimental decat media copiilor. Cred ca are si presiunea de acasa, il vede pe Tudor ca e mai dezghetat si copilul simte, probabil a intrat intr-o faza de refuz. Trebuie sa insistati cu blandete. Eu vad la ai mei ce lupte am cu ei sa nu se "competitioneze" intre ei.
szivarvany spune:
subscriu la asta cu abilitatile matematice. pt ca si eu mizez pe celelalte.
Cristal, ce dulce e Maria !
Andries, cum mai e Mirciulix cu burtica ?
_