Scolari de iulie-august 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, imi pare nespus de rau ca am re-deschis discutia asta. te rog sa ma ierti.
sper sa se gaseasca motivul grevei lui Stefan. poate daca discutati doar voi doi inainte? si inca o data te rog frumos sa am ierti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daca ajuta la ceva, Ioana nu mai vrea sa mearga la gradinita. Eu cred ca e din cauza ca ea e cea mai mica dintr-o grupa de copii de 6-7 ani, grupa pregatitoare.
Am avut plansete, o apuca din orice de nu mai stia educatoarea cum sa o linisteasca... s-a mai atenuat (dar a tinut vreo doua luni) insa nici acum nu se mai duce cu drag la gradinita.

Azi mi-a zis "pot sa nu ma duc la gradinita?! azi nu m-as duce daca se poate!"
Zilele trecute a zis ca ea vrea la scoala (dar mi se pare asa mica si nu-mi vine sa o dau la clasa 0...presupunand ca trece de evaluare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mirciulica e mai bine cu burtica, se pare ca ii prieste apa de la put, desi e plina de saruri si mangan. Adica face moale, dar mai rar si nu mai are reprize din alea de cate 5 in 3 ore.

In rest, ce spuneti de-o intalneala dupa ce da firul ierbii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Imi cer scuze, nu a fost corect din partea mea...doar ca uneori nu mai pot si eu...ati vazut ca nici nu am mai postat asa de des, intrucit nu am cum sa impartasesc aceleasi lucruri ca voi. Incerc de fatada sa tin pasul in ceea ce-l priveste (pentru ca am insistat sa-l dau totusi la scoala acum), dar nu pot/putem si inca invat sa accept aceste lucruri, care credeti-ma sunt tare greu de acceptat. E greu sa te simtit asa de neputincios...
Si nu aveti de ce sa va simtiti vinovate voi, imi pare rau ca v-am facut sa va simtiti asa, inca o data, nu a fost corect din partea mea...iertati-ma!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

este f greu de dat sfaturi ..si la dat sfaturi cica ne pricepm toti:)..Gabi trebuie sa te impaci cu ideea ca Stefan nu este ca Tudor..sa accepti (asta mi se pare cel mai greu!) ca este ..altfel ..ca nici el si nici voi nu aveti vina..Acume ste ok..greul de abia vine si tu/voi trebuie sa fiti puternici..asa ca participa la discutiile noastre chiar daca acume ste perioada de concursuri si ne vei mai auzi vorbind despre asta..l-ai intrebat de ce a vrut sa fie lasat in pace? Tudor constientizeaza intr-un fel ca Stefan este un pic diferit..sau inca nu..

Daria noi face in we lectii dar la nivel distractiv..
Andries si ne intalnim la Constanta?ce are Mirciulica??
Rox poate scoti si tu pe hartie Smartul

Acum cica avem Euroscolarul? Mai merge cineva la asa ceva?? Cica este un concurs care cuprinde mate, romana si cunostinte generale..

Apropo de a avea incredere in copil...stiti ca va ziceam ca Luca a facut 3 greseli ..si una era la aia cu acvariul..cum sa vezi un peste si sa pui ca raspuns 4..el a tot insistat ..asa ne-a explicat d-na! Eu am zis ca se disculpa special ca sa nu fie certat.Ce-mi spune azi d-na? Ca au corectat la toata clasa respectiva ca supraveghetoare le spusese gresit..Asa ca ramanem, cu 2 greseli..asta in speranta ca a facut bine bulinele!

Monicule eu te inteleg perfect..Luca a plans 2 ani ..stiti bine ca ma facuse din om..neom ..mers la psiholog..nu am aflat nici pana in ziua de azi de ce plangea..Intreab-o daca vrea s-o muti cu copii mai mici...

Liliana felicitari pt Adeluta ..ca nu am apucat!Imi pare rau de pretul biletelor..a devenit un lux sa veniti in Ro..iar eu nu stiu de ce o faceti anual..sincer..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi
Parerea mea e ca nu ai de ce sa-ti ceri scuze! Nu suntem noi (eu cel putin) in masura sa dam sfaturile cele mai potrivite in cazul lui Stefan dar cred ca e bine sa stii ca-ti suntem alaturi nu numai cu sfaturi si pareri!

Olivia, nu vrea sa se mute, "doamna mea e doamna Elena!". Ioana nu cu doamna sau copiii are ceva, ii este greu cand vede ca sunt ceilalti mai avansati decat ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

azi a dat si Danu cangurasul, a zis ca a fost usor, a gresit crede "1 sau 2... sau 1, ceva pe acolo"... NU conteaza, cat a facut a facut...sa fie el sanatos ! eu asa spun. Ca asta conteaza pt el. Iar pentru mine conteaza sa fie el multumit, relaxat, si sanatos nu sa-mi satisfac eu orgolii, mandrii si vanitati pe spinarea lui. Il ghidez spre interesul lui cat ma duce capul dar mai ales cat sa nu-l obosesc si stresez. Cand vad ca nu mai poate de la o limita incolo ma dau in spate. E mai important sa nu-i stirbesc eu increderea in sine si sa nu-l suprasolicit, sa nu-l stresez, pt ca aia ii scade clar imunitatea si sansele de evolutie emotionala si intelectuala, l-as bloca.

Vad si eu copii poate mai muncitori, poate mai isteti, si chiar mai pilosi care primesc ajutor la concursuri de ex, dar ma lasa rece. Astea sunt detalii. Pentru mine al meu e the best si-i voi fi alaturi mereu ajutandu-l si invatandu-l sa pretuiasca sanatatea, sa-si formeze un caracter frumos, sa fie o fire placuta, un om de omenie, sa invete sa recunoasca oportunitatile, sa creada in Dumnezeu si sa invete sa faca alegerile bune.

Gabiai doi baietei sanatosi si speciali, fiecare in felul lui, tu esti un om unic si deosebit. Toti suntem speciali in felul nostru, suntem unici, nu inseamna ca daca eu nu-s femeie de afaceri si nu conduc o corporatie, nu sunt diplomat sau om politic sunt o neica nimeni, nu? Sunt eu, si am valoarea mea si rolul meu pe lumea asta.

Robi, La multi ani, si sanatate baietului,

Eu am ambii copii raciti, cu muci si cu gatul, cu febra...off, azi l=am trimis la scoala pe Danu plin de muci ca avea concurs. Saracutul, la 7.30 era rupt de somn, abia l-am pus pe doua picioare. Buburuza abia daca se atinge de mancare, e palida ca n-a iesit afara decat din casa in masina si inapoi, a avut febra cand si cand...merem dupamasa la dr sa se uite la ei.

ma duc sa mai citesc din urma
sanatate sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, o imbratisare maaaare de tot de la mine si multe !! Si mie mi se pare sanatatea cel mai important issue ... restul nu ca nu sint de luat in consideratie, dar nu fac un capat de tara din gresit la concursuri si scris urit la romana !!
Si nici eu nu lucrez nik cu Andrei in uichend, atit de multe nasoale ii asteapta pe copiii astia in viitor, incit il las sa aiba cit mai mult timp de joaca !!
Lia, sanatate buburuzelor !
Robi, ce mai face Matei ??
Cuscrela, mi-a placut ideea cu dictarea hazlie !! Cind mai facem si noi dictari, am sa iti "fur patentul" !!
Daria, !! Nu am apucat sa scriu la ZZ, ca se inchise subectu, dar un si o speciale pentru tine !! Am o indignare cit China si peste marimea ei dupa ce am citit ultimele mesaje !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

ba eu o sa mai fac urat daca greseste la concurs..asta ca sa stiti da?? (daca greseste din neatentie)..din nestiinta ,este o alta poveste ...

cica au venit hotii la vecinul npostru..nu am simtit nimic!..cainii au fost tacuti
am dat pisica cea mica afara ..si plange de mi se rupe sufletul..dar se urca pe masa, pe blatul de la bucatarie..a spart vase, a spart o statueta..si mai ales mi-a maltratat canapelele din piele..deci pana aici..asa ca sta la vecinul pe magazie si vine si mananca la noi. Luca a fost super intelegator..

Lia sanatate ,hai ca trece sezonul curand..
Suedia si Uk...ce mai faceti??Se aude???
Alice am facut rost de filmele de care ai spus..sa vedem cand avem timp sa le vedem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Kimmy, !!
Eu cind eram mica aduceam toate pisicile mici si parasite in casa, doar doar ma lasa si pe mine sa tin una, ceea ce nu s-a intimplat ever, ca stateam la bunici si bunicul nu le suporta neam ! Si intr-o dimineata pe la patru-cinci, era urit afara, ploau si era frig si tooot auzeam un catel scheunind, am fugit din casa, nu mai stiu citi ani aveam, vreo doishpe-treishpe, l-am cautat de mi-a venit rau, l-am gasit si l-am adus in casa, s-a crucit bunica-mea cind m-a vazut dis de dimi !! Fireste ca m-a pus sa duc animalul afara dupa ce i-am dat sa manince si l-am uscat ...

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput