Scolari de iulie-august 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
g_ioana spune:
Leeloo si eu te imbratisez... sa stii ca mereu ti-am admirat si apreciat foarte mult comportamentul tau fatza de Stefan,il iubiti si-l ajutati foarte mult si asta conteaza cel mai mult...pana la urma este normal sa aiba perioadele lui de refuz...impreuna cu invatatoarea veti reusi sa treceti si peste asta .....si mandra a plans doi ani la gradi, si noi am fost la psiholog...nici nu-mi vine sa cred ca acum la scoala s-a schimbat asa de tare...si ea are perioade in care-si face temele cu nervi
Meii io nu fac deloc urat la concursuri...doar poate incepand cu clasa a 4 a...ea insa este ambitioasa rau si mi-e frica ca niste simple greseli de neatentie sa nu o faca sa se descurajeze....si noua parca ne-a zis de euroscolarul...dar eu nu o inscriu decat daca vrea ea.....
Cuscrelo patentul dictarilor haioase apartine gorodelului sef...io recunosc ca dupa ce i-am auzit juma de ora hilizandu-se am ramas mirata sa vad ca totusi scrisese atat de mult si corect.
Lia insanatosire grabnica piticilor...da stiu ca ati tras-o iarna asta....si pe mine ma gadila de ieri un guturai sper sa scap de el repede...
cristalina spune:
Na ca-mi adusei aminte ca maine are Cangurul . Poate iar visez concursuri (Olivia, sa stii ca nu castigam in vis dar nu era o mare tragedie )
Pe mine ma enerveaza neatentia si mai ales vorbitul in ora...(si eu tot asa eram, ce sa-i faci).
Acum este la dansuri. A plecat fara sa termine lectia la mate si i-am zis ca e ultima data cand o mai las. Lalaiala SA...
kim222 spune:
Alice eu nu le-am avut niciodata cu piscile..si nu-mi plac..decat astea ca sunt ale mele
Monicule, sunt in asentimentul tau...nu pot sa nu fac urat la neatentie si vorbit in ora..ar insemna ca-s nepasatoare..ca sa nu ma calific altfel..Cel mai tare este ca lui i se rupe..o fi de bine ..o fi de rau..sa se supere ca a gresit??..ce-i aia?
Dorsilia spune:
hello
eu intru cu off-ul meu direct, ma iertati, imi revin mai incolo, sper:(
Olivia, Roxana, si cine se mai pricepe:
1. buburuza mica, amigdalita acuta, a primit augmentin pt gat, nu e puroi, dar o doare de joi, plus febra cand si cand, na...5 ml de 2x/zi nu e cam mult pt cele 24 kg ale ei ?
2. Danu, bronsita acuta, tuseste productiv, nu des, ca tratament a primit aerosoli de 3x/zi cu Ventolin, 0,5 ml+2 ml ser - insa azinoapte a fost atata de agitat si a sforait din gat de am crezut ca nu stiu ce ne facem, la un mom dat a inceput sa planga ca se face dimineata si el nu poate dormi. Se foia efectiv in pat, plin de secretii in gat si nas, l-am curatat la un moment dat, i-am pus si niste Nasonex si intr-un final pe la 3 a atipit. I-am facut aerosolul pe la 8 seara si la 8.30 ne-am culcat. E posibil ca Ventolinul sa dea asa agitatie? pentru ca il vedeam pica de somn si nu putea sa se linisteasca totusi, respira destul de agitat, dadea din picioare. A, si Eurespal i-am dat aseara pe la 8.30 chiar, tot la indicatia dr.
off, ce credeti voi?
please, help
merci, o zi buna
roxanaz spune:
neata
da, Ventolin da agitatie. in rest ce sa mai zic? sanatate multa!
Gabi, iti trimisei un mail. ia uita-te pls
Monica succes azi la cangur!!
IOona, foarte tare dictarea cea distractiva. o sa o aplicam si noi trebuie sa facem cinste inventatorului
o zi buna sa aveti!
Dorsilia spune:
Roxana, merci. Dar de doza de augmentin nu-mi spui? nu stiu exact cum s-o calculez, din ce am calculat eu ar fi mers maxim 4 ml. (24 kg x 35mg /2, ca doza uzuala scrie ca-i cuprinsa intre 25-45 mg)
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi.
Sanatate multa, multa bolnaviorilor !
Noi stem bine, efectiv nu stim cum trece timpul atat de repede. Aseara Giulik a muncit 2 ore la ceva origami, eu gateam si dup`aia ne-am pus la nani si gata ziua.
De dimineata era tare vesela ca tatatu` care e acasa pt analize, i-a dat bani de buzunar, nu 1 leu cum ii dau eu ci 11, asa ca era asa bogata :-))) Sunt curioasa daca banii o tin macar cateva zile ... nu rezista tentatiei si nu si-i imparte :D Oare pe cine seamana :-)))
_
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Leeloo ai un buchet mare de flori si o imbratisare calduroasa de la noi! Cred din tot sufletul ca pe termen lung totul se va aranja asa cum trebuie si Stefan va fi bine, bine. Si te asteptam sa ne povestesti de el si Tudor!
Lia, Matei la otite, la cele 18 kg pe care le are tot 5 ml de Augmentin (de 625 parca) primeste. In schimb la amigdalite nu ii dau decat antitermice la 6/8 ore si doar daca dupa 3 zile febra mare nu cedeaza (peste 38,5) trecem pe antibiotic. Din pacate la noi racelile se transforma in 90% din cazuri in otite, acum suntem pe tratament o luna cu Nazomex sunt curioasa cum va fi. Noi aerosoli facem cu ser, ACC si flixotide sau dexametazona. Multe sanatate copiilor!
Daria, ai dreptate, tare repede trece timpul.
Cristalina, bafta la concurs.
Kim, si eu ma supar pe ea cand este neatenta si cand stiu ca poate mai mult. Din fericire, deocamdata vad ca e ok. Avea pe week-end o tema la romana, a uitat de ea, eu am intrebat-o daca are teme, a spus ca nu, asta e. Aseara era tare necajia ca a luat un "minus", i-am explicat inca o data ca e responsabilitatea ei si sper sa-i fie invatatura de minte. Oricum sunt constienta ca avem mare noroc cu Stefi, e destul de constincioasa, are o memorie tare buna, in schimb Matei este mult mai aerian, cu el va trebui sa muncim un pic mai mult.
Ioana, super dictarea, o vom incerca si noi.
Dorsilia spune:
Roxana, Augmentin 400 mg-57 mg/5 mL Oral suspension.
Robi, da, ii dau si eu daca se tot vaita de joi de gat....ce sa fac?
Multumesc mult Andrea pentru culegere.
sanatate