Scolari de iulie-august 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sanatate bolnaviorilor!

Maria pe revista a gresit doua raspunsuri la Canguras (alea cu numarat florile si alea cu numarat scoicile ).
Eu sunt tare mandra de ea ca azi nu a vorbit! A zis doamna: nu stiu ce a fost cu ea azi, la un moment dat a zis ca "e prea multa galagie in clasa, nu pot sa ma concentrez!" Fiecare cu problema lui
Insa cand am intrebat-o ce tema are la mate ...Doamna din spatele nostru "ai notat Maria?!" "Nu, ca eu tin minte! Avem problemele 10 si 11"..."Nu, aveti problema 8!"
Cred ca ii cer prea mult dintr-o data.
"Ce ai facut la romana la dictare?!" "Nu stiu ca ma relaxam pentru concurs!"
Azi m-am relaxat asa de tare incat i-am zis sa-si faca singura tema la mate, pana vin eu de la servici. Sper sa nu-mi para rau
Hai sa avem o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...intai starea vremii,a nins toata noaptea,ningea si dimineatza...acum este soare si cald,asa ca orasul arata ca dupa razboi sunt niste baltzi uriase
Cristalina super tare Mariacu relaxatul pentru concurs....deci si ea are o problema cu floricelele....mandra isi noteaza cu creionul in fiecare caietul de clasa ce tema are:tema pentru acasa,1/81 de exemplu asa ca n-are cum sa uite....azi am fost la consiliere,doamna a laudat-o ca este un copil de foarte bine la toate materiile,este activa,intelege din prima orice chestie noua introdusa....in legatura cu faza cu copiatul ea era tare relaxata si a zis ca a fost o joaca de copil...printre altele a zis si ea ca 24 de intrebari la un concurs ca si cangurul este cam mult pentru un cupil de clasa I...aa si mai nou cam vorbeste cu colegul ei de banca pentru ca ei termina repede ce li se cer si atunci discuta problemele lor
hai sa avem o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, sanatate muuuulta ambilor tai copii !!
Si o dupaamiaza placuta tuturor !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multumim mult, Alice, sa te-auda cel de sus ca nu mai poci de oboseala si alte cele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gabitza o imbratisare si un brat de flori pentru puterea ta. Sincer te admir foarte tare de cum gestionezi situatia.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Kim, cat mai traieste mama mea am de gand sa vin in fiecare an acolo. Nu pot sa o aduc pe ea pentru mult timp, ca e batrana si are o multime de afectiuni de care sufera. Acum risc sa o aduc 2 luni vara asta, si banuiesc ca va fi ultima data cand va veni...caci nu va mai avea curajul dupa.
Am putea sa nu venim noi anul acesta...dar Adela ar suferi foarte tare. Ei ii place in romania, si are catelul care l-a primit anul trecut de la tati. Ada, asa o cheama pe catelusa e la mama mea, si Adela e singurul lucru pe care il intreaba cand vorbeste cu mama mea.
Si apoi vreau ca Adela sa fie fluenta in romana caci toate rudele noastre sunt in Romania. Si vreau sa-i arat tara, vreau sa ii arat spiritul de familie...etc...sunt multe si nu astept sa ma inteleaga cineva...dar e ceea ce simt, ca vreau sa fiu cu mama mea cat mai pot, caci dupa...habar nu am daca voi mai avea de ce sa vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui polux

Kim, cat mai traieste mama mea am de gand sa vin in fiecare an acolo. Nu pot sa o aduc pe ea pentru mult timp, ca e batrana si are o multime de afectiuni de care sufera. Acum risc sa o aduc 2 luni vara asta, si banuiesc ca va fi ultima data cand va veni...caci nu va mai avea curajul dupa.
Am putea sa nu venim noi anul acesta...dar Adela ar suferi foarte tare. Ei ii place in romania, si are catelul care l-a primit anul trecut de la tati. Ada, asa o cheama pe catelusa e la mama mea, si Adela e singurul lucru pe care il intreaba cand vorbeste cu mama mea.
Si apoi vreau ca Adela sa fie fluenta in romana caci toate rudele noastre sunt in Romania. Si vreau sa-i arat tara, vreau sa ii arat spiritul de familie...etc...sunt multe si nu astept sa ma inteleaga cineva...dar e ceea ce simt, ca vreau sa fiu cu mama mea cat mai pot, caci dupa...habar nu am daca voi mai avea de ce sa vin...

Liliana,

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
sper ca sunteti ok..... e deja miercuri . eu sunt mai fresh azi, am reusit sa dorm ceva azi noapte, dupa 2 sesiuni consecutive de plimbat prin casa. ce or avea frate copilasii astia???
o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza....raportam -15 grade asa ca declar ca m-am cam saturat de iarna asta.....parca vad ca trecem direct la sandale
Liliana...si noi avem niste prieteni care stau in Canada iar copii lor abia asteapta sa vina vara ca sa stea 2 luni in romanika au zis ca sunt cele mai frumoase vacante petrecute aici
Robi cum se mai simte Matei?
Eu nu pot sa ma trezesc dimineatza,asa ceva nu am mai patit demult....mandra doarme beton noaptea dupa o tura de o ora de saniush cu sania sau cu fundul...eu ma cam foiesc....azi au autodictare la scoala cu poezia Poveste de iarna din abecedar...trebuie sa scrie fiecare virgula si punct...mie mi se pare cam dificil...dar asta-i treaba..
hai sa avem o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Azi e ziua mamei mele ! Sa-mi traiasca si sa fie sanatoasa si voioasa! Maine au zis ai mei ca vin pe la noi, le-am promis sarmale, salata boeuf si tort tiramisu si am de gand sa ma tin de cuvant (este tare mancacioasa si pofticioasa, eu tot stau cu gura pe ea ca are aproape suta de kile si probleme cu inima dar de ziua ei merge...:)))

Liliana e greu asa departe.
Cred ca la bunici sunt cele mai frumoase vacante ale unui copil. Eu mi le amintesc pe ale mele cu mult drag.

Ioana, tinem pumnii sa faca perfect la dictare (mi se pare dificil).

Roxana, azi am preluat eu legatura Sunt eu sub nivelul marii, lipsa de somn isi spune cuvantul...si mai am si niste carcei de nu mai pot...

Eu sunt curioasa ce face Mariuca azi la scoala. S-a cam contrat cu doamna de religie (nu o cunosc, Maria mi-a spus ca i-a zis "moara stricata" asa ca am indoieli cu privire la metodele ei pedagocice desi in fata Mariei i-am luat partea profesoarei )
Oana la gradinita refuza sa danseze. Doamnele educatoare ii pun sa danseze pentru serbari numai dansuri populare iar ea nu vrea .

Stiti cand e Euroscolarul asta!?

Hai sa avem o zi minunata.

Mergi la inceput