Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(125)
Raspunsuri - Pagina 6
ioanna16 spune:
hello!
am intrat sa va salut, mai asa o zi... ma doare o masea, fii-mea are nervi in , mi- a facut capul mare...si afara ninge ingrozitor
la multi ani dorian de bulina mica!!!
la multe lunite Paula de anadomnica, Sara Maria de IONY82
lalely - ma bucur ca ati scapat de raceala.pitica mea e bine, avem 2 dintoci, mergem in picioare,insa doar tinuta de manute..de-a busilea nu merge deloc...
spiridusha - sanatate multa lui cristi si sa va treaca repede bubitele
ally - ma bucur ca ati avut un week-end frumos
viss - bine ca ati aranjat-o cu motul si sa va fie de bine plimbareala
mada- ca bucur ca a iesit totul ok, merg sa trag cu ochiul la poze si asteptam sa ne pove mai mult
strumph - wooww...ce ade ati patimit...cu pupatul pe gura...sunt total anti!!!!
somleac - frumoasa ideea cu competitia
simona - am vazut pozele cu barbateii tai...sunt absolut minunati!!!
Miha02 spune:
foarte frumoase pozele cele doua sant frumoase foc
Dragos e asa de scump prin casa rasuna numa te-te -te
ma duc sa-i pregatesc sa pape
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
nu..n-am avut dispozitie weekendul asta, cred ca de la atata calcat mi se trage.. insa m-am hotarat ce tort sa fac de motul andrei..sper sa-mi si reuseasca..uite http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22455/Tort-Padurea-Neagra/ mami de 2 prichindei |
dar e de munca la el Sigur e f gustos.De unde sa iau cercurile alea ptr ptr a lasa crema la racit? cum se procedeaza? tu cum faci?
miki1979 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catank
dar e de munca la el Sigur e f gustos.De unde sa iau cercurile alea ptr ptr a lasa crema la racit? cum se procedeaza? tu cum faci? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
ce cercuri ? te referi la forma de tort cu pereti detasabili ? eu tocmai mi-am achizitionat o tava cu pereti detasabili pe care o voi inaugura cu aceasta ocazie
uite
http://www.cevabun.ro/tava-tort-cu-pereti-detasabili/
e luata din carefour..
yvyana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catank
dar e de munca la el Sigur e f gustos.De unde sa iau cercurile alea ptr ptr a lasa crema la racit? cum se procedeaza? tu cum faci? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
Iti spun eu cum, ca am facut mute retete de tort cu mousse si formele de tort cu fund detasabil cumparate din comert nu sunt suficient de inalte si risti sa pice crema pe alaturi : eu dupa ce scot blatul din cuptor il pun pe sot sa mestereasca la un suport cilindric facut din carton ordinar masurat pe dimensiunea blatului pe care il capsez si apoi il tapetez cu folie de aluminiu asa crema nu se lipeste de carton si cand e inchegata scot din frigider, tai cartonul si dezlipesc usor folia alimentara si gata!!!
catank spune:
miki ce blonda sunt...da de asta intrebam. Eu am de asta, numai in ea fac blaturile,... cred ca ma bag si eu sa-l fac pe acest domn tort. Imi place ca folosesc visine multeeeeeeeeeeee, eu le ador. Multumesc!
yvyana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui miki1979
ce cercuri ? te referi la forma de tort cu pereti detasabili ? eu tocmai mi-am achizitionat o tava cu pereti detasabili pe care o voi inaugura cu aceasta ocazie uite http://www.cevabun.ro/tava-tort-cu-pereti-detasabili/ e luata din carefour.. mami de 2 prichindei |
Da, Miki, dar dupa cum poti vedea si in poze si tanti care l-a facut a pus in prelungirea tavii folie de aluminiu din aceleasi motive: tava are peretii prea putin inalti si la ultimul sau chiar penultimul strat de crema risti sa curga pe de laturi... ...
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank yvyana nu am inteles Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
... adica am luat o bucata de carton mai tare (coperta de caiet/revista) si am facut-o roata in jurul blatului (ca sa fie fix cat blatul ca diametru, pentru ca blatul l-am copt anterior intr-o tava rotunda normala fara fund detasabil) si am unit capetele rezultand un cilindru, le-am capsat (le poti lipi cu banda adeziva de exemplu) si am invelit tot acest suport improvizat in folie de aluminiu...
Later edit: daca ai forma cu fund detasabil procedezi ca tanti din poza si pui in prelungirea peretilor tavii folie de aluminiu, ca sa nu ai surprize apoi... eu nu aveam si de aia am improvizat...
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui yvyana
... adica am luat o bucata de carton mai tare (coperta de caiet/revista) si am facut-o roata in jurul blatului (ca sa fie fix cat blatul ca diametru, pentru ca blatul l-am copt anterior intr-o tava rotunda normala fara fund detasabil) si am unit capetel rezultand un cilinru, le-am capsat (le poti lipi cu banza adeziva de exemplu) si am invelit tot acest suport improvizat in folie de aluminiu... |
Am inteles acum. Nu intelesesem ce si unde capsezi. Dar...banuiesc ca trebuie cat de cat fix pr a nu se prelinge crema intre suport si blat, nu?
Multam tare mult!
mikiimi place tare mult compozitia tortului, pacat ca acesta e ornat naspa...Sa vezi de opera de arta fac eu
Cred ca m-am lasat convinsa, am sa-l incerc!