Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Bumble,

Crissy, voi? De andreea mai stii ceva?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Vreau sa o sun azi. Am vb duminica seara cu ea, i-au dat bblina in camera, era bucuroasa ca a supt. Ieri era deprimata ca nu-i venise laptele (o stiu de pe alt forum, a scris o alta prietena in jurnalul ei.

Noi... si lupta... si da-i... si da-i... si lupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ne laudam cu primele 2 cuv legate " mama titi"- adica mama e frumoasa. Pana acum zicea "mama", eu il intrebam "ce-i cu mama?", el zicea "titi", acum a zis din senin. Tot acum seara ne uitam intr_o carticica, si a vazut "ratza", exact asa a zis ( cumva r-ul stalcit). Am bulbucat ochii si eu si sotul, l-am pus sa repete, a mai zis odata aproape corect, apoi zicea "sasa", si altele asemanatoare. Omuletul meu drag!

Paula, Mycya, ce faceti?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

haha...la noi 'mami, titi' = 'mami, tzitzi!'....

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ilinca,andreea, pustii vostri sunt ok, ne vedem?:)

Paula cu 2 nazdravani, M si S

noi suntem ok, doamne ajuta...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

si neata!

crissy, multu de cafea...acu o savurez... da ce-i cu voi??? pb???

fetelor, multu de sfaturi ref la antecontr. oricum, acu il redacteaza cineva de specialitate...sa vedem daca va fi si acceptat...daca nu, asta e... oricum, ma linisteste(ca sa zic asa) faptul ca l-am intrebat de ipoteci si mi-a trimis ridicarea de ipoteca de pe terenul pe care a cosntruit pana acum toate cele 30-40 de case si de pe care urmeaza sa construiasca is triplexul nostru...si mi-a trimis si extrasul CF al parcelei de teren...oricum, azi sau maine ar trebui sa ajungem la o discutie cu el...sa vedem...

ilinca, unde are sotul tau ap? cine e cosntructorul?

tu fetelor, sanatate bolnaviorilor si sper sa se faca bine cu totii...ce bine ar fi sa ajunga toata lumea la intalnire...

new photos...;)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata. Crissy, multumim de cafea… Si cum adik? “Noi... si lupta... si da-i... si da-i... si lupta” Te refereai la voi? Cu zapada sau ce?

Racusor, felicitari pentru examen!

Eladeea, inca mai papa Filip tzitzi… Mai rezisti mami?

Crispro, felicitari pentru cuvintele lui Vladut. Vezi mami ca toate evolueaza bine, la timpul lor… cand stiu cate griji ti-ai facut… te pupik.

Noi suntem vai de noi. Abia ne reveneam din raceli, si acum l-a doborat rau de tot pe tati. Zace in pat cu febra 39.2… Nici nu a putut sa-l duca pe Razvan la scoala. Am apelat la un bunic al unui coleg. Eu pe zapada asta nu ma descurc cu masina… Uffff.. De trei sapt de-acu dau medicamente, mi s-a acriit… Si unde mai pui ca si botezam sambata. Sper sa se pun ape picioare pana atunci. Sanatate maxima va doresc!

Mergi la inceput

kyrs, uff, sanantate mami...aveti grija sa nu luati si voi...

cat despre Filip, da, inca suntem cu tzitzi...eu nu mai rezist, dar mi-e greu sa ma hotarasc...caci va trebui sa recurg la varianta hard, altfel nicio sansa...deci va trebui sa-l trimit in delegatie, altfel nu merge...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

A venit si randul meu sa va inebunesc cu broblemele mele cu BONA - am mai scris cate ceva si pe FB

Ieri am sunat-o ca de obiecei sa vad daca Matei a mancat si daca doarme…dupa ce am povestit mi-a spus ca nepoata ei, pe care eu o recomandasem la o colega, ar fi primit de la colega mea 700lei+transport
….dar in final colega mea nu a a les-o asa ca, citez “vezi ca eu pierd bani la voi” si apoi a ras

No’ eu m-am simtit prost…dar poate femeia a facut o gluma pe care eu nu am inteles-o!

Apoi mi-a mai zis ca ea a fost la biserica sa se spovedeasca si preotul a chemat-o sa aiba grija de copil

….m-am cam enervat asa ca am sunat-o pe colega mea sa imi spuna pt ce i-a oferit 700 lei nepoatei si supriza program 8.30 – 17.30 chiar 18

Cand am ajuns acasa a intrebat-o Marius daca ea e nemultumita…s-a fastacit
…apoi cand i-am spus eu ca imi pare rau ca nu pot ajunge acasa in 8 ore asa cum ne-am inteles initial, asta e situatia si nu am ce face!!!….si ca am nevoie de 8.30 – 17.30 mi-a spus clar ca ea nu poate!

Cica sa vina mama, dar nu pot sa o chem zilnic…chiar nu pot! Macar de ar fi in pensie dar lucreaza

i-am spus ca nu vreau pe gratis nimic, sunt de acord sa ii dau 100 lei in plus/luna…daca nu e multumita sa mearga la copilul preotului sau acolo unde este impacata!

si sa fie clar, copilul meu nu valoreaza cat ii dau ei…copilul meu e totul pentru mine, fara el maine as putea muri!

Mi-a spus ca mi-a calcat pentru ca i-am tot scos ochii ca Matei doarme 3-4 ore/zi
Pai asa este! Nu m-am abtinut si i-am replicat ca una e sa te ocupi de un copil7 ore din 8 sau 5 ore din 8

Si ca in fata blocului o vecina i-a zis ca pe banii astia pe care ii primeste de la mine ea nu ar veni…si ca se astepta ca sa ma sesizez eu sa ii dau in plu…proasta…oricum azi vroiam sa ii dau 650 lei asa de la mine!

Ea a cerut 600 nu eu i-am oferit…acum zice ca nu stia care sunt preturile….imi pare rau persoana care mi-a recomandat-o atat ii da bonei pe care o are, si ea stie chestia asta!

…si am concluzionat clar: “vad ca nu sunteti multumita….intram in post si vreau sa fiu cu sufletul impacat, nu pot sa va mint ca vin in 8 ore acasa…daca sunteti de acord cu cele 9 ore va dau 700 lei…daca nu sunteti de acord nu e nici o problema caut pe altcineva desi sunt multumita de dvs. si vad ca Matei va place…dar nu cred ca gasiti pe cineva care sa vrea sa mergeti 8 ore…pana si drumul dus intors de la munca tot e 30 min min…acolo unde ati fost inainte era bunicii disponibili de asta stateati 8 ore”…mi-a spus ca poate de asta nu se poate obisnui ca si ieri a ajuns acasa la 17.40
…pai si daca ea face 20 de min de la mine cum naiba sa ma teleportez eu la munca in 10 min…a zis ca se gandeste si ne spune!

Imi pare rau sa o pierd…Matei s-a acomodat cu ea…se comporta exemplar, la capitolul curatenie e perfecta!!! Nu il lasa la tv asa cum i-am cerut…nu am de ce sa ma plang
Pe de alta parte 3 ore citeste si face rebus
mi-a calcat, dar acum imi reproseaza…
a fost dispusa sa ii gateasca la Matei dar nu am lasat-o…doar ce trebuie facut pe loc: pireu, paste fierte, mamaliga, gris cu lapte etc…in rest eu ii gatesc
no ce fac acum?Marius zice ca va accepta 700 si toata lumea va fi multumita

In mod normal eu nu as da inapoi in astfel de situatii, consider relatia compromisa si m-as indrepta spre altceva…altcineva fara doar si poate
Dar fiind in discutie Matei pentru el as mai incerca o data….daca vrea si ea bineinteles…
Nu i-am spus ca mi-au aprobat programul de 6 ore….nu trebuie sa stie ea
…acum m-as descurca dar ce fac din iulie
…si deja vine la noi de 3 luni, asa ca as prefer sa tai raul din radacina si sa o schimbam daca e cazul acum si nu mai tarziu…

E greu ar trebui sa ne luam concediu…soacra-mea e operata si nu poate veni…nici nu stiu cum am face cu acomodarea unei noi bone

Acum sfatuiti-ma, ce si cum sa fac!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

kyrs, uff, sanantate mami...aveti grija sa nu luati si voi...

cat despre Filip, da, inca suntem cu tzitzi...eu nu mai rezist, dar mi-e greu sa ma hotarasc...caci va trebui sa recurg la varianta hard, altfel nicio sansa...deci va trebui sa-l trimit in delegatie, altfel nu merge...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

multumim! sper sa nu luam ca am avut-o toti pe rand, sper sa reusim sa scapam.

Vezi tu cum faci, daca e nevoie sa-i faci rost de o delegatie, o faci si p-asta..na.... cand o sa fii pregatita. . O sa fie greu, dar deh... nimic nu e imposibil...

Mergi la inceput

/offf Oana, imi pare rau de problemele cu bona. Din pacate nu ai nici o garantie cu bona noua ca nu va face la fel dupa o perioada, nu stii cat va dura pana gasesti una potrivita. Eu zic sa stati de vorba si sa puneti totul in discutie acum, in speranta ca va intelegeti... Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

of Oana eu m-am enervat deja numai citind. Genul asta de oameni nehotarati iti scoate peri albi...care pleaca urechea la toate barfele. Deja am un gol in stomac ca in curand trebuie sa incep si eu cautariule pt. bona. Eu zic ca, deocamdata sa incerci sa te intelegi cu ea, mai ales ca ti s-a aprobat programul redus sigur ajungeti la un compromis. Dar pe viitor eu as planifica clar o schimbare, pentru ca daca e nemultumita dupa doar trei luni, sigur va mai gasi si alte motive pe parcurs.

Andreea ap. sotului meu e in Floresti, construit de Benea & Selesiu. Astia sigur au disparut de pe piata ca nu-i gaseste nimeni

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput