Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Of ce rau imi pare ca nu mai ajunge toata lumea la MI Bumblebee abia asteptam sa va cunosc. Cris2010, Histamina Doamne ajuta sa puteti veni!

crispro felicitari micutului povestitor!

Eladea nici eu n-as semna antecontractul daca nu vrea sa negocieze constructorul. As zice chiar sa va luati un avocat la negocieri, ca pot fi si tot felul de exprimari ambigue de care nu-si dau seama decat cei de meserie. E drept ca eu "suflu si in iaurt" ca sotul are un ap. nou cumparat acum 5 ani, si n-are nici acum CF. Suntem in proces cu constructorul dar dureaza mult si bine Mai ales acum in conditii de criza cand firmele ajung foarte usor in dificultati financiare trebuie mare, mare grija. Va doresc multa bafta!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca,andreea, pustii vostri sunt ok, ne vedem?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Victo noi suntem ok deocamdata, Doamne fereste sa se intample ceva. Abia astept sa ne vedem!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Hello,

Iuliana ma bucur ca totul e spre bine,dar ai grija la efort,mai bine "sufli si-n iaurt"

Aelita LMA

Off eu sunt singura azi ,de fapt pana vineri,sotul e inzapezit la Focsani...Katalina barbata-miu zice ca acolo se circula prin tunele(asa ai senzatia)numai alb vezi stanga-dreapta...voi cum mai sunteti?

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina felicitari pentru progresele lui Vladut. Curand va lega propozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispro is pe aici! va citesc doar. nu stiu ce sa mai scriu despre noi ca nou nu e nimic.

Felicitari pt progrese iti sare inima din piept cand auzi din gura lor cuvintele spuse cum trebuie
Andra a spus de 2 ori "papitza" dar clar clar , asta a fost acum o luna. acum nu mai vrea deloc sa repete

La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea Andrei de Tanti , Ramo,imi cer scuze pentru intarziere Aelita

Rody LA MULTI ANI!!! sa va iubiti la fel de mult toata viata si sa fiti fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Hello,

Iuliana ma bucur ca totul e spre bine,dar ai grija la efort,mai bine "sufli si-n iaurt"

Acum suflu si in inghetata . Ma protejez cat pot de mult. Azi l-am invatat pe Tudor sa se urce singur in scaunul de masa ca sa nu fiu nevoita sa il urc eu sau sa il fugaresc cu mancarea prin casa...Sunt foarte surprinsa cat de usor ne putem adapta la situatii....

Abea astept sa merg vineri la control sa vorbesc cu doctorita mea (Lutescu) si sa vad parerea ei sincera si avizata despre starea mea actuala. Am incredere ca ea nu ma ocoleste cu nimic si este foarte sincera si directa in ceea ce face si spune. Tot atunci voi intreba si de injectabil caci pe el nu avea nici un sens sa il intreb azi..mai ales ca el mi-a spus sa nu mai iau duphaston si sa raman doar cu 800 mg de utrogestan. Eu oricum fac tratamentul in continuare asa cum mi l-a prescris ea si vineri vom hotara impreuna cum este mai bine sa continuam

Sper sa vina sotul tau cu bine acasa . Voi cum va descurcati ? Sunteti singurele sau aveti ceva ajutoare? Cred ca e tare greu fara sot acasa

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78
Abea astept sa merg vineri la control sa vorbesc cu doctorita mea (Lutescu) si sa vad parerea ei sincera si avizata despre starea mea actuala.

va fi bine. Dumnezeu e mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui baby78
Abea astept sa merg vineri la control sa vorbesc cu doctorita mea (Lutescu) si sa vad parerea ei sincera si avizata despre starea mea actuala.

va fi bine. Dumnezeu e mare

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

hop ca am aparut si eu, am vrut sa lucrez ceva, dar nu am putut sa ma loghez la calc de la serviciu

sa va zic o veste buna, mi-am luat examenul din iarna ieri am topait pe la birou de fericire...ufff...deci mai am 4

noi suntem bine, Andrei a mai renuntat pentru moment la mofturile la mancare, dupa ce duminica am crezut ca ne culcam amandoi cu capul pe tavita de la scaunul de masa, ca nu voia sa manance si pace, tot zicea "bi" adica biscuiti...am negociat, dupa aia s-a pus pe mancat si nu se mai oprea i-am dat si bi la final...am facut in weekend mancare de linte cu cartofi, dar mi-a fost frica sa ii dau multa lui, i-am dat asa sa guste, restul a papat tati.

revin

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput