Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
daaa, si eu care deabia asteptam sa va cunosc! Si cum speranta moare ultima, eu tot sper sa ajungem si noi. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Si eu mai sper!!!! Sanatate multa multa, asa multa incat sa treaca pana vineri
de Larisa Ioana 24.06.2010
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Am fost la doctor mi-a venit CM.. Deci totul e bine. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
Alice_Elena spune:
Eladea, antecontractul ar trebui intai negociat si discutat intre voi, apoi redactat si semnat la notar. Oricum impune-te!! e casa ta
ciristina_serban spune:
Ooana cu mare drag dau accept, Michele, ainotna
Bumble mi-au placut asa mult bancurile ca le-am pus si eu pe FB… sper ca nu te superi. pup!
crispro spune:
Ne laudam cu primele 2 cuv legate " mama titi"- adica mama e frumoasa. Pana acum zicea "mama", eu il intrebam "ce-i cu mama?", el zicea "titi", acum a zis din senin. Tot acum seara ne uitam intr_o carticica, si a vazut "ratza", exact asa a zis ( cumva r-ul stalcit). Am bulbucat ochii si eu si sotul, l-am pus sa repete, a mai zis odata aproape corect, apoi zicea "sasa", si altele asemanatoare. Omuletul meu drag!
Paula, Mycya, ce faceti?
Sa-l ajutam pe Alex
ochidut spune:
Bravo Crispo, ce fain e cand auzi lucruri noi din gurita lor...si te uimesc
ochidut spune:
Dar unde sunteti?? eu azi n-am avut chef de lucru, se vede, nu? Si de vineri e mama la noi, asa bine e ca nu am mai facut nimic prin casa. Mi-a facut o gramada de bunatati, inclusiv de regim sau cu alimente cu care ea nu a mai gatit, dar au iesit foarte bune, a fost si ea incantata. In seara asta am facut mancarica de linte pentru maine si dovlecei cu quinoa, au iesit neasteptat de buni.
imi e tare teama sa nu raceasca si larisa, ca parca am auzit niste muci azi, asa ca o harsaiala si in seara asta a transpirat tare....asa face de obicei inainte sa raceasca