Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
victo, chiar vroiam sa te intreb cum a fost despartirea de colegi si intalnirea cu cei noi, dar vad ca deja ai si postat . eu cred ca te vei obisnui si vei gasi si avantaje in curand. (eu vb!! care nici acum nu-s in stare sa apreciez noii colegi de muncam noroc ca e si Florin cu mine acolo!! sincer, nu gasim subiecte comune, cele care au copii ii au lasati de cativa ani buni in grija parintilor si sunt fericiti asa, despre munca sunt satula sa tot vorbesc si sa ascult cum o bisericuta o barfeste pe cealalta , despre mancare... hm, asa am descoperit un magazin bulgaresc unde omul aduce si produse romanesti, inclusiv la comanda. asa ca am mancat o telemea mmmmmm , si alte prostii si omul mi-a facut cadou si o nuga, daca tot am poftit la ea . eu una nu as putea renunta la lactate nicicum, nici nu vreau de fapt. carnea ma cam lasa indiferenta, desi uneori am pofta de slanina cu ceapa sau de gusa foarta cu boia si mujdei , dar inafara de carnea de porc, restul ar putea sa nu existe. totusi, nu-i pentru mine schimbarea asta radicala, n-am nici timp, nici informatii, nici un motiv puternic s-o fac...
fug sa impachetez cadoul pentru Florin (o nimica toata) si sa ma bag in pat, maine sper sa dorm pana la 10
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciristina_serban Fetelor, citesc acu din Cartea Elenei Pridie, pe care (multumesc ilinca ) am gasit-o in grupul yahoo. Citesc si ma invinovatesc de lipsa de interes pe care am avut-o fata de beneficiile aduse de vegetale. Eu sunt o carnivora adevarata, si in general am privit cu dezinteres mare parte a legumelor. Insa citesc lucruri atat de noi pt mine si atat de importante, incat ... m-am debusolat complet. E clar ca trebuie sa ma documentez mai mult, sa invat cum sa papam sanatos si usor, usor sa incerc sa schimb cate ceva in alimentatia noastra. Va multumesc ca existati dragele mele! Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
eu nu stiu ce am dar nu prea ma descurc uc grupul de yahoo.acum citesc niste mailuri din ianuarie
Krys imi trimiti link catre acea carte te rog?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
vin cu o buna tare si un strop de caldura - e frig si la noi, dar mai cald oricum decat in Ro...
Vali aelita, Valentina noastra
si pentru toate scumpele mele mamici dragi, azi va doresc o zi minunata in familie , un bun prilej de a ne redescoperi jumatatea
eladea2005 spune:
Neata mamici frumoase...sa fiti iubite, fericite si implinite azi si in toate zilele de acu incolo...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
ce-as putea face cu vreo 2 saci de mandarine?? se poate face dulceata, ceva??
ciristina_serban spune:
Neata! Haideti la cafea!
Paula . Nu-ti inchipui ca gata mi-am propus sa devenim vegetarieni. Nu cred ca as putea, cel putin nu asa brusc. Dar chiar mi-a tras un semnal de alarma primul capitol al cartii, si simt asa ca mi-a dat doua peste ochi, sa ma trezesc nitel la realitate. Prea eram cu ochelari de cal. Ceea ce imi propun este sa incep sa cumpar si eu si alte legume si cereale in casa si sa invat sa le prepar. Va fi un proces lung, si in functie de maiestria cu care voi pregati totul va depinde si evolutia noastra in acest demers.
Rody, ma bucurca ne-ai scris. Sper sa se termine cu vremea asta si sa ai vesti bune de la tata de acasa. La Isa nu poate fi vorba de o DA din cauza temperaturilor reci din aceasta perioada??? Baietelul cumetrilor nostri facea asa doar in perioada rece, cat a fost mai mic. Acu are 6 ani si nu a mai facut...
ciristina_serban spune:
Hey Rody... vad ca ai fost matinala si ai facut si cafelutza... Ei nu-i nimic. Merg si doua (la mine cel putin )
Sa aveti o zi frumoasa, sa va iubiti mai mult azi, sa uitati de toate grijile si problemele si sa conteze doar faptul ca v-ati strans sotul in brate cu drag si el v-a raspuns inmiit! Happy Valentine!
(Aelita) Valentina - La multi ani!!!
palomina spune:
Rody, multi ani fericiti impreuna!
Vali, la multi ani!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
rodyka spune:
krys, am eliminat 2 zile lactatele din meniul Isei, apoi rand pe rand cate ceva din ce credeam ca ar putea afecta... nu au fost concludente rezultatele, in sensul ca se estompa si aparea iai in aceeasi zi. dar da, am facut o oarecare legatura intre iesitul afara si accentuarea rosetii
cu tata nu ar fi chiar asa rau, ca in Ardeal nu e grav, se circula ca iarna dar nu e imposibil. doar ca tata e singur sa-si taie lemnele de foc si sa le duca in casa, are 70 cm de zapada pe acoperis si i-am zis nu care cumva sa-i treaca prin cap sa se urce sa incerce s-o dea jos . plus ca daca e frig nu poate iesi din casa
tanti spune:
Rody stiu ca din portocale se face sigur dulceata ,banuiesc ca poti sa faci si din mandarine,iti pun un film sa vezi cum trebuie sa cureti citricele sa nu iasa amara www.youtube.com/watch?v=2U2WRlJdjLg&feature=player_embedded#!" target="_blank">aici,si am citit undeva ca se poate pune ghimbir le pui cu 15_20 de minute inainte de a opri focul. Il dai pe razatoare si se pune cam cat se ia intre degete la un KG de portocale, ca altfel iuteste prea tare
Spor la treaba