Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 19

simplyana_m spune:
Anca, !
Si noi suntem cu Robotzii, la ultimul, ala cu cafeaua, m-a pus Broscu' sa dau replay de vreo 7-8 ori, ca-i placea maxim cum canta Mo in fibrilatie, si mi-a alergat si el toata casa in pasi marunti si cu mainile intinse
.
http://www.lucamic.blogspot.com/

olishka spune:
Salutare!!!
Eu ma uit la TV si sunt ingrozita de ce se intampla. De obicei nu ma uit, caci ma intristeaza f tare chestii de genul acesta, mai ales acum, dar vroiam sa aflu ce se intampla cu scoala. maine sta Chiti acasa, bineinteles ca ea este fericita.
Unde vad poze cu Anastasia, caci le-am ratat si vreau tare mult s-o vad.
Ilinca ce figura ai fost cu surpriza. Noroc cu sot rabdator si glumet
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....
Eu vreau sa nasc, dar am senzatia ca mai am de asteptat. Din pacate sunt nervoasa si nerabdatoare, astazi am tipat la David, la mama, la Chiti, sper sa nu ma enereveze si Cristi ca si-o ia
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

olishka spune:
Aaaa, vroiam sa le urez sanatate la cei mari si la cei mai mici
39+

olishka spune:
Doamne, au inceput sa evacueze familii cu copii care nu mai au ce manca si nu au cu se incalzi Este cutremurator Nici nu inteleg cum ai putea sa-i ajuti pe acesti oameni, caci nu prea ai cum
39+

simplyana_m spune:
Oli, rabdare, mai un piiiicutz!
Nici eu n-am vazut poze cu Anastasia, dar mi-am imaginat-o din povestiri
.
E horror ce povestesti ca se intampla in tara! Sunt cu sufletul alaturi!
Eu zilnic vb cu cei de-acasa, ei zic ca sunt bine, dar eu nu prea ii cred. Bine ca nu vad si eu stiri din alea, ca as lua-o razna
!
http://www.lucamic.blogspot.com/

anca_nicolae spune:
da, e ff nasol in unele zone.. noi din orase NU realizam deloc, ieri am participat si eu la un pct de colectare, din afi, insa cand am intrat in casa si am revazut la tv diverse familii, oameni in situatii LIMITA, m-am tot gandit: oare eu, daca eram prinsa acolo, reuseam sa nu intru in panica, sa nu imi pierd mintile si reuseam sa sap, din timp, tunel catre salvare?...
Astea sunt momente critice...
si pe deasupra, de la atata zapada in acele sate, imi amintesc de un coleg de al nostru de serv care a plecat in state, intr-o delegatie prelungita, cu familie, si intr-o excursie pe munte, el cu sotia si alt coleg de-al nostru au fost prinsi de avalansa... erau excursionisti PROFESIONISTI, si-au facut un fel de iglu mic, sotia a stat tot timpul la mijloc, stil sandiv, intre sot si celalalt coleg... cei 2 baieti au tot facut cu randul care jos de tot, care sus, dar pana dimineata sotul a murit de frig, cu doar juma de ora inainte sa apara ajutoarele... sotia si celalalt coleg au supravietuit, a fost cutremurator cand am auzit povestea...
e greu, unii se opresc, altii merg mai departe...
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori

inapreda spune:
Floric, ma bucur ca ai gasit "canapei" sa-ti placa.
E in genul asta?
http://mob-confort.ro/imaginiproduse/poze/1426.jpg
Te-ai asigurat ca e rezistenta la "facut/desfacut" zilnic? Sau te bazezi pe lenea ta in a face patu'?
PS. Cind zici "curatenie" te referi la "igienizare", nu? Adica zugravit si alea, alea? Ca o curatenie "normala" n-are cum dura pina-n aprilie, right?

andiaroro spune:
angina e amigdalita
bine, ca ati zis, ca nu i-am facut poze cu okiul...de fapt, nu stiu ce-o iesi de pozele facute, ca va povestesc eu ce nebunie a fost.
ma execut imediat, dar s-a mai estompat
sa va mai zic; ca s-a pierdut dvd-ul cu ce-am filmat la petrecere, dar l-au gasit nenii de la curatenie si sa vad cand ajung acolo sa-l recup.(barbatul inca nu stie-am zis ca-l anunt cand stiu sigur cum stam)
nu s-a pierdut de unul singur. i-am dat tatalui lui Marc sa-mi tina camera, aparatul si dvd-ul si i-am zis sa-l puna in husa camerei si el l-a uitata pe undeva, eu am crezut ca l-a pus , etc...
ieri a sunat numai ocupat la aia si azi l-am gasit pe nenea de la securitate, care a cautat el peste tot. oricum, nu prea avea cine ce sa faca cu el ca era mini-DVD Sony, care merge numai cu camera S, etc

gigelica20 spune:
Buna seara...tocmai ce m-am delectat cu niste praline cu teacher's
...
Azi am revenit la serviciu si a fost...Doamne cat am de munca!!!
Ne-au dat voie sa plecam mai devreme de la birou...si maine poate lucram de acasa...
Vreau sa vina vara!!! Nu mai suport frigul si zapada.
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009