Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 20

novus spune:
Hello !!
Am venit si noi de la control , suntem ok, mai tuseste un pic dar nimic de speriat din fericire !!
Sanatate tuturor bolnaviorilor !!
Andiaroro, vad ca iar nu va plictisiti !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Floric, ma bucur ca ai gasit "canapei" sa-ti placa. E in genul asta? http://mob-confort.ro/imaginiproduse/poze/1426.jpg Te-ai asigurat ca e rezistenta la "facut/desfacut" zilnic? Sau te bazezi pe lenea ta in a face patu'? ![]() PS. Cind zici "curatenie" te referi la "igienizare", nu? Adica zugravit si alea, alea? Ca o curatenie "normala" n-are cum dura pina-n aprilie, right? ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Mai, Ina, las-o-ncolo de treaba. Cum gasesti tu imagini pe idee? CUm faci? Ca eu am cautat vreo juma de ora de am visat numa mobila.
DA, asta era cea care nu imi placea. De fapt, nu imi placea spatarul, ala e scoica. Cam Asta e modeul desi mai are o bucata care atunci cand e stransa se pozitioneaza in spatele scoicii. Asta era fain la ea. Dar se sa fac cu bulamaca aia de scoica. Si partea de jos, unde ar sta picioarele cand dormi, intra dedesubt.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

inapreda spune:
Floric, pai nu ai spus tu ca e "canapea scoica"?
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=canapea%20scoica&gbv=2&gs_sm=3&gs_upl=1297l4328l0l4813l14l14l0l3l0l0l235l1702l0.5.4l9l0&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

Floric spune:
Da, INa, e vorba de varuit. Modificari prin casa. Praf. Nervi. Toata gama.
La noi ninge de . Ca sa va puteti imagina un pic...am venti de 3 ore acasa si deja NU se mai vede masina (adica forma da, dar vopseaua nu) in parcare. Maine cred ca voi fi demna de lopata daca vreau sa ies. Omu pe o parte eu, lady, pe o parte.
Simply, nu te inspaimanta prea tare insa te informez ca cel putin in partea estica si sud estica asa ceva nu s-a mai vazut de 50 de ani. Evident, ca deszapezirea are si ea o culoare politica. Asta e dureros. Dar si oamenii sunt usor batuti in cap, ma refer la soferii care desi drumul arata ca este blocat ei insista, "smecheresc" si apoi raman inzapeziti...logic...si urla ca autoritatile nu isi fac treaba. Spun caz concret despre un sofer (sau mai multi dar nu au fost prinsi) care au dat la o parte grilajul acela cu semn Drum Inchis si a continuat drumul pe motiv " camerge aici aproape". Si evident ca a ramas incotzopenit. PE unul ca asta eu l-as pune sa plateasca utilajul de deszapezire.
Poze Raru
Poze noi

inapreda spune:
Olga, hai ca mai e putin; vrei sa scoateam agitatele sa-ti facem...pofta?
Novus, bine ca sinteti pe calea ai buna.
Anca_nicolae, asa-mi place cum te dai un fel de...Ioana d' Arc Nu e la mishto, e pe bune
Roro, toate ti se intimpla numai tie?

inapreda spune:
Floric, daca te mobilizezi, preiei TU friiele si-i coordonezi pe toti, termini muuuuuuuuuuult mai rapid. Io am intors casa cu curu' n sus; am facut modificari majore si cred ca am terminat in mai putin de 10 zile. Dar iti trebuie un plan, tre' sa stii ce vrei si sa nu te abati de la asta. Si sa nu pui botu' la "shtourile" meshterilor. Stabilili CLAR de la inceput ce e de facut, cit costa si cind termina si tre' sa-i coordonezi tu intre ei sa lucreze logic.

denisamada spune:
citat din mesajul lui Gianina34 chatonel - nu cred ca-i bine sa-i intrerupi antibioticul iziei; din ce am citit eu, cica asa se capata rezistenta la antibiotice, nerespectand perioada de administrare care sa omoare complet crocobautul, nu doar sa-l ameteasca/amuteasca temporar |
Aham!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Floric spune:
citat din mesajul lui inapreda Floric, pai nu ai spus tu ca e "canapea scoica"? ![]() http://www.google.ro/search?hl=ro&q=canapea%20scoica&gbv=2&gs_sm=3&gs_upl=1297l4328l0l4813l14l14l0l3l0l0l235l1702l0.5.4l9l0&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Mi-ai dat clasa.

IAca...Acum, sper s se inteleaga
http://www.canapeaextensibila.ro/mobilier-tapitat/canapele/canapea-extensibila-picasso-2-locuri
Poze Raru
Poze noi

Floric spune:
Ina, usor de spus si cat de cat si usor de facut. Numai ca momentan asteptam vremea buna. Oricum vom incepe dupa ziua lui Rares, asta doar daca vremea ne v apermite. cACI va trebui sa stam si cu geamurile deschise, ma gandesc ca e nevoie de aeriseala.
Poze Raru
Poze noi

Ilinca_M. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Mi-ai dat clasa. ![]() ![]() IAca...Acum, sper s se inteleaga http://www.canapeaextensibila.ro/mobilier-tapitat/canapele/canapea-extensibila-picasso-2-locuri Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Femeie...da' aia nu-i scoica!!
Nu era vorba de "scoica"?!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.