Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 21

Floric spune:
Da' pe unde umblati? Sunteti la saniush?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

andiaroro spune:
Nu cred ca toate mi se intampla numia mie, adica eu nu am senzatia asta, dar povestesc si eu minunatii, ca asa imi vine. Lucrurile banale, nu-mi vine sa le scriu. Astazi mi-a placut de Ilinca cu
( n-am emoticon cu
posterior).....trandafirul.
V-am zis ca am maine prajitura 'inima" in program. Nu mai e decat...un colt...
Maine il sarbatoresc pe Alex la scoala. Asa se face aici. Sarbatoritul(tii) lunii duc/e bomboane, suc si prajitura. In anii precedenti gatea sarbat cu educatoarea prajitura, iat ceilalti se uitau si degustau. Daca tot aveam timp pana la dr, am facut 3 praji, ca tot nu puteam iesi: doua rotunde pt la scoala si o inima. Pana sa se coaca prajiturile a auzit la TV ca maine e Valentinu, asa ca si-a adjudecat inima...Apoi mirosea asa bine, ca a cerut sa manance si, cum azi a cam facut greva foamei, i-am dat. Anastasia a venit si ea seara si uitasem sa ascund impricinata, asa ca..vad eu ce mai fac maine.
Sincer, cu filmarea chiar ma ofticam...nu stiu cat de netremurata e, dar a fost o faza, pe care as fi regretat sa o pierd. Le-a facut animatoarea un joc si fiecare isi alegea echipa. De fapt, Alex a ales o fetita si ea a facut echipa adversa. Apoi a ales un baiat in echipa lui si apoi trebuia sa aleaga iar o fata si a intrebat tare dulce: pot sa aleg o sora mai mica? Chiar m-a topit, ca avea acolo toate prietenele lui si el a preferat sa o ia prima in echipa lui pe Anastasia.. Asta chiar nu vroiam sa pierd...

Floric spune:
Mai, oameni...am zis ca am gasit un model care imi place dar la care nu imi placea forma, ca era scoica. Dar sistemul de intindere e acelasi si la cea scoica si la asta de am pus poza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Ina, usor de spus si cat de cat si usor de facut. Numai ca momentan asteptam vremea buna. Oricum vom incepe dupa ziua lui Rares, asta doar daca vremea ne v apermite. cACI va trebui sa stam si cu geamurile deschise, ma gandesc ca e nevoie de aeriseala. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Scuze ca am inteles gresit: credeam ca va apucati acum de marea Renovare si terminati in aprilie

inapreda spune:
Ba cuscra, asta e canapeaua-scoica; de fapt, cind a pomenit Floric de "scoica" mi-am dat seama la ce se refera Floric pentru ca stiam modelul.
Dar Floric NU vrea scoica; a dat-o doar reper; cam cum am dat si eu link-uri cu paturi suspendate si eu le voiam, de fapt, ascunse

denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Nu am de ce sa ma scuz dar: -pozele erau pentru Ilinca si au fost postate "ca idee", la cererea ei de a vizualiza ce am spus eu; am precizat, insa, ca NU AM GASIT ceea ce vroiam -"solutiile" pentru Floric nu au fost exemplificate cu imagini ci doar cu text (si vizau posibilitatea de "a ascunnde" zona de noapte pentru a putea beneficia de mai mult spatiu in zona de zi); cum Floric nu a fost incintata de idee, n-am mai cautat -am mai spus o data ca "re-organizarea" spatiului pentru "eficientizare" se preteaza TOCMAI apartamentelor mici; la casa, se presupune ca ai mai mult spatiu si, deci mai mult spatiu de manevra; apartamentele si spatiile mici se preteaza unor "artificii" -din cite stiu eu spatiul locativ il alegem nu in functie de cit de romantici sintem ![]() ![]() |
Ina, nu sa fiu din nou de acord cu tine! In cuget si-n simtiri!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

inapreda spune:
Denisa, ori te-ai exprimat eliptic, ori am citit eu...ecliptic da' n-am inteles ce vrei sa spui in ultima postare.

inapreda spune:
Denisa, ori te-ai exprimat eliptic, ori am citit eu...ecliptic da' n-am inteles ce vrei sa spui in ultima postare.

novus spune:
Olga, hai ca mai e putin si scoatem agitatele !!
A propos de asta, cand m-ai sunat azi de doua ori si eram la dr, eram precisa ca ai plecat catre maternitate
Floric, ma bucur ca ai gasit canapeaua visurilor tale !!
Andiaroro, emotionant momentul fratesc, pacat sa-l pierzi
Inapreda, cred ca e de bine ce a vrut sa scrie Denisamada
Si de la mine ai o pt ca tare-mi place de tine
Denisamada ce mai faceti ?!! v-ati revenit ??
Pisik tu pe unde umbli ?? te-am sunat azi
Pisigri, hai la noi !!
Anaan, hai la povesti, mi-=e dor de tine si pe forum !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Monnvas spune:
Bon soir!
Bifam si noi un pui de febra. Sau un urs, ca stiti ca al meu se incinge rapid pana la 40. Sper ca maine sa vina pediatra, sa nu ramana inzapezita
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way