Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 18

simonapro spune:
Buna!
La multi ani fericiti PETREAN
Eu la munca, fara nici un chef, mai am trei zile si intru in concediu o saptamana. Tot ne framantam cum o sa ajungem la Bucuresti, mi s-au spulberat planurile sa plec si cu Lucian, ieri a mers putin pe jos de la biserica pana la soacra-mea si a plans in continuu ca ii e frig si atunci mi-am dat seama ce curaj am sa plec cu el pe un asemenea timp
Ieri am fost plecati 12 ore,am fost la soacra-mea, la un loc de joaca, apoi la niste prieteni, nu ne potolim nici pe vremea asta, aseara pe la 7 ma sunau ai mei ca ne dadeau disparuti
Eu cum intru in casa, dupa ce ne pupam si ne imbratisam,prima intrebare pusa de Lucian e: ma lasi la calculator, e innebunit sa se joace la ferma animalelor, la Thomas, dar nu-l las mai mult jumatate de ora-o ora. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi facut daca avea alte minuni mai avansate.
Ilinca: frumoasa surpiza sotului
Am vazut poze cu Izia
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

anca_nicolae spune:
Vai Ilinca, super tare faza...... imi si imaginam, cand ai ridicat haina, cum aratau "surprizele" de amor.... Si apoi, "reclama" facuta de husband, maxima :)))
Oare... nu ar fi misto sa "pregatesti" si tu o surpriza similara pt el? Tocmai ca nu se asteapta, bazandu-ne si pe la reclama cu romantismul, si de la defintia data de el, ca doar baietii fac cadouri de valen?
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori

anca_nicolae spune:
Novus,
tel cu camera NU era ULTIMUL racnet, asta pct 1, si 2, daca ai gasi postarea lui pisigri [postare in asentimentul multor alte fete , ai vedea ca INSASI utilitatea fusese pusa la zid, era cumva asociata DOAR cu acele mame "carieriste" care NU SUNT IN STARE/ALEG sa se ocupe de copil DOAR "remote"...
Partea de moft/pretentie a lui veronica, CHIAR eu am comentat-o [ca doar de asta postasem, nu doar ca pe jurnal] crezand ca voi veti sesiza DOAR diferenta "matematica" intre moftul lui vero [si cumva impactul generatiei ei] si ce oferea ea in schimb [adica nivel mediu la lectii] - eu venisem de la o sedinta cu parintii. Insa, dupa acele reactii de aici, "opozite" mie, Vero [si implicit TOTI colegii din generatia ei] erau fara pata, si singura vinovata eram eu, pe de o parte ca pun serviciul mai presus de dusul de mana la scoala [vero fiind a 7-a!!!!!], si pe de alta parte ca NICI un moft MATERIAL al copilului nu ar trebui satisfacut, ci doar dus la teatru, opera, cursuri de chineza etc... Cam asta fusese toata povestea, nu strict modelul de telefon...
Iar eu, acum, am adus in discutie povestea cu telefonul NU pentru a o repovesti, ci pt a o sustine pe Oli in opinia ei despre CAT si CAND oferim copiilor ceva, ca nici sa fi sclavul reclamelor nu-i bine, dar nici nu-i bine sa stai incastrat in trecutul de copil ceausist si sa anulezi orice miscare a societatii... Pana la urma, in anii '75, cand veneam de la scoala, si voiam sa ies afara undeva mai departe de bloc, dadeam tel la serv la mama si anuntam. Esenta tot aia este, indiferent ca atunci sunam de pe tel fix de acasa si acum, tinerii/copiii suna de pe mobil. Doar ca timpul poate fi folosit mai eficient...
Iar camera foto, daca e sa stau sa analizez, e si ea utila, mai face omul o poza, un filmulet, daca nu e aparat foto si e camera foto pe telefon, care-i diferenta?
E adevarat ca frumoasa Chiti a lui Olisor nu are nevoie, deocamdata, de tel la scoala, pt ca oli e acasa, in mare parte a timpului, si Chiti fiind abia cl 2, nu are program prea variat. De la clasa 5 in sus insa, deja copiii ies singuri afara, cu colegi, prieteni, cateodata direct de la scoala merg prin parc, parintii deja sunt la servici [ca acel concediu maternal dureaza max 2 ani], si asta este... mersul societatii...
O sapta buna,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori

simplyana_m spune:
Salut!La multi ani, Bogdana!
Sanatate multa bolnaviorilor de toate varstele!
Anca, eu nu-mi amintesc daca am participat cu pareri la discutia pe care o readuci in lumina, insa ACUM iti dau perfecta dreptate! Am invatat si eu ce spui tu (la modul general), din proprie experienta, si recunosc ca am facut greseli si regret foarte tare unele faze privitoare le nepoteii mei din Tm. Am fost foarte apropiata de ei, i-am privit ca pe copiii mei, de cand s-au nascut, pana am plecat de-acolo, si am participat foarte activ la cresterea lor. Dar azi eu ma port complet diferit cu copilul propriu. Si nu pentru ca el e al meu, iar nepotii, ai sora-mii, ci pentru ca eu sunt alta, maternitatea ma schimba pas cu pas. Daca ma teleportezi pe mine cea de azi, peste o luna in viitor, as proceda cu totul altfel decat as face-o tot eu, peste o luna de mamiceala. Esti putin agasanta cu trasul asta de manecuta, dar eu iti multumesc ca o faci, si ne mai temperezi in "judecati" .
O pup si eu pe Olga, si o aprob in toate, si o admir mereu si mereu si mereu!
Ilinca , m-am imprastiat de ras, sa-ti fie de bine Valentinul!
Chato, am vazut si eu Dragoana, si mi-am muscat mainile, ca era cat pe-aci s-o pupacesc, si n-a fost sa fie!
Andiaroro, distractie pe cinste la voi, cu chef de-o saptamana, bag seama!
http://www.lucamic.blogspot.com/

simonapro spune:
Am uitat sa transmit: multa sanatate tuturor bolnaviorilor mari si mici
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

andiaroro spune:
Mdataman ne intorseram de la dr
.... Chefuitorul sef se procopsi cu antibiotic ca are angina. Noroc, ca m-a crezu dr pe cuvant si ii facu exudatul pe loc, ca altfel ne revedea peste 3 zile, ca iesi crocobauru la analiza si doar cu paracetamolul, ce ni-l dadea el, ne urla lupu la fereastra. L-am convins sa-i faca exudatul, zicandu-i ca e un caz de scarlatina la gradi (e afis).
Acu' stau nitel pe ghimpi si sper sa fie doar angina simpla, ca in circumstante similare i-a dat preventiv si Anastasiei(pt crococauru din gatul lui Alex) antibio si am descoperit alergia ei la penicilina.
Dr zice ca el nu crede ca e totusi scarlatina ca pana acum ar fi trebuit s aiasa petele...Asa sa fie

simplyana_m spune:
Aolica, Roro! Chiar scrisesem in prima postare ca Anastasiei ii sta ,cum ii sade calatorului cu drumul
, dar am zis sa nu fiu nefasta, si-am sters. Insa vad ca degeaba
! Pup chefliul anghinos( ce-i anghina aia?) si nescarlatinos!
http://www.lucamic.blogspot.com/

Floric spune:
Pe o vreme de nu dai nici un caine afara, am gasit canapea. Imi place, e pe modelul care il vreau (acela de nu l-ati inteles voi, nu ca nu ati avea voi capacitatea ci pt ca eu nu stiu sa ma exprim) sa speram ca va accepta fabrica sa faca modificarile. Oricum comanda o voi lasa in martie ca pana in aprilie cand speream sa terminam curatenia sa avem si produsul
Anca, eu am apreciat efortul Inei (chair daca in gand). Si imi place de ea ca ori stie ce sa caute ori are noroc si gaseste imediat ce doreste. Mie nu mi-a iesit sa gasesc modelul asta de canapea care imi place, de fapt am gasit o gramada de modele dar daca nu sunt desfacute nu imi dau seama.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

anca_nicolae spune:
stiu, simpli, ca tu intelegi FFFF bine ce scriu si gandesc eu :).
Si tocmai de asta am deliberat anul trecut ca voi sta cat mai departe de povesti legate de cei mici, rezumandu-ma la povesti despre mine, ca sa nu fiu agasanta cu "trasul de maneca". Doar ca de data asta nu am scris pt tras de maneca, ci doar pt ca am vazut-o pe Oli dezamgaita de postarile [mai multor fete] legate de ipad si am vrut sa subliniez, in principal pentru Oli, si in secundar, pt cine mai dorea sa citeasca [asa, ca tine ] ca vremurile sunt in continua miscare/transformare [buna sau mai putin buna] si ca ea, Olisor, mi se pare ca reuseste sa fie exact pe valul prezentului, si exact in masura nedaunatoare, in pas cu modernul, dar nedaunator! Si asta mi se pare un talent, nu-i usor pt un parinte crescut in alte vremuri sa asimileze orice noutate.
Parintii mei, de ex, de multe ori imi spuneau ca ia uite in cate excursii scolare [la munte] merg eu si ca ei, mergeau in "excursie doar la cules fasui" [asta la regionalisme .
Doar din motivul sustinerii lui Olisor am readus povestea cu tel, nu pt mine personal, pt ca, pt mine, nima nu ma poate "sustine" mai bine ca mine, adica... DOAR eu pot scrie si favorabil si veridic mie, si de aceea, DOAR pe mine ma cred . In plus, m-a necajit, mai demult, cant tu ai fost privita [nedrept] ca o clona a mea, :(, de aceea prefer ca doar eu sa scriu din "barca" mea. Restul, pot scrie de pe cealalta barca, sau, de pe barna profunda si suava a armoniei si liniei de mijloc [asa, ca tine :)].
Si o chestie mult mai hazlie: desi bb3 nu are ipad [dar nici scobitori, pt ca eu mereu uit sa cumpar asa ceva :)))], se conecteaza aproape singur pe net si urmareste, "cu sufletul la gura", robotzeii "bumpti - bumpti" . Ii stiti?
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori

anca_nicolae spune:
Braqvo Floric pt canapea!
Oricum, eu am privit cu curiozitate linkurile de la ina si de fapt, mereu admir cat de multe chestii poate stii, apropae in orice domeniu, pt mine e uimitoare! Si chiar mi-a si placut una din variante! Demulte ori eu salvez linkuri pt a ma ajuta pe mine insami mai tarziu, cand cica oi avea bani multi incat sa reformatez toata casa, toata viata, toata lumea :)))
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori