--> --> -->

Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa, si amu sa va povestesc ce ghiolbana am fost azi.
Il sun pe huzband la 13 sa vina la 14 dupa mine la scoala, ca ningea. Si ies la 14 si el nicaieri, il sun cu tensiunea urcata si-mi spune ca vine imediat. Io, nervoasa, zic ca intru intr-un ING ca tot am ceva de facut, nu stau sa inghet in drum. No, si dureaza vreo 8 minute pana ajunge, in timpul ala a inceput sa-mi iasa fum pe urechi, pfoaaai, cata indignare pe mine, ca doar i-am zis din timp...
Vine bietu' si dupa ce intai fac pe muta incep sa-l balacaresc bine, el nimic, ghiocel. Ajung la masina, deschid usa, vad o haina de-a lui pe scaun, ma enervez mai rau si urc pe ea cu curul meu mare. El, siderat:"da' nu pui haina in spate?!" Io:"nu, iac-asa, stiai ca vin, trebuia s-o pui tu, sper ca ai ceva casant in ea!"
Oprim la un magazin, intru, fac cumparaturi, noroc ca la intarcere el f/// o tranta pe gheatza cat era de lung si m-am simtit razbunata, am ras ca proasta. Asa ca ma indur sa-i iau haina. Si ce facuse tembelu': de fapt haina o pusese sa am io o surpriza cand o ridic si sub ea era o punga benvenuti (cu o geanta mishto) si un trandafir rosu:)))))) Si io ma trantisem pe ele:)))
Zic:"asta ce naiba e, nu-mi zice ca de Valentine? Si tu ai pus haina peste ca s-o iau io?" La care el:"pai da, n-am stiut ca te trantesti ca ghiolbana pe ele!":)))
No, si asa huzbandul aista cu surpriza lui de 14 in 13:)). I-am zis ca io nu-i iau nimic la care el a zis ca e si normal, ca numai barbatii trebuie sa ofere ceva de Valentine's...io stiam ca ambii, dar daca asa e convins el...m-am scos!:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

A, si-am uitat sa-l mai laud ca pana am venit io de la scoala a facut toata casa luna-bec, dupa ce dimineata o lasasem devastata ca dupa fiecare weekend, ca noi cand e Phiphi acasa nu putem face nimic in sensul asta iar ea are grija sa faca toata casa sa arate ca dupa bombardament+cutremur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca rid ca proasta ca m-am gindit ca ar fi putut sa-ti intre un spin in k...! La acest capitol de "a o da in bara cind hazby face ceva dragut" si eu sint maestra!

PS. Oare de unde s-o fi inspirat ala de-o scris povestea cu printesa si...mazarea?

PPS. Nota 11 pentru Andrei! Nu pentru |kado'" ci pentru ca s-a gindit sa ti-l...bage su' k... , pardon, sa ti-l ofere in 13, nu in 14!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

A, si-am uitat sa-l mai laud ca pana am venit io de la scoala a facut toata casa luna-bec, dupa ce dimineata o lasasem devastata ca dupa fiecare weekend, ca noi cand e Phiphi acasa nu putem face nimic in sensul asta iar ea are grija sa faca toata casa sa arate ca dupa bombardament+cutremur

Cuscra, ar fi cazu' sa o punem de-o intilnire de famelie, poate prinde si Jambo ceva "obiceiuri" bune de la cuscra-su!

PS. Ieri dimineata a strins si el din bucatarie pina sa ma trezesc eu si, in loc sa zic ceva...inspirat, l-am intrebat:
-Ce-ai patit Jambo? Inca dormi si nu-ti dai seama ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, nota 10 husbandului in primul rand pt surpriza antedatata si in al doilea rand pt cacadou
Si tie nota 10 pt cum povestesti, parca te si vedeam tunand si fulgerand

Inapreda, ma faci sa rad de una singura in birou cu replica ta

Si eu i-am luat la Pisi o carte ca tot se plangea ca nu mai are ce citi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ilinca, nota 10 husbandului in primul rand pt surpriza antedatata si in al doilea rand pt cacadou
Si tie nota 10 pt cum povestesti, parca te si vedeam tunand si fulgerand

Inapreda, ma faci sa rad de una singura in birou cu replica ta

Si eu i-am luat la Pisi o carte ca tot se plangea ca nu mai are ce citi

Acu', ca am recitit-o, sper ca nu-i cadoul meu de Valentine? Ca-i zic sa mai repetam o data si nu ma scol pina la amiaz' sa apuce sa stearga si prafu'!!!

Mergi la inceput

Nah, tocmai mi-a facut huzband o reclama, spusa cu voce de teleshopping:"cauti o persoana care sa f#$a romantismul? Sun-o pe Laura...pregatita sa f.. orice urma de romantism!":))))))))))
Cuscra, numa de era ceva tzepusha imi putea penetra maretzul posterior, la ce gros eram imbracata:)))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nah, tocmai mi-a facut huzband o reclama, spusa cu voce de teleshopping:"cauti o persoana care sa f#$a romantismul? Sun-o pe Laura...pregatita sa f.. orice urma de romantism!":))))))))))

Mergi la inceput

Hai ca m-ati binedispus fetelor, sunteti tari !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Ma uitam, de ex, cum, in ACEST prezent, sunteti de acord ca tel mobil pt elev de scoala [macar de la cl 5 in sus] e necesar [cel putin pt parinti, ca mijloc de informare, 90%], in timp ce, acum vreo 2 ani, cand am pove eu ca i-am luat lui vero tel mobil in cl 7 am fost supra taxata.

Da Anca probabil o fi necesar mobilul,nu stiu, daca oi considera ca ii trebuie, probabil o sa-i iau DAR sigur nu o sa ii iau ultima generatie de mobil ca sa nu ii fie rusine la scoala cu el, da ?! parca daca nu ma inseala memoria despre asta era vorba atunci, nu de utilitatea telefonului in sine ci de modelul ales, asta daca tot readuci in discutie diverse momente in care consideri tu ca ai fost taxata

Si ca sa nu se inteleaga din nou altceva, nu am nimic impotriva telefoanelor de ultima generatie ,ba din contra imi plac dar cum am mai spus si mai in urma eu chiar nu am nevoie pt ca stand la birou nu imi trebuie conexiune la net sau alte facilitati, am nevoie de el ca sa sun si sa fiu sunata asa ca nu l-as folosi la adevarata valoare
Acum daca imi ia unul Pisi maine zau ca nu il dau inapoi

Mergi la inceput