Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
lalitica2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Eu m-am trezit devreme, tot 5 jumi...am hranit copila, si am terminat activitatile de cosmetizare ![]() Iar ninge, cand ma uit pe geam ma apuca damblaua ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
jur ca nu stiu cum faci de te trzesti in fiecare dimineata asa devreme si mai si deretici toata ziua, esti plina de energie...ai baterii duracell in tine?
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui atlantique Neata! Multumesc de cafea Sorina! ![]() Si la noi ninge, dar putin de tot. Nu ca nu ar fi deja suficienta zapada. Sa va zic ce a facut A acum dimi. A facut la micul dejun taica-su omleta si el se tot invartea pe langa el si abia astepta. Cand a vazut ca a terminat a deschis repede sertarul cu farfurii, a luat una mica de desert a dat-o deoparte, a luat una mare si s-a dus la el " tati, oleta...maeee, oggg". I-a dat farfuria in care ii pusese deja si A a asezat-o pe un scaun si a inceput sa manance asa in picioare si zicea tot timpul "immm .... immm...buuuna oleta, bunaa" Am ramas fara cuvinte amandoi langa el ![]() Ce face regimul din om..... Eu aseara dupa ce mi-am culcat baietii am vazut 3 episoade din Grey"s Anatomy, preferatul meu. Dar si puiul a fost de comitet si m-a lasat sa dorm pana la 8.30. Daca o iubeste el pe mami.... Zi buna va doresc ![]() ![]() ![]() |
ce draguuuuuttt
![](olala.gif)
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Mirela,e masura de blugi 26 ![]() In rest,suntem bine...Ieri a facut toata ziua o chestie pe care nu o mai facuse...Toate lucrurile pe care le intalnea prin casa,spunea ale cui sunt...foarte draguta...Si cand am intins o masina de rufe,la fiecare a spus,si corect,a cui este"mama","Loby","chico"(asta inseamna copil,si e ea) ![]() Lara |
asa si David, cand vede haine prin casa arata catre ele si spune...a mama..sau ...a tata...inclusiv sticla mea de cola light stie ca e a mea si cand o vede spune...a mama...sunt tot mai draguti pe zi ce trece...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalitica2000
jur ca nu stiu cum faci de te trzesti in fiecare dimineata asa devreme si mai si deretici toata ziua, esti plina de energie...ai baterii duracell in tine? ![]() Lali ![]() |
aaa, vreau si eu trezit de dimineata!!! si am scris la obiective asa:
Trezire matinala (7.30 cel tarziu) si eficienta maxima dimineata, including mic dejun, machiaj, aranjat par, imbracat nu cu ce se nimereste, 10-15 min gimnastica (cand se va incalzi afara, alergari 15 min in aer liber), igiena (poate dus matinal dupa ce fac gimnastica);
si m-am gandit doar la mine... mai tre adaugat, mic dejun fiica si fiu, imbracat fiica si fiu, administrat pastile sot-eu-fiu
si ideal ar fi si strans paturi, spalat vase si cam atat
![](icon_smile_big.gif)
cate reusiti sa faceti dimineata inainte de servici???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
lali, mi s-a cam ridicat parul pe maini cand am citit despre la ce provocari tre sa faceti fata cu gradi, ca de la 3 ani sa-si masoare glicemia si de la 7 sa-si faca singur injectia... ziceai de bomba cu insulina, inca neaplicabila in cazul vostru?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui Ruxita am studiat un catalog, am bifat ce mi-a placut, am discutat optiunile mele cu sotul, m-am mai documentat despre cum sa-ti construiesti o garderoba completa, ce presupune (ca habar n-am!!! sunt varza la capitolul asta, niciodata n-am facut cumparaturi de haine cu cap si mai ales nu mi-am cumparat eu singura...) si acum sa aflu care sunt piesele de baza si care sunt de rezistenta si ce e must si ce e moft...si mai ales am studiat indelung problema "accesorii" (habar n-am cum sa accesorizez o haina, si am intors pe toate fetzele toate gentile care mi-au cazut pe maina si din toata oferta pot spune ca doar 1-2 % mi-au placut... chiar nu inteleg croiul unor genti, imi amintesc de gentile ciobanesti pe care le-am vazut la stana in copilaria mea... am gasit lucruri foarte dragute (mai ales sacouri)... dar tot ce mi-a placut sare de 150-250 lei ![]() ![]() no, cam astea sunt preocuparile mele duminicale... asta in timp ce unii ingheata de frig in casa/sau pe drum... altii n-au ce manca sau bea... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
wowwww...da ce organizata esti...niciodata nu m-as fi gandit sa fiu asa organizata atunci cand vreau sa-mi cumpar mai multe haine....eu de obicei cand iau salariul, in urmatoarele zile fac o vizita pe la Mall si imi aleg cate ceva...de cand muncesc, si asta se intampla din 2001, la fiecare salariu imi cumpar cate ceva pentru mine...de imbract, incaltat, accesorizat, cosmetice...nu stiu, dar sa fie ceva pentru mine...asa ma simt eu bine...Uite de exemplu, saptamana trecuta am luat banii si miercuri eram in Mall...din pacate nu am vazut ceva care sa-mi faca cu ochiul, dar i-am luat lui David niste haine noi pentru ziua lui...am gasit la Zara bluce cu 12 ron si ghetute pentru primavara cu 39 ron (reduse de la 179 ron). Spor la reinoit garderoba...Sunt convinsa ca hainele vor sta bine pe tine, pentru ca esti slaba, ai un corp frumos, de adolescenta...Sa ne tii la curent cu ce ai achizitionat pana la urma dupa sedintele de vizualizare si selectie
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui Ruxita cate reusiti sa faceti dimineata inainte de servici??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
eu dimineata apuc sa mananc niste cereale cu lapte, o felie de paine cu ceva..depinde...sa pun manacare la serviciu pentru mine si sot si...cam atat...aaa...mai fac patul si aerisesc camera..am noroc ca vasele de cu seara le spala bona cand vine, mai strange si ea din casa...in general prefer ca dimineata sa mai stau in pat si pe urma ma mobilizez si bag militarie in mine ca sa fiu gata de plecare in jur de ora 9, iar la sf de saptamana stau in pat pana se trezeste david, undeva intre 9-10 dimineata
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui Ruxita lali, mi s-a cam ridicat parul pe maini cand am citit despre la ce provocari tre sa faceti fata cu gradi, ca de la 3 ani sa-si masoare glicemia si de la 7 sa-si faca singur injectia... ziceai de bomba cu insulina, inca neaplicabila in cazul vostru? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
stai, ca nu e obligatoriu sa le si faca...iti spuneam doar ca cei care sunt obisnuiti de mici cu chestiile astea pentru ei va fi ceva normal sa isi ia glicemia. David de pe la 1 an intinde degetelul atunci cand ma vede cu teparusul ala...iar acum vrea sa ma imite si sa se intepe singur...exista la Buzias niste tabere pentru copii cu diabet, tabere la care pot participa si parintii, in cazul in care copii sunt mici, si acolo pe langa distractie exista sesiuni de invatare cum sa te descurci singur, ce sa faci in situatii de hipoglicemie sau hiperglicemie, te invata despre carbohidrati, injcetii, insuline...ideea e de ai invata de mici sa fie independenti....pe cand o sa fie si David mai mare, vom merge si noi acolo 2 saptamani.
Momentan David este prea mic pentru senzorul de glicemie sau pompa de insulina...inca nu contientizeaza importanta mentinerii acestor dispozitive pe piele. Acum se lucreaza la pancreasul artificial, adica un dispozitiv care sa contina atat pompa de insulina cat si senzorul de glicemie, un aparat care sa pompeze insulina in functie de nivelul de glucoza din sange si care iti va masura glicemia din 5 in 5 minute. Sper ca pe cand va ajunge David la scoala, sa iasa pe piata. Acest lucru ne va conferi o mai multa siguranta si libertate in mese. Aparatul in sine este mic, cam ca un pager, deci usor de purtat la centura de la pantaloni. Pana atunci strangem banii, deoarece aparatul va fi scump, iar la el vor exista niste consumabile care vor trebui schimbate periodic si care costa evident. Vom vedea ce si cum....le luam pe toate treptat...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Buna ziua,
Nu am recuperat, am primit pachet de acasa si ma bucur de el ; vroiam sa va rog daca imi puteti spune cum as putea sa ii dau sirop de catina (ca in apa nu mi-l accepta, adica nu bea o data o canita de apa) , stiu ca s-a mai discutat,dar daca aveti timp si doriti mi-ar prinde bine un sfat de la voi .
Acum citesc un document de la <formula as> , dar as fi curioasa si de cum au acceptat pufuletii nostrii dragi
Simply,mami de fetita frumusica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/atlantique/atlantique.jpg)
atlantique spune:
Lali, sunt impresionata la ce trebuie sa faceti voi si imi place f mult atitudinea ta!
M-a amuzat lectia precoce de anatomie. A nu a fost curios cu privire la mine, dar ce-i drept nici nu am mai facut baie cu el de vreo cateva luni bune. Chiar ziceam pe aici ca nu vreau sa "traumatizez" copilul, ca de acum cred ca tine minte. El se uita cu mare interes la tatal lui...cred ca vede asemanarea. Daca-l prinde dezbracat se duce la el si incepe "puta, tati, puta".