Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....coffe fierbinte????

am citit aseara si ma muzasem dar trebuia sa-l culc pe jiji si n-am mai apucat sa raspund...

rux iti admir tenaciatate...citind ce ai scris am realizat ca eu sunt f superficiala....
si eu...cam pana in toamna trecuta nu iesesm din blugi sau orice chestie f lejera si incaltaminte plata...din toamna am inceput sa-mi mai iau si alte chestii...recunosc ...cu accesoriile chiar nu prea le am deloc...ma refer la bijuterii scumpe sau ieftine..park nu sunt eu cu tot felul de margelute...
acum decateva luni am o per de stagnare am zis ca nu-mi mai iau nik pana nu slabesc( risc sa nu-mi mai iau nik never )

anti...n-ai fost atenta am zis 27prin mai cred, cand aj la 61-62...si eram f nemultumita ca sunt grasa ...acum acele kile mi se par vis...
super tare vorbaretul tau ..iar cu tigarile ce sa zic....JMfumeaza asa ca fi-su a luat tigarade multe ori...a bg in gura si zice mina...adik stie ca trebuie aprinsa......recunosc ca ma oftica chestiile astea....

nyny...mi-e sa de drag cand povestesti tu de motanii tai...stiu ca e greu dar pare atat de frumos... si fetele cu 2-3 cupii ( hai tineretul bagati tare nu pierdeti timpul pe net)

suprinzator...dar s-a tez jiji
va pu
sa aveti o sapt frumu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fete!

Ufff ce vreme, nu se mai termina cu ninsoarea asta!

Nyny sunt tare draguti piticii tai.

Eu de ieri i-am facut program de somn Marei, dar tot cate o ora imi ia sa o adorm.

Fetele muncitoare...ati reusit sa ajungeti la joburi?

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Neata si de la noi!

Multam de cafea Nyny, Dece!

Nyny, ce frumos! Iti vine sa-i rontzai!
Iar cu ...exemplul....trebuie sa iau masuri.....

Dece, nu vrei sa ne mobilizam impreuna? Sunt si eu cam in aceiasi situatie
Pe mine ma omoara dulciurile.....ca imi scade glicemia dessss
Eu fumez pe geam la balcon si caut sa nu ma vada...dar se pare ca nu-i scapa nimic.

Mire, sper sa se regleze repede!

La noi e lapovita, deci va fi polei. Iar voi fi consemnata in perimetru restrans...

Mergi la inceput

Alicredo, multumim!
Da, cred ca si-a dat drumul la vorba, dar sunt situatii in care nici macar eu nu pricep ce spune ca are tendinta sa repete doar finalul de la cuvinte si multe seamana intre ele...

Ce-i ciudat ca am constatat ca la foarfeca zice "foacata" si mi-a spus mama ca si eu ziceam la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza fete!

Ufff ce vreme, nu se mai termina cu ninsoarea asta!

Nyny sunt tare draguti piticii tai.

Eu de ieri i-am facut program de somn Marei, dar tot cate o ora imi ia sa o adorm.

Fetele muncitoare...ati reusit sa ajungeti la joburi?

_

Neatza!
Da, am ajuns cu bine la scarbici... surprinzator de bine ca de pe geam se vedea viscol si ninsoare abundenta si frig si sotul zicea sa nu mai scoatem copilul din casa, sa mai stau cu el acasa si eu am strambat din nas (!!!) ca ce fac cu el toata ziua!!! (ideea lui era sa-l mai tinem acasa sa nu-l ducem la gradi ca acolo se imbolnaveste iar...), dar cand am iesit afara nu era nici vant, nici frig, doar ninsoare moale iernatica...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

vorbiti de grasime... am si io niste colacei pe burta, si vreau sa scap de ei, dar provocarea cea mai mare pe care mi-o propun e sa tonifiez burta-coapse si zonele probleme de pe coaste... si cu sanii nu prea stiu ce fac... nu m-as stresa daca as sti sigur ca asta va fi forma lor pentru tot restul vietii, si asta fara implanturi... dar daca se poate face ceva, vreau sa stiu ce si sa si fac!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

vorbiti de grasime... am si io niste colacei pe burta, si vreau sa scap de ei, dar provocarea cea mai mare pe care mi-o propun e sa tonifiez burta-coapse si zonele probleme de pe coaste... si cu sanii nu prea stiu ce fac... nu m-as stresa daca as sti sigur ca asta va fi forma lor pentru tot restul vietii, si asta fara implanturi... dar daca se poate face ceva, vreau sa stiu ce si sa si fac!

Treaba cu tonifierea suna bine, dar se poate face doar la sala si nu imi place deloc, deloc.
Iar sanii...tre sa vad dupa fetita ce mai ramane..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Ziua buna si de la noi...ati avut ceva limbarita peste week-end...greu, greu am ajuns azi la birou, dar pana la urma ne-am descurcat.....noi in week-end am cam stat in casa. Am reusit sa scapam de muci...o fi si first defensul ‘’de vina’’...de vineri seara m-am apucat sa il administrez...il ia foarte bine...nu stiu cum o fi la gust dar David imi tot cerea...am constatat chiar o usoara imbunatatire a poftei de mancare..acu sper sa tina cat de cat...

Sa va povestesc acu prima mea lectie de anatomie cu fii miu. Eram ieri in cada sa-l spal si eram amandoi la pielea goala. Noi nu ne formalizam cu el, ne-a mai vazut dezbracati dar nu am prezentat interes pentru el. Ei, aseara s-a tot uitat la mine si pe urma, foarte hotarat a pus degetul aratator pe pasarica mea si m-a intrebat cum intreaba el de obicei cand vrea sa stie ce inseamna un lucru...’’Ata e...?’’...No, si iaca cum m-am pus eu pe povestit cum mami , fetele in general sunt altfel decat baietei, cum noi avem pasarici si el are putulica ca tati, ca Mihnea (baietelul din vecini)...nu stiu ce o fi inteles....da mai bine de atat nu m-am priceput sa-i zic.

Si acum sa vedem unde am ramas vineri dupa masa:

Atlantique, m-am uitat si eu la poze si sunteti tare frumusei. Alex e un baiat dragut foc.

Sorina, apropo de mancare, de multe ori ma gandesc la tine, ca ne asemenam intr-un fel...doi copii cu fitze la mancare, amandoua cantarim si notam cat manaca copilul nostru..bine, acu nu stiu daca tu o mai faci, ca eu sunt obligata...si david mai mananca de la borcanele cateodata, la fel ca si Iris...
Felicitari pentru pricepeala ta legata de cosmetica si toate cele...Eu, la fel ca si Atlantique...am doua maini stangi asa ca apelez la altii..MA si noroc ca David sta cu taica sau cat sunt eu plecata si plus de asta cosmetica e la parterul blocului, asa ca daca ar intervenii ceva as ajunge instantaneu acasa.

Mire, eu vin la intalnire precum stii, poti sa ma treci pe listuza....ori in week-end dupa pranz, ori sa ne vedem tot asa de pe la 5 ca sa apuc sa stau si eu cat de cat si pe la 7 sa merg spre casa...asa pot sa vin chiar si cand e sora mea in bucuresti, ca oricum nu ajunge nici ea mai repede de la treburile ei. Stabiliti cand si cum si vin si eu. Si eu zic ca este Ok Centrul Vechi.
Intre timp am gasit si linkul de la studiolul foto, asa ca dupa ce ne hotaram ce si cum dau un telefon sa stabilim detaliile

Alicredo...felicitari pentru propozitia spusa de David....si eu ma emotionez penteru fiecare noutate spusa de david...eu chiar am pe frigider o hartie pe care notez cuvintele noi, propozitiile pe care le zice...asa imi place sa ma uit peste ele, asa imi dau seama cum evolueaza de la o zi la alta

Ruxita, legat de gradi...da, avem program strict in sensul ca mesele trebuie luate la fiecare 3 ore, 3 ore jumate....pe cand va merge la gradi ne vom plia pe programul de masa al gradinitei pentru ca si acolo se mananca la maxim 4 ore....pentru inceput va merge program scurt ca la ora 1 cand trebuie facuta insulina si luat prnazul sa fie acasa. Glicemia poate fi luata de asistenta de la gradi sau chiar de educatoare, nu trebuie sa ai ceva studii speciale. Sa stii ca, copii sunt capabili sa-si ia glicemia de la 3-4 ani si sa-si faca insulina de la 7 ani, sub supravegherea unui adult. Atata timp cat nu are vreun handicap fizic sau mental , nu necesita vreo asistenta speciala din partea unei persoane. Va urma o gradinita si scoala normala ca toti copiii, doar ca va avea o viata mai organizata si nu va putea manca bomboane cand i se nazare lui. Probabil ca atunci cand va sta program normal la gradi unul dintere parinti sau tot asa asistenta gradinitei ii va face lui David injcetia...Le luam pe toate treptat...am si eu ceva emotii dar cum s-au descurcat atatia copii cu diabet la gradinita, sunt convinsa ca si la noi va fi bine pana la urma....acum imi dau seama ca peste 1 an si jumatate va merge si el la gradi...mai avem un pic de copilarit impreuna.
Legat de regretul... din ciclul "Tu n-ai avut curaaaaajjjjj!!!"...eu zic sa incerci sa ai cat mai putine regrete despre ce ai/n-ai/ai fi putut face....nu cred ca exista o viata ideala, un cuplu ideal care sa nu se certe din cand in cand....totul e sa stii cate compromisuri poti sa faci si CE fel de compromisuri...Sper sa reusesti sa-ti faci ordine in viata si in ganduri si sa fie bine pentru toata lumea, asa cum spui tu.
Felicitari pentru responsabilizarea Elei...a facut un lucru foarte frumos. Sunt convinsa ca nu te-ar minti cu astfel de lucruri...e vorba totusi de niste oameni aflati in situatii disperate...

Dece, s-au cam dus obrajorii aia rosii ai lui David...asa este, ai dreptate....pentru noi ceea ce traim acum este normalul...I multumesc lui Dumnezeu ca nu ne-a dat mai rau, cu asta ne descurcam...Daca ne mai ajuta si David la capitulul mancare e chiar OK. Sa stii ca am si eu o prietena care scrie la mamici de marti-aprilie 2009 si si ele au facut un week-end la munte, unde s-au strans multe cu copiii si barbatii lor. Am vazut pozele si din ce mi-a mai povestit si ea, a fost o nebunie, dar una frumoasa. Chiar ma gandeam si eu atunci sa propun sa facem si noi un astfel de week-end....mai vedem la vara, poate reusim sa ne organizam in vreun fel....
Ai mai apucat sa vezi ceva apartamente...ramai in cartier sau te orientezi spre alte parti ale Bucurestiului?

Ana, felicitari pentru cocsel...Priveste partea buna, ca poti sa faci economii la hainute si Stefan va avea un coleg de joaca. Imi pare rau ca nu e cu codite, asa cum ti-ai dorit, dar important e sa fie sanatos copilul,nu?

Alexutzzza, multumim de lamuriri..mie mi-au picat bine. David al meu accepta tare bine first defese, sper sa se intample la fel si cu colostrum. Eu recunosc ca nu am obiceiul sa gust din toate siropelele pe care le ia David, asa ca nu stiu daca sunt gustoase sau nu.

No hai ca am terminat de citit capitolul trecut....trimit ca scriu la el de dimineata, evident cu pauzele de rigoare in care a trebuit sa mai fac si ceva treaba... si am mai si facut o ditamai placinta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ale mersi de atentionare dar nu mai am ce sa fac, l-au inchis deja si nu se mai pot face modificari.
Cum mai esti?

Sper sa nu se rataceasca nimeni pe drum spre noul capitol, desi faza e tare....capitolul nou nout este blank.

_

tot in butoi...dar nu din cauza jobului...stii cum se zice ca necazurile vin cate 3...asa si la noi

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Imi pare rau pentru job. Sper sa gasesti cat de curand si ceva mult mai bun decat ai acum. De asemnea sa se rezolve si celelalte probleme si sa iasa soarele si pe straduta ta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Mire, eu am incercat de vreo 3 ori sa intru de pe linkul din capitolul trecut Pana m-am gandit s-o iau de la zero din meniu...

Sa va mai zic de print... Ma necajeste tare o situatie de la gradi pe care nu stiu cum s-o rezolv... In prima zi cand l-am luat (miercuri) l-am gasit cu pampers pe el. Mi-a zis ingrijitoarea ca a facut pipi pe el si i-au pus pampers... I-am explicat cum semnalizeaza el cand face pipi si i-am zis sa mai incerce si sa-l puna ele pe olita din cand in cand. Joi il gasesc iar cu pampers si-mi inmaneaza o punguta cu pantalonasii si chiloteii plini de caca (a facut iar pe el-dar oare nu puteau sa dea intr-o apa hainutele, trebuia sa le lase asa?) Din nou explicat ce si cum, ii spun ca baiatul meu nu mai are pampers peste zi din noiembrie, ca nici macar noaptea nu-i mai pun etc... Si ieri mi-l aduce iar cu pampers Mi l-a adus ingrijitoarea, mi l-a dat in brate si a dat sa plece repede fara sa-mi zica nimic... Am intrebat-o eu ce a mai facut si mi-a zis ca i-a pus de dimineata pampers, ca ele nu pot sa stea sa-l schimbe toata ziua Evident ca i-am dat jos pampersul imediat, ca sa vada ca nu bat campii, dar pur si simplu nu stiu cum sa gestionez situatia asta. El acasa cere la olita, nu face pe el, dar cum sa le conving si pe cele de la gradi de treaba asta? M-am gandit sa vorbesc si cu directoarea, sa-i explic ca desi nu vorbeste (asta a fost argumentul ingrijitoarei) el semnalizeaza cand are nevoie la olita... Oricum, pampersi nu le duc, este problema lor daca tin neaparat sa-i puna pampers, dar macar sa nu mi-l mai aduca mie asa!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Te iubesc atat de mult puiul meu, incat nu stiu cum suporta inima atata iubire!!!

sper sa se rezolve situatia cu pampersul....Atlantique, ti-a dat o idee buna....poate va functiona...

Mergi la inceput