Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Mai fetelor, mai.... pe aici doar 26, 27....incep sa ma inverzesc....ca eu am...oasele mai mari

Sa va zic ceva din seria " ce exemplu dam copiilor"

Azi il vad pe domnu Goe ca iese pe balcon cu trei degetele la mana dreapta stranse si aduse langa gura...sufla in ele si imi spune ..."eu uflu mami"...in prima faza nu m-am pris....copilul meu ....fuma
Mor de rusine. Eu fumez cam 4 tigari pe zi, dar se pare ca a fost suficient ca sa se prinda si el ce fac....
Musai sa iau masuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cap asta numa am ras....ba de marimile lui mire...nu le stiu pe fete in realitate,din poze arata suple toate...dar deja imi inchipuiam o mirela laaaaata in solduri de 40 la jeansi, ba deee...glandul marinimos a lui kay......si de cautarile vestimentare ale ruxitei...ba de lore si ai ei cartofi cu iaurt

ruxita spor in cautarea lookului de care ai nevoie! eu inca nu am curaj...

evyme aiurea cu educatoarele astea...is curioasa cum va decurge situatia de acum in colo.

tocmai mi-a varsat iaurtul pe pantaloni,pe piciorul meu...si pe covor revin

Mergi la inceput

Lara vorbareata!
Lore si A imi mai face asa, dar ii spun ca mami nu poate sa mearga daca nu ma tine de mana....si uneori merge.
Sa ne zici si noua ce bunatate ai facut....ca si asa nu voi intra ever in blugi 26

Nyny, da mananca dar si cand nu manca il lasam sa i se faca foame. Am avut si noi perioade cand imi lua doar 3-4 lingurite din mancare.
Cu surioara...acum ne antrenam de lucruri serioase ne apucam prin vara ca as vrea sa fie cam 3 ani intre ei...acum sa vedem si ce reusim. La A ne-a luat 5 luni.

Ruxita spor la cautat si sa-ti iasa transformarea asa cum iti doresti. Eu cumpar ce imi place in momentul acela si am multe pe care nu le-am imbracat ca nu aveam cu ce sa le combin. Din pacate nici eu nu am un stil bine conturat...stiu cam ce mi-ar place dar nu am fler sa gasesc piesele corecte...
Felicitari Elei pt comportamentul responsabil!
Iar de Kay
Sa stii ca am memorie selectiva. Ma trezesc ca nu retin lucruri care sunt importante si imi raman anumite detalii in minte de ma mir si eu.
Sunt sagetatoare....am vazut ca pe aici a plouat cu scorpioni

Alicredo

Dece banuiam eu ca este pacaleala cu invidia. Pai tu te plangi de 27???? Pai eu ce sa mai zic ca nu vad decat 29 pe ai mei???

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ....azi m-am intins pe gheata ca o placinta...
Am plecat dupa amiaza la film si ne grabeam ca pierdeam rezervarea si nu am fost atenta si-am picat intr-o secunda pe spate. Ma doare partea superioara a fundului si baza coloanei de mooor.

Mergi la inceput

Copilul meu a mai invatat un cuvant nou "apropo". Ii ziceam ceva sotului ieri si m-a auzit...a repetat imediat iar azi exersa singur prin casa. Zice "apropopo".
Si a inceput sa spuna cand vrea sa accentueze ca doar el foloseste o jucarie sau un obiect " Ale, tata" de la "atata" (ca nu am diacritice).
Sau ma cheama "mami dino apuma!" nu mai spune "ino" a trecut la "dino" si am mai vazut ca i s-a mai schimbat pronuntia la unele cuvinte.
Ma uimste cat de repede asimileaza.

Mergi la inceput

Va ca ma duc sa-l bag la baie si la somn.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Copilul meu a mai invatat un cuvant nou "apropo". Ii ziceam ceva sotului ieri si m-a auzit...a repetat imediat iar azi exersa singur prin casa. Zice "apropopo".
Si a inceput sa spuna cand vrea sa accentueze ca doar el foloseste o jucarie sau un obiect " Ale, tata" de la "atata" (ca nu am diacritice).
Sau ma cheama "mami dino apuma!" nu mai spune "ino" a trecut la "dino" si am mai vazut ca i s-a mai schimbat pronuntia la unele cuvinte.
Ma uimste cat de repede asimileaza.

woooow....felicitari!ce vorbaret ai tu acolosi-a dat drumul,nu?

va spun si eu noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hai sa va povestesc cu mai adorm kinderii mei seara...

Ieri seara i-am bagat la culcare, am stins lumina si am iesit din camera cum fac de fiecare data. Dav s-a dat jos din patut si s-a dus langa Mara... s-au hlizit vreo 30 de minute, i-am lasat in pace ca oricum nu aveam ce sa fac... dupa care a trebuit sa sparg gashca pt ca M vroia sa se culce si nu prea putea de Tarzan... cred si eu ca e greu sa dormi cu picioarele lui in capul tau, spatiul mic (80cm latime), el in continuare cu chef de joaca, etc. L-am pus in patutul lui de vreo 10 ori si intr-un final pe la 12 noaptea l-a doborat somnul.

In seara asta l-am pus direct in patul ei, am stins lumina si i-am lasat sa-si consume si ultima farama de energie jucandu-se... si dai cu ghadileala si cu rasete si chiuieli, dupa vreo 30 de minute erau aman2 epuizati... Dav abia mai vorbea. I-am dat apa si l-am pus in patutul lui. Intre timp Maruscha a adormit dar dupa ceva timp m-am trezit cu el in dreptul usii, cu bagajul in brate (mima-catelushul de plush si biberonul cu apa)... mami ia bino, ma chema sa-i fac loc langa M, s-a ciubarit acolo si nu i-am mai auzit gura. Ma duc sa vad daca a adormit ca sa-l teleportez in patutul lui...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Dap, adormise...

Loredana si David mi-a facut de cateva ori asa pe vremea cand ieseam la plimbare si da, e nasol, in cazul meu stres dublu pt ca trebuia sa o urmaresc si pe Maruscha sa nu iasa in strada. O tricicleta, ceva in care sa stea iar tu sa o impingi... crezi ca te-ar ajuta?

Ruxita da esti pusa pe treaba cu transformarea. Spor la shopping sa ai atunci.

Alicredo

Atlantiq sorry de cazatura. Mie imi vine sa rad de 'domnul Goe' desi poate nu e chiar amuzant. In orice caz, e important ce vede copilul la tine ca doar el este oglinda parintilor .. dar pe de alta parte poate sa vada un gest de genul asta si sa auda injuraturi oriunde (in parc, pe strada, la tv.. noua ni s-a intamplat chiar la gradi). Dar e un motiv bun sa te lasi de fumat.

Mire hai ca in inch 42 inseamna 29... e cu 2 in fata deci e bine, esti in grafic.

Ma bag si eu la ca iar am ramas in urma sa sting lumina.

Noapte buna

Mergi la inceput

tot eu.....

Cofee? Poftiti, serviti... va asteapta, sunt fierbinti si o langa.

Sa aveti o saptamana usoara si sa va ocoleasca nametii de rapada.

Mergi la inceput