Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71
In rest,suntem bine...Ieri a facut toata ziua o chestie pe care nu o mai facuse...Toate lucrurile pe care le intalnea prin casa,spunea ale cui sunt...foarte draguta...Si cand am intins o masina de rufe,la fiecare a spus,si corect,a cui este"mama","Loby","chico"(asta inseamna copil,si e ea)

Pupam poliglota (asta cred ca e femininul lui poliglot, nu?) noastra. Ce combinatie ar iesi daca s-ar intalni cu Yannis.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

[quote]citat din mesajul lui miremia

Mire.......da, da...bine si primavara, bine si vara...orice numai coduri din-astea nu, de ninsori, vanturi si geruri...

Cu marimea...nush cat a gresit Atlantique()...dar la jeans...si eu tot marimea 26 port.

Sorina, mami de Diana si Iris

Inseamna ca vorbim despre marimi diferite, pe blugii mei de la mango scrie 40.

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

si care era ideea???? ca ai blugi de la mango? =))))
glumesc

cred ca unele marimi sunt in inch ...gen 26....W26
prin vara...aka primavara eram f happy ca imi luasem 27

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
glumesc

JUCARII PENTRU PITICI...

Macar daca ziceam ceva de un guess.....

Se pare ca sunt singura care nu port blugi marimea 2o si ceva.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71
In rest,suntem bine...Ieri a facut toata ziua o chestie pe care nu o mai facuse...Toate lucrurile pe care le intalnea prin casa,spunea ale cui sunt...foarte draguta...Si cand am intins o masina de rufe,la fiecare a spus,si corect,a cui este"mama","Loby","chico"(asta inseamna copil,si e ea)

Pupam poliglota (asta cred ca e femininul lui poliglot, nu?) noastra. Ce combinatie ar iesi daca s-ar intalni cu Yannis.

Mamica fericita de Mara si de David

Daa,cred ca ar fi frumosCe sa mai zic ca ma oftic mereu cand va intalniti voi...De fapt,hai ca si tu esti un pic mai departe si nu prea reusesti

Dar ceea ce scriam mai sus,chico,nu e in nici o limba cunoscuta,e in lareza sau klingoniana cum ii mai spun eu,iar Loby e de la Roby,asa il cheama pe tati,ma rog,Roberto,mai exact

Am fost la zapada cu pamant Asa m-a zapacit Lara ca a venit plangand acasa...Mai,sa nu stea de mana cu mine pe strada,auzi,am tinut-o cu fortaSi voia sa se rostogoleasca pe un tapcean in parc unde ajungea exact in niste crengi si ramurele,imi imaginam cum ii intra alea in ochi....offff....Data viitoare am zis ca ii explic de acasa ca daca nu ma asculta ne intorcem inapoi acasa si am sa si fac asta,sa vedem cum reactioneaza....Da' ce trantiri pe jos,ce nervi,auuuuuu

Uite ca citind,mi-am amintit sa te felicit,Ana,pentru baietel,sa fie si sa fiti cu totii sanatosi!

Si de Iuria frumoasa mai voiam sa zic,ce frumos cantaaaaaLorex,e o scumpa bobitza voastra!

Mirela,editez sa zic ca sunt inginer textilist cu ani si ani de fabrica si tehnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
glumesc

JUCARII PENTRU PITICI...

Macar daca ziceam ceva de un guess.....

Se pare ca sunt singura care nu port blugi marimea 2o si ceva.

_

ba da ma

ca am si eu de la mango...si pe unii scrie w 28...l32
asa ca dacaam io 28..care sunt balena....

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna!

gata cafele, ceaiuri si alte bauturi? sau deja e timpul de alea mai tari???

restantele de ieri... tati de Kay a fost la protest dar i-au inghetat toate aspectele si si-a bagat picioarele in el protest si s-a dus la o carciuma... din punctul meu de vedere era mai simplu sa aleaga carciuma din prima... Ela in schimb a fost sa doneze, ca am pus-o sa-mi povesteasca ce si cum si mi-a dat suficiente detalii, semn ca nu le putea nascoci din capul ei (e si ea ca mine, foarte sincera )

azi am iesit si eu... spre disperarea sotului care ma astepta cu cumparaturile acasa si eu ma dadeam in barci in afi... dar sa va zic de ce...

daca ati observat/remarcat sunt intr-un proces mai amplu de transformare, (nu, nu m-am reapucat de fumat, sper definitiv!!!)... a urmat parul... si acum sunt la garderoba...

am studiat un catalog, am bifat ce mi-a placut, am discutat optiunile mele cu sotul, m-am mai documentat despre cum sa-ti construiesti o garderoba completa, ce presupune (ca habar n-am!!! sunt varza la capitolul asta, niciodata n-am facut cumparaturi de haine cu cap si mai ales nu mi-am cumparat eu singura...) si acum sa aflu care sunt piesele de baza si care sunt de rezistenta si ce e must si ce e moft...si mai ales am studiat indelung problema "accesorii" (habar n-am cum sa accesorizez o haina, si am intors pe toate fetzele toate gentile care mi-au cazut pe maina si din toata oferta pot spune ca doar 1-2 % mi-au placut... chiar nu inteleg croiul unor genti, imi amintesc de gentile ciobanesti pe care le-am vazut la stana in copilaria mea...

am gasit lucruri foarte dragute (mai ales sacouri)... dar tot ce mi-a placut sare de 150-250 lei ... oricum vreau sa investesc niste bani in toata afacerea asta, inca nu stiu la cat se ridica investitia, dar ma astept la un minim de 1000 lei, doar tre sa ma decid ce cumpar si de unde... inca studiez, am zis ca voi face inca vreo 3-4 sesiuni de probat fara cumparat si voi lucra un pic la definirea unui stil personal (daca am vreunul, sotului nu-i plac gusturile mele, volanase, bretelutze, nasturei, mulat, decoltat, dar... o femeie nu se face frumoasa pentru barbatul ei, nu-i asa? adica se face frumoasa primele 100 de dati, dupa care intelege ca e degeaba )

no, cam astea sunt preocuparile mele duminicale... asta in timp ce unii ingheata de frig in casa/sau pe drum... altii n-au ce manca sau bea...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

nyny, cu cea mai mare placere, daca te voi putea ajuta cu ceva... dar va rog fara supraaprecieri ca n-am asigurare de malpraxis...

Lore, foarte frumos v-ati dat voi in zapada in parc... eu nu l-am scos inca la zapada, ca s-a suprapus toata ninsoarea cu toti mucii si febra si inca n-am apucat sa ne bulgarim si noi un pic... si cred ca mi-ar fi prea complicat ca nu merge pe jos prin zapada... si de purtat pe brate e prea greu...

si am asa o impresie ca mi-e copilul scheletic!!! am depasit pragul psihologic de 90 cm, dar a si slabit foarte mult... si alta chestie... putzulica in erectie ii ajunge la jumatatea bulanului pana la pliu din mijloc (aproape de pliu) si ma intreb daca atunci cand va creste mare isi va pastra proportiile

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

atlantique, n-a fost cu nicio intentie... dar dupa cum ne-ai putut citi, aproape toate ne plangem de slaba tinere de minte... si tu ma dai pe spate cu memoria ta! sa ne zici si noua remediul minune cu care te dopezi! apropo, ce zodie esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ah,Ruxi,atat imi doresc si eu o schimbare,nu de look,ci de stil,asa,ca numa' nu ies din comoditatile mele...Sunt genul care poarta jeans,mocasini,bluze din jerseu,gen tricouri sau felpe...Materiale cat mai bune si croieli cat mai comode...Si imi doresc de o vesnicie sa ma fac mai sic,cumva,si nu am curaj,tot in aceleasi tipare esuez...Hai,poate ma incurajezi si pe mine cu reusita ta

Am facut o praji foarte interesanat in seara asta,mor de curiozitate cum a iesit,dar nu pot inca umbla la ea...

I-am dat fiicei mele de mancare cartofi fierti cu putin unt si cu iaurt....Sau,cum se numea aceasta mancare la origini,barabule fierte cu chisleac sau cu lapte acru din ulciorul de lut Nu cred ca stie nimeni pe aici ce vorbesc,asa-i?Sau?Oricum,a mancat Lara de s-a lins pe la gura

Ce vorbareata am fost astazi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:

Alicredo

_

miremia multumesc de capitol! ma gandeam ca esti tu la butoane ...m-am bagat la alte treburi si nu am mai intrat....sorry ptr...ca am avut gura mare si urlam dupa cap...iar pe urma nu am mai postat

Mergi la inceput