Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Eu m-am trezit devreme, tot 5 jumi...am hranit copila, si am terminat activitatile de cosmetizare (pedichiura), ramasa restanta de ieri...

Iar ninge, cand ma uit pe geam ma apuca damblaua ....iar cod portocaliu...vreau sa vina vara!

Sorina, mami de Diana si Iris

jur ca nu stiu cum faci de te trzesti in fiecare dimineata asa devreme si mai si deretici toata ziua, esti plina de energie...ai baterii duracell in tine?...eu la 7 dimineata cand suna ceasul sa-i dau lui David sa manance, trag de mine...Noroc ca in multe dati el readorme pana pe la 10 si asa mai stau si eu in pat si mai motai...

Lali de David luptatorul nostru

aaa, vreau si eu trezit de dimineata!!! si am scris la obiective asa:
Trezire matinala (7.30 cel tarziu) si eficienta maxima dimineata, including mic dejun, machiaj, aranjat par, imbracat nu cu ce se nimereste, 10-15 min gimnastica (cand se va incalzi afara, alergari 15 min in aer liber), igiena (poate dus matinal dupa ce fac gimnastica);

si m-am gandit doar la mine... mai tre adaugat, mic dejun fiica si fiu, imbracat fiica si fiu, administrat pastile sot-eu-fiu

si ideal ar fi si strans paturi, spalat vase si cam atat

cate reusiti sa faceti dimineata inainte de servici???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ruxita, dar ai planuri ambitioase cu marea schimbare!
Sa-ti iasa cum doresti!

Eu nu plec inca la munci, dar dimi pregatesc masa si hranesc puiul, mai strang prin bucatarie (daca e cazul, ca am o obsesie cu vasele din chiuveta) si imi beau cafeaua. Nu multe....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna ziua,

Nu am recuperat, am primit pachet de acasa si ma bucur de el ; vroiam sa va rog daca imi puteti spune cum as putea sa ii dau sirop de catina (ca in apa nu mi-l accepta, adica nu bea o data o canita de apa) , stiu ca s-a mai discutat,dar daca aveti timp si doriti mi-ar prinde bine un sfat de la voi .

Acum citesc un document de la <formula as> , dar as fi curioasa si de cum au acceptat pufuletii nostrii dragi

Simply,mami de fetita frumusica

Simply eu nu i-am dat sirop de catina (ca pana am facut eu rost de miere de salcam s-a acrit sucul) dar ii dau mierea amestecata cu cojile de catina macinate. Nu o ia intotdeauna, dar daca ii zic ca este tratament este mai docil. V-am zis ca am un ipohondru mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Citat:

Buna ziua,

Nu am recuperat, am primit pachet de acasa si ma bucur de el ; vroiam sa va rog daca imi puteti spune cum as putea sa ii dau sirop de catina (ca in apa nu mi-l accepta, adica nu bea o data o canita de apa) , stiu ca s-a mai discutat,dar daca aveti timp si doriti mi-ar prinde bine un sfat de la voi .

Acum citesc un document de la <formula as> , dar as fi curioasa si de cum au acceptat pufuletii nostrii dragi

Simply eu nu i-am dat sirop de catina (ca pana am facut eu rost de miere de salcam s-a acrit sucul) dar ii dau mierea amestecata cu cojile de catina macinate. Nu o ia intotdeauna, dar daca ii zic ca este tratament este mai docil. V-am zis ca am un ipohondru mic

aaa si Kay casca gura la medicament! chiar daca e numai apa cu homeopate... ii zic ca e medicament pt muci si casca gura... dar nu tot timpul... am incercat sa-i dau si polen cu miere, experiment esuat!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Poate ma puteti ajuta si pe mine cu o idee.
Ce cadou sa ii iau finutei mele la mot?
O sa ii cumpar o tinuta completa (ca asa am inteles ca se procedeaza), dar vreau sa ii iau si o jucarie, ceva...Ce ati primit voi la mot?

Am si alte obligatii in calitate de nasha? Ca nu vreau sa o dau in bara.

Petrecerea se intampla pe 3 martie...deci mai e putin.

Mergi la inceput

Zice sa iei jucarii la copii....A se joaca de 15 min cu niste castane adunate din parc prin toamna (ma gandisem eu sa fac cu el ceva gen lucru manual...dar cu 2 maini de stanga...) pe care le tot pune intr-o cutie goala de lapte praf. Acum i-a pus capacul si o impinge prin toata bucataria si apoi o parcheaza.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Buna ziua,

aaa si Kay casca gura la medicament! chiar daca e numai apa cu homeopate... ii zic ca e medicament pt muci si casca gura... dar nu tot timpul... am incercat sa-i dau si polen cu miere, experiment esuat!

Pai si el tot homeopate. De asta este asa de incantat de "bulila", ca ii place gustul. Nu am incercat sa ii dau inca polen ca trebuie sa ma lamuresc cu cantitatile. Pt ce ii dai polenul? Vitaminizant?
Tu ii dai homeopatele cu apa? El deschide gura si i le dau asa. Le mai rontzaie ii loc sa le topeasca ingura, dar cred ca se asimileaza si asa.

Mergi la inceput

da, polenul e o sursa bogata de tot felul de chestii, vitamine, minerale, aminoacizi, acid folic si altele. Este recomandat copiilor in perioadele de crestere (tulburari de crestere sau bolnaviciosi), dar si celor cu activitate intelecturala intensa (elevi, studenti, oameni de afaceri)... eu iau cate o lingura de polen cand imi aduc aminte...

Mergi la inceput

Citat:

da, polenul e o sursa bogata de tot felul de chestii, vitamine, minerale, aminoacizi, acid folic si altele. Este recomandat copiilor in perioadele de crestere (tulburari de crestere sau bolnaviciosi), dar si celor cu activitate intelecturala intensa (elevi, studenti, oameni de afaceri)... eu iau cate o lingura de polen cand imi aduc aminte...

Eu stiam ca se ia o lingurita sau 2 dimi pe nemancate dar nu a la long ci pt o luna sau doua.
Nu stiu exact cat se da la copii si nu stiu daca el l-ar mesteca....

Pai daca luai constant poate iti aduceai aminte mai des....glumesc, bineinteles!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Eu stiam ca se ia o lingurita sau 2 dimi pe nemancate dar nu a la long ci pt o luna sau doua.
Nu stiu exact cat se da la copii si nu stiu daca el l-ar mesteca....

Pai daca luai constant poate iti aduceai aminte mai des....glumesc, bineinteles!

eu am renuntat la anticonceptionale din acelasi motiv! ca uitam se le iau, sau incurcam pastilele, sau le luam la ore diferite, sau nu le luam deloc...

si acum ma chinui cu o afurisita de pastila de seroxat pe care tre s-o iau zilnic si uneori mi se intampla sa ma scol la 1 noaptea sa-mi amintesc ca nu mi-am luat pastila si sa ma scol ca sa o iau... si daca n-o iau am ameteli... si cand imi bag picioare si-mi zic ca nu vreau s-o mai iau iar ma simt prost... si nici nu mi-am facut programare la medic sa-mi mai dea reteta si nimeni nu-mi da fara reteta... mai pe scurt... sunt varza la capitolul asta...

Mergi la inceput

Citat:

eu am renuntat la anticonceptionale din acelasi motiv! ca uitam se le iau, sau incurcam pastilele, sau le luam la ore diferite, sau nu le luam deloc...

si acum ma chinui cu o afurisita de pastila de seroxat pe care tre s-o iau zilnic si uneori mi se intampla sa ma scol la 1 noaptea sa-mi amintesc ca nu mi-am luat pastila si sa ma scol ca sa o iau... si daca n-o iau am ameteli... si cand imi bag picioare si-mi zic ca nu vreau s-o mai iau iar ma simt prost... si nici nu mi-am facut programare la medic sa-mi mai dea reteta si nimeni nu-mi da fara reteta... mai pe scurt... sunt varza la capitolul asta...

Pai pune o alarma sau ceva, sau obisnuieste-te sa o iei cand te trezesti, de ex, sau leaga administratea de un obicei pe care il ai deja...
Gata, am hranit moaca mica. Ma duc sa-l bag la somn.

Mergi la inceput