Fulgusori de nov.dec2009 {23*}

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009
Daca avem ceva pozitiv sa ne comunicam e ok, de energii negative n-avem nici care stomac. Da, unele dintre noi au PROBLEME cu adevarat, si stim toate cine sunt si despre ce este vorba. Si am incercat sa le imbarbatam tot timpul si sa fim alaturi de ele asa cum am putut noi mai bine, chiar daca o mai calcam si prin strachini. Dar cu toate astea sa recunoastem ca NU STIM CU ADEVARAT prin ce trec si nici nu ne-am dori-o, exact asa cum nici ele nu si-au dorit-o nici ele pt copii si pentru familia lor.

Eu sunt de parere ca nu doar unele dintre noi avem probleme cu adevarat ci fiecare isi are problemele ei pentru ca nu se poate o viata in roz, oricat ne-am dori. Bine pentru noi toate este sa reusim sa pastram o atmosfera pozitiva care ne va ajuta cu siguranta pe fiecare dintre noi.
Imi pare rau pentru fiecare persoana care se retrage.

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Eu nu sunt suparata pe/cu nimeni, doar ca nu am mai avut timp sa scriu. Am citit din cand in cand, pe furate, am si uitat multe din ce vroiam sa spun ori nu mai sunt de actualitate.

Incep cu noi. Am fost aproape o saptamana cu Diana in spital- a avut plamanul stang blocat complet cateva ore, nu are rost sa intru in multe amanunte, de la urgenta au bagat-o rapid in sala de operatie pentru o interventie sub anestezie totala (nu au facut nici o incizie), medicii au eliberat partea stanga insa am mai stat cateva zile in terapie intensiva ca sa o tina sub observatie si sa astepte sa se re-expandeze plamanul. Acum ea e bine, sau spre bine si suntem acasa de o saptamana. Problema e ca acum eu si A. incercam sa ne revenim. Suntem extrem de obositi pentru ca in saptamana cu spitalizarea Dianei eu am mers si la serviciu cat s-a putut in timpul zilei iar noptile petrecute in spital nu prea am dormit din cauza galagiei, A. a avut cursuri intensive in perioada aia, platite de noi si asteptate de multa vreme ca sa prinda un loc la ele, iar pe Sophia tocmai atunci a lovit-o o raceala, noroc ca a dus-o pe picioare fara febra si a putut sa mearga la day care. Intre timp raceala m-a lovit si pe mine, si tare mi-e teama ca i-am pasat virusii Dianei- ieri dimineata s-a plans ca o ustura in gat. Sper din tot sufletul sa scapam de inca o spitalizare ca acum nu cred ca mai rezist nici fizic, nici psihic la inca cateva zile de ICU. Sa mai spun oare ca in mai putin de 10 zile am un examen (si inca unul foarte greu)?...

Magda, foarte corect si frumos punctat in ultimul mesaj.
Ai mai pus pe undeva poze cu Rares? Ai si tu un abitios mic, deci?
Vreau si eu sa slabesc, dar acum nu am timp sa ma concentrez pe asta... Poate dupa examen.

Lady, termina cu prostiile ca nu ne e mai bine fara tine. Da-mi te rog si mie detalii, cum e cu conturile de FB care sunt folosite de altii? Nu inteleg si ma intereseaza, ca nici acolo nu reusesc sa mai intru atat de des cat mi-ar place, insa nici nu vreau sa-mi sterg contul... Am vazut mai demult cateva poze cu fetele tale- frumoase amandoua. Sa-ti traiasca! Uite ca am pierdut daca ai scris, Rebecca cum interactioneaza cu surioara ei?
Anul asta nu am reusit din pacate sa serbam nici Dragobetele, nici Valentine's Day (pe 14 am sunta salvarea pentru Diana). La anul o sa fie mai bine!

Vias, bravo pentru JR si olita! Uite ca de asta nu am reusit sa ma ocup deloc cu Sophia. Pentru drum stiu ca exista niste olite "mobile", cu pungute. Daca te intereseaza am sa caut link la ele. Tu lucrezi in Bucuresti acum, sau a fost doar o deplasare scurta?

Busy, imi pare rau ca ai avut amandoi baietii bolnaviori. Uffff... nici nu vreau sa ma gandesc ce greu v-a fost si voua. Sanatate multa si refacere rapida!

Sunshine, Allexa, Pishko, A_driana, dankuta, si toate fetele (scuze daca am uitat pe cineva), multi si

Inchei cu o intrebare generala: mai e zapada pe la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

azi nu am avut timp de net... asta a fost motivul pt care nu am intrat pana la ora asta...dar vad ca-i suparare rau pe aici...
...nu mai zic nimic, nu are oricum rost, oricum fiecare intelege ce vrea...

..tin doar sa precizez ca nu am nimic cu Lady..

LauraB ma bucur tare mult sa te "revad", chiar daca vestile din Canada nu-s cele mai bune posibile, sa incercam sa vedem "partea plina a paharului" si anume ca acum Di este acasa, S nu a fost totusi atat de racita incat sa nu mearga la day care, iar tu desi foarte obosita, ai facut fata cu brio. Iti doresc din suflet sa reusesti la examen, sa te vedem mai des pe aici si cu vesti din cele mai bune
Iar legat de servici, nu nu voi lucra in Bucuresti, am o zona pe care lucrez, dar din cand in cand voi mai fi plecata prin tara in delegatii si ceva training-uri....

Sun sper totusi ca vei ramane pe aici...

Sunt franta de oboseala..ma duc la , noapte buna!

Mergi la inceput

Laura, ma bucur ca ati depasit cu bine o perioada grea si va dorim ca de acum incolo sa ne auzim numai cu vesti bune !
Avem ceva poze noi pe FB si Picasa, dar nu prea multe.

Vias, bafta cu noul servicu !

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!
Vad ca deocamdata pot sta la calculator, in aceeasi camera cu baietii stau impreuna la aceeasi masa si coloreaza fiecare cu foaia lui, cu penarul lui, ca altfel iese scantei ...nu-mi vine sa cred...poate ca de acum incep sa faca activitati impreuna,Stefan il imita pe Razvan aproape in totalitate si ce face R. ,vrea si el, uneori...e bine
Laura_b - imi pare rau sa aud ca ati avut probleme, multa sanatate la toti, poate incepi si tu sa te linistesti, bafta multa la examenul care urmeaza...s-au cam ingramadit toate la tine acum, eu stiu cum este, te inteleg perfect.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Magda sincer... nu-mi vine sa cred cat de bine arata Rares ..serios..
Ma bucur enorm de mult pt voi..si Iarina o domnisoara adevarata

Allexa ce fain ca se inteleg si ca isi impart aceeasi masa de colorat.....super tare

eu fac multa practica la ...toata ziulica am cate o treaba...ca sa merg din ce in ce mai bine

we placut in continuare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vias
eu fac multa practica la ...toata ziulica am cate o treaba...ca sa merg din ce in ce mai bine

Nu-i asa ca am o mandrete de baiat ?! (de domnisoara nu mai zic.)

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Corect
Sa va traiasca si sa va mandriti cu ei toata viata!
My lady - te astept, desigur
Vias - baga tare!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexa06
Corect
Sa va traiasca si sa va mandriti cu ei toata viata!

_
Rares

Mergi la inceput

voiam sa va intreb daca nu aveti somn si acum cand m-am uitat la cat ati scris, mi-am revenit

eu am de facut devize...si in loc sa-mi fac treaba, stau pe net

pe maine fetelor

Mergi la inceput