Fulgusori de nov.dec2009 {23*}
Raspunsuri - Pagina 9
allexa06 spune:
Buna dimineata!
La multi ani My Lady!!!
Sa fii sanatoasa,iubita si fericita alaturi de familie!!! Iti doresc sa ai o zi minunata
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
Allexa...doar noi 2?
eu ma invart in loc, sunt acasa, am ajuns de f putin timp si nu stiu ce sa fac..am f putin timp la dispozitie ca sa fac mancare sau mai stiu eu ce...oricum...nici chef de nimic nu am...si sunt obosita...si e abia luni
vias spune:
..si cum nici coerenta nu mai sunt de oboseala...voiam sa zic putin timp pana sa plec sa-l iau pe JR de la gradinita..
pishko spune:
La multi ani lady!
Sa fii sanatoasa, baftoasa si la punga groasa!
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 Stefan il imita pe Razvan aproape in totalitate si ce face R. ,vrea si el |
Asa este si la noi.
_
Rares
Laura B spune:
Lady, la multi ani fericiti cu sanatate si multe impliniri!
Magda, frumosi copii, frumoase poze
Eu sunt la serviciu si abia astept sa se termine programul. Pe Sophia a luat-o A. de la daycare acum vreo ora ca a cazut in timp ce se juca si si-a facut o rana la una din sprincene. A. zice ca nu pare sa fie nimic la ochi, dar ca probabil se va umfla zona. Offf... offf...
allexa06 spune:
Of, of...dar lasa, bine ca nu este nimic grav.
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
buna ziua si de la mine
LauraB imi pare rau pentru patania Sophiei, dar bine ca nu s-a lovit mai rau, Doamne fereste!!
Azi cand l-am dus pe JR la gradinita, in afara faptului ca tot drumul mi-a marait ca el nu vrea la gradinita, acolo cand sa plec, a inceput sa planga nu ma mai asteptam la asta acum, serios! Oare de ce?
Am siguranta ca acolo se poarta frumos cu el, cu toti copii....plus de asta teacher mi-a mai spus ca a devenit foarte rautacios, arunca tot, nu vrea sa imparta nimic...sper sa fie doar o faza si asta si sa-si revina...asa rau imi pica cand aud asa ceva...
Busy sper ca esti mai bine , atat tu cat si micutii tai
pup..pe diseara
vias spune:
Allexa, chiar voiam sa te intreb, cum iti e la servici? e ok?
cum te descurci cu copiii si casa?
A_driana tu cum mai esti? sper ca mai bine...mai cauti ceva de lucru?