Fulgusori de nov.dec2009 {23*}

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina
Lady, frumoasa poza de profil.

_
Rares

Magdut, mersic

Asta face parte tot din noile schimbari.Nu mai pun poze cu noi peste tot.Si sfat:atentie cu facebook-ul.Conturile care nu-s folosite des...le folosesc altii.nu spun mai multe.eu deobicei sterg pozele postate-in cateva zile/ore de la postare.

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Ruxi-sunteti ok?

Alexxa-cum se face cald suntem pe baricade, in Neamt.Vreau sa ajung pe la manastiri, in primavara asta.Poate ne vedem

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Si in alta ordine de idei:Cum ati petrecut de Dragobete?

Eu am iesit din casa doar pana la nasa Alexei-a fost ziua ei!

As fi vrut eu sa petrecem altfel...insa anul asta...nu s-a putut!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Cum ati petrecut de Dragobete?

Am petrecut doar de controversata Valentine's day. Acum asteptam Martisorul si la fel de controversata Zi a Femeii.

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
As fi vrut eu sa petrecem altfel...insa anul asta...nu s-a putut!

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Cu sanatatea suntem tot mai bine.

Insa nu imi place atmosfera de aici... dupa ce ca suntem o mana de fete, ca un mini grup de sustinere reciproca....
Toate suntem diferite, cu probleme diferite... nu scriem aici ca sa ne gasim sufletul pereche (desi nu exclud varianta)... chiar nu vad sensul vorbelor aruncate...

Cu tot dragul va zic: Lady, Vias - wake up!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

De acord cu Busymummy !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Si eu sunt de acord si cu busy si cu allexa. Am luat defapt de doua ori pauza din cauza asta, cred ca acuma voi lua pauza completa. Daca avem ceva pozitiv sa ne comunicam e ok, de energii negative n-avem nici care stomac. Da, unele dintre noi au PROBLEME cu adevarat, si stim toate cine sunt si despre ce este vorba. Si am incercat sa le imbarbatam tot timpul si sa fim alaturi de ele asa cum am putut noi mai bine, chiar daca o mai calcam si prin strachini. Dar cu toate astea sa recunoastem ca NU STIM CU ADEVARAT prin ce trec si nici nu ne-am dori-o, exact asa cum nici ele nu si-au dorit-o nici ele pt copii si pentru familia lor.
Pacat ca s-a ajuns aici. Iara.

Mergi la inceput

Ozana...eu am recunoscut si mi-am cerut iertare Cameliei pentru faza cu Darius!M-am retras si mi-am vazut de treaba.eu una nu incerc sa ma cert cu ea, nu am motive.Insa nici nu pot sa suport acuzatii nefondate.

Daca tot sariti atat la gatul meu.Sa dau explicatii frate:

-am sters aproximativ 50 de nume din lista de prieteni, printre care si al ei.Am sters numele ce nu intra asa de des pe FB deoarece sunt hackeri sau cum dracu' s-or numi care sparg conturi si fura informatii poze...etc.Sterg frecvent pozele dupa ce le postez tocmai din cauza asta.Asa am gandit eu sa-mi protejez intimitatea.Atat m-o dus capul meu...nu mi-a stat mintea sa cred ca IAR tre' sa ma cert cu lumea.

Din lista de la fulgusori m-am sters pentru ca asta am simtit.Si punct.

N-am nimic cu Vias...ii port respectul...ca asa se cuvine si atat.Daca doriti a ma condamna pentru asta, ok!Impuscati-ma!Asta sunt.

Citat:

Mergi la inceput

Si promit eu ca e ultima oara cand intru aici.

Nu-mi place sa creez disensiuni.Se pare ca fara mine, va merge bine.Eu am de alaptat, alea-alea, de recuperat somn, de depasit depresii..si mai bine stau eu in lumea mea, fara un motiv de stres in plus:faptul ca nu o multumesc pe Cami si va stresez pe voi!

Citat:

Mergi la inceput