Fulgusori de nov.dec2009 {23*}
Raspunsuri - Pagina 6
My_Lady0091 spune:
Vias, lista mea de prieteni s-a micsorat considerabil, in urma unor evenimente nu tocmai placute.imi pare rau daca si tu erai printre acele nume.si se va mai micsora.
daca ati vazut poze, ma bucur.fug sa le sterg
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
busy, eu ti-am fost solidara pe FB!sincer...ma mir cum de mai poti!.mai mereu numai prin ispravi din astea treci.tre' sa ai un psihic de fier, pe bune!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Ce frumos ca s-a inviorat atmosfera aici ! Noi suntem bine, asteptam primavara. Am primit azi in avans un ceas de mana cu o bratara frumoasa, drept martisor. As vrea sa mai scap de cateva kg dar nu ma lasa dulciurile astea deloc in pace. Vias, nu mai vii sa ne faci galerie la clubul de slabit ? Pe Rares l-am mai laudat ? 12 kg, jucaus si ambitos. _ Rares |
Super!...mai zi-ne
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Iar liniste?
vias spune:
buna seara fetelor
sunt acasa la Brasov imi era atat de dor de JR, am apucat sa ma joc cu el si tare mult mi-a mai placut. Din pacate e cam racit, tuseste si nu-mi place deloc asta si inca ceva...e inca la 11,5 kf de un an de zile ...nu stiu cat de normal este, ma gandesc serios sa merg la un medic bun...si asta trebuie cautat si gasit ...ca la cati medici tampiti sunt ...si inca ceva...bea foarta multa apa...oare e normal???
A inceput sa faca la olita, e ok asa, dar partea care nu-mi place la asta ...e ca atunci cand plecam, trebuie sa ne gandim ce program ne facem, ca sa ajungem cu el la olita
Busy imi pare sincer rau ca ai tras cu amandoi copilasii, cred ca tare greu ti-a fost m-am gandit la tine saptamana asta, dar nu te-am mai sunat desi la sf saptamanii trecute credeam ca o voi face. Zilnic plecam de la birou la 19:00..si eram franta de obosita. Am apucat sa o sun pe nasa mea de cununie sa-i spun ca sunt in Bucuresti si nu am ajuns sa ne vedem...
Magda chiar ar trebui sa dau muuuulte kg jos..dar sincer nu mai stiu cum...as vrea sa fie usor si pt mine...dar....
Lady ma scuzi te rog...am crezut ca esti suficient de matura...vad ca nu! Chiar iti doresc numai bine....sincer nu am nici timp si nici nervi sa mai explic ceva...mai ales ca tu mi-ai trimis PM cu niste "chestii" din care reiesea ca ai inteles ceva...vad ca nu....
si acum ma duc la ca-s franta de oboseala.
noapte buna
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui vias buna seara fetelor Lady ma scuzi te rog...am crezut ca esti suficient de matura...vad ca nu! Chiar iti doresc numai bine....sincer nu am nici timp si nici nervi sa mai explic ceva...mai ales ca tu mi-ai trimis PM cu niste "chestii" din care reiesea ca ai inteles ceva...vad ca nu.... Mamica lui JR |
eu am zis una, tu ai inteles alta.si nu am nici nervii, nici timpul sa ma cert cu tine sau s-o dau in explicatii de ce mi-am sters eu jumatate din lista de facebook!Iar cat despre maturitatea mea...nu sta atarnata pe o pagina de facebook sau de un topic de forum!
editez pt.a mai adauga ca stergerea ta din lista nu a fost din motive personale.
nu doresc sa mentin sau sa antrenez o disputa continua cu tine.daca putem sa scriem amandoua aici si sa ne salutam macar, ok, daca nu, eu ma retrag.este clar ca suntem doua firi diferite...cu probleme diferite si cu un mod de a simti si vedea viata diferit.Si varsta isi spune cuvantul.Eu sunt mai tanara.Dar maturitatea nu sta in varsta fiecaruia, crede-ma!Si, da, ce ti-am scris pe PM-e adevarat.Eu nu mint..si nici nu scriu cuvinte pentru a maguli persoane sau useri.Tocmai de asta ne-am si certat, in prima instanta, pentru ca am spus ce cred.Eu nu am nimic persoanal cu tine-subliniez.Te respect ca om, mama, femeie si iti respect durerea...insa felul meu de a fi nu e compatibil cu al tau.Iar eu nu pot sa ma prefac " buna ta prietena". Imi pare rau!