Fulgusori de nov.dec2009 {23*}
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
Mihaela, in poza aceea aveam ditai burtoiul, abia venisem din maternitate, uterul era inca marit.Acum s-a retras muuuuuuuuuult!Voi pune o poza cand am timp.Poate chiar azi!Am facut multe injectii cu oxitocina in spital.Mi-au tabacit fundul.Ma doare si acum!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Adina, da, sunt aceleasi poze.Le-am pus pe contul comun deoarece Mihaela nu are cont pe facebook si nu le poate vedea.
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Pishko,pus poza!
vias spune:
buna ziua
o vreti???
Lady am vazut si eu pozele, ai doua fetite foarte frumoase, sa-ti traiasca!
Si am o intrebare asa de suparata ai fost pe mine, ca m-ai si sters din lista de prieteni? am vrut sa vad pozele acolo si nu te-am mai gasit
Pishko ce frumos povestesti de micutii tai .. cat mi-as dori si eu sa am 2 copilasi...macar
o zi faina tuturor
allexa06 spune:
Da, eu vreau o cafea
Gata, eu am terminat treaba, intru la bucatarie, nu prea am chef astazi de gatit, dar am pus deja niste ficat la dezghetat si trebuie sa-l fac.Mi-am propus sa le fac baietilor un pate, sper sa le placa
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
am scapat saptamana asta de facut mancare.., dar de saptamana viitoare
am plecat la masa...
busymummy spune:
Fetele... sorry ca nu am mai scris... va citesc - chiar daca am vazut ca de mine nu a mai intrebat nimeni...
Noi am fost "ocupati" - Andi are scarlatina iar cu Vlad am fost in spital cu rotavirus... la simultan... asa ca nu am mai apucat sa scriu.
Lady - poti papa orice suporta bebe - pe incercate.
Vias - imi pare rau ca esti aici si nu ne putem vedea
Va pup pe toate
pishko spune:
busymummy fetita, dar stiu ca ai tras ceva... ooof... bine ca a trecut...
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
allexa06 spune:
Da, busymummy - bine ca a trecut si ca esti acasa, copii sanatosi si pusi pe pozne
http://community.webshots.com/user/allexa06
magdaz_ina spune:
Ce frumos ca s-a inviorat atmosfera aici !
Noi suntem bine, asteptam primavara. Am primit azi in avans un ceas de mana cu o bratara frumoasa, drept martisor.
As vrea sa mai scap de cateva kg dar nu ma lasa dulciurile astea deloc in pace. Vias, nu mai vii sa ne faci galerie la clubul de slabit ?
Pe Rares l-am mai laudat ? 12 kg, jucaus si ambitos.
_
Rares