Fulgusori de nov.dec2009 {23*}
Raspunsuri - Pagina 17
magdaz_ina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
Doamne ajuta! |
_
Rares
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B Magda, drum bun si va asteptam inapoi cu vesti bune! Sper sa nu mai aveti nevoie de antibiotic. |
Multumim ! Plecam cu antibioticul la cala dar la intoarcere vom veni cu vesti bune !
_
Rares
vias spune:
buna seara
Magda sper sa te intorci cat mai repede si cu vesti din cele mai bune
Noi suntem bolnaviori, JR sambata a facut conjunctivita si noaptea am ajuns cu el de 2 ori la urgente ...am luat viroza si eu de la el, am o durere crunta in gat, abia vorbesc, ma dor si urechile...
Dar JR e un dulcic, imi e asa de mila de el ca-i bolnavior, nu suport sa-l vad moale, iar sambata noaptea a facut si frisoane mititelul de el.
Saptamana asta am hotarat sa-l tin acasa sa-si revina putin, sper sa soacra o sa vrea sa vina la noi sa stea cu el... eu sunt angajata in perioada de proba.. asa ca nu pot sa-mi bag deloc medical.
Sunt ingrijorata pentru ca nu prea a mancat zilele astea.
Offf..sper sa scapam cat mai repede de virusii astia...
O seara buna,
allexa06 spune:
Off, Vias...pupici de la noi, sa va treaca repede
http://community.webshots.com/user/allexa06
magdaz_ina spune:
Multa sanatate lui JR si tie, mami Vias !
Noi suntem bine, avem "pauza" de control 6 luni si un medicament mai putin.
_
Rares
vias spune:
buna seara
Magda, cat de tare ma bucur pentru voi, bravo! Felicitari micutului campion Ma bucur din suflet, pe cuvant, parca ar fii victoria mea
Noi suntem parca putin mai bine...putin doar, ca inca ma doare foarte tare gatul, inca ma dor urechile, vai de mine... si JR mititelul abia astept sa-si revina si el, atat de mila imi e de el cu ochisorii lui rosii, dragalasul mamii...
Azi a venit soacra la noi si a stat cu el si amandoi mi-au facut curat in camera lui, mi-au pregatit-o de Sf Paate , am observat ca tare mult ii place puiului meu sa ajute la curatenie, mereu zice "facem treaba"
Pishko voi cum sunteti?
Ma gandesc la LauraB, A_driana, Sunshine, Busymummy, rgagapie, Roxyaly,Allexa, Getik...
Va pup pe toate, o seara minunata
rgagapie spune:
Buna,
Eu va citesc, dar numai de la lucru, iar in ultim vreme a fost cam aglomerat si nu prea ajung sa postez. Netul merge forte greu si imi blocheaza programul.
In rest noi suntem bine, am mai crescut putin, vreo 2-3 cm. nu a fost bolnavioara pana acum, dar cred k nu mai scapam. De aseara a inceput sa tuseasca din vina mea , am imbracat-o cam gros la joaca si a transpirat, iar cand nu am fost putin atenta s-a dezbracat si adia vantu...
superr vesti magdaz_ina
vias sper sa treaca repede