Fulgusori de nov.dec2009 {23*}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fetele voi ce mai dati copilasilor sa pape? Noi suntem de curand fani clatite... si am manca dimineata la pranz si seara

Puisorii mei iubiti Mihai si Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

JR papa ciorbita zilnic, seara mancarica gatita, un felul doi de obicei( salata de peste, cartofi natur cu peste la cuptor, pateu facut de mine, salata de pui cu legume, masline si branzeturi, un gratar cu piure de (cartofi, dovlecel, cartofi dulci) mamaliga cu ou si branza, mamaliga cu peste, iaurt) iar dimineata lapte cu cereale, masline , rosii cheri, pateu, crenvusti, ou in diferite feluri, ii place foarte mult omleta simpla cu lapte sau cand e fiert oul mananca doar albusul, iaurt, ceai cu unt pe paine.
Din pacate nu mananca dulciuri facute in casa dar stie foarte bine sa ceara Barni si Kinder si asta ma face sa sufar, stiind cat de rau ii face...
Si inca ceva ce nu-mi place la alimentatia lui, din cauza ca lucrez si nu am ajutor..de multe ori cand vine de la gradinita nu am mancare in casa..si atunci pt ca mai stam putin prin parc ii cumpar cate un covrig, sau corn cu susan sau mai stiu eu ce... stiu ca e un obicei prost, dar de multe ori ma gandesc ca decat nemancat, mai bine cu un corn in stomac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
Si inca ceva ce nu-mi place la alimentatia lui, din cauza ca lucrez si nu am ajutor..de multe ori cand vine de la gradinita nu am mancare in casa..si atunci pt ca mai stam putin prin parc ii cumpar cate un covrig, sau corn cu susan sau mai stiu eu ce... stiu ca e un obicei prost, dar de multe ori ma gandesc ca decat nemancat, mai bine cu un corn in stomac...

Poti incerca uneori sa ii dai o banana, un mar ...

Si Rares stie de toate cornurile-barni-kinder-pufuleti samd.

_
Rares

Mergi la inceput

Noi ne pregatim de plecare la control in Germania, marti avem programarea.
Am inceput si demersurile pentru prelungirea certificatului, joi avem in plan sa mergem la comisie.

_
Rares

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca saptamana trecuta am fost la control in Bucuresti si am avut o "premiera" nedorita la calatoria cu masina (a vomitat). Este prima oara cand se intampla, nu ma asteptam avand in vedere cat de multe drumuri am facut pana acum; cred ca a fost o combinatie de oboseala - raceala - antibiotic. Medicul de acolo ne-a chemat din nou dupa 6 luni; ceea ce speram sa se intample si in Germania.
Rares pare sa fie mai bine cu raceala, de vineri nu mai avem antibiotic, doar sirop de tuse si sper ca aceasta "excursie" sa fie fara antibiotic in bagajul de cala.

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Am inceput si demersurile pentru prelungirea certificatului, joi avem in plan sa mergem la comisie.

_
Rares

Mult succes! Sa va intoarceti cu vesti bune!

Puisorii mei iubiti Mihai si Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Magda va tin pumnii stransi, stransi tare...sa va intoarceti repede-repede, cu vesti din ce in ce mai bine..
Si eu cred ca Rares a varsat din cauza combinatiei oboseala-antibiotic-raceala.

Sunt franta de oboseala, de-asta cred ca nici nu pot sa dorm...azi iar am mers la Sibiu...e al doilea drum Brasov -Sibiu si invers singura saptamana asta

JR e un dulce si un smecheras

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vias
JR e un dulce si un smecheras

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Magda, drum bun si va asteptam inapoi cu vesti bune! Sper sa nu mai aveti nevoie de antibiotic.

Vias, cum prepari salata de peste? Eu stiu sa fac doar salata de tuna cu porumb...
Dupa cum mi se pare mie, te-a cam prin "microbul" condusului

Pishko, eu nu am mai facut clatite demult, dar e o idee buna... Tu le faci cu dulceata, sau cu brinza/spanac?
Am noroc cu Sophia ca mananca foarte bine orice ii dau: supite, ciorbite, carnita (de obicei fac pui la cuptor sau peste la cuptor), mamaliguta cu brinza, macaroane cu brinza, iaurt, ori fructe. Abia astept sa se faca vremea frumoasa si la noi ca sa punem in functiune gratarul de afara

Zilele astea doua am multe de facut, printre care: de schimbat uleiul la masina, de mers la coafor ca sa ma tund, aprovizionarea pentru saptamana care vine, mancare, de facut ordine prin casa pe unde a trecut taifunul Sophia -desi am experienta Dianei, tot ma mir cat poate fi asta mica de neobosita si cum de nu se plictiseste sa scoata toate jucariile de la locul lor, sa le mute in alte camere si sa le arunce pe unde apuca! Iar daca mai imi ramane timp as vrea sa ies si in curte sa curat ghivecele cu fragi.

Spor tututror la treburi si un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

_
Rares

Doamne ajuta!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput