Fulgusori de nov.dec2009 {23*}
Raspunsuri - Pagina 18
pishko spune:
Frumosi copii sa cresteti ari si sanatosi!
Nu mai are nimeni sa scrie aici?
Ne pregatim si noi pentru Paste asa subtirel cu una alta ca nu prea avem cu cine sarbatori, cat de cat sa simtim si noi ca e sarbatoare ca aici a fost deja pastele saptamana trecuta.
Puisorii mei iubiti Mihai si Emma
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pishko Frumosi copii sa cresteti ari si sanatosi! Nu mai are nimeni sa scrie aici? Ne pregatim si noi pentru Paste asa subtirel cu una alta ca nu prea avem cu cine sarbatori, cat de cat sa simtim si noi ca e sarbatoare ca aici a fost deja pastele saptamana trecuta. Puisorii mei iubiti Mihai si Emma |
Paste luminos, draga mea!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Magda, ce veste buna, ma bucur mult pentru voi! Am vazut si eu pozele voastre din Germania- frumosi copii aveti
Cred ca toata lumea e prinsa cu pregatirile de Paste- mai putin noi... Maine mergem cu Diana la spital pentru o alta interventie laparoscopica. Speram ca maine seara sa ajungem inapoi acasa, dar nu e imposibil sa ne tina peste noapte.
Petreceti acasa sarbatorile? Eu va urez de pe acum un Paste fericit, sarbatori linistite si cu bucurii
pishko spune:
Laura Multa sanatate si Dumnezeu sa fie cu voi! Sper sa faceti un Paste linistit acasa asa cum v-ati dori
Lady Multumim fetita pentru urari... esti o draguta
pishko spune:
Si evident cat de zapacita sunt am uitat sa-ti urez si tie si familiei tale Paste linistit si fericit alaturi de cei dragi
Si de asemenea tuturor fetelor le uram un Paste fericit si tot ce isi doresc ele
vias spune:
buna ziua si de la mine
zilele astea am fost foarte ocupata...plus ca am agatat masina...am aranjat-o, ca sa am de unde scoate 250 ron saptamana viitoare
LauraB sper sa fie totul ok cu Diana si sa va intoarceti repede-repede acasa, sa petreceti in familie
Eu misun prin casa, fac curatenie ....si inca nu termin ..macar ieri am facut cozonacii. oricum nu am de gand sa bucataresc prea multe, vreau sa fie curat si sa ma pot odihni putin zilele astea, desi ma gandesc sa trag o fuga si pana la Arges la ai mei.
JR nu a fost ultimele 2 saptamani la gradinita, inca ii curg mucisorii...sper sa-i treaca repede.
In rest, JR e cu " sa facem triaba" toata ziua pe langa mine sa ma ajute..mare ajutor am
Pentru ca nu stiu daca mai intru pana pe duminica, luni, va doresc tuturor, din suflet
Un paste fericit, implinit, alaturi de cei dragi voua!!
A_driana spune:
buna seara fete dragi,
laura multa multa sanatate Dianei
noi suntem bine, dar sunt destul de ocupata...David ii o minune de copil, serviciul merge bine
va doresc Paste Fericit alaturi de familie si toti cei dragi voua !!!
Adriana, mamica pufarinului David
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui Laura B Maine mergem cu Diana la spital pentru o alta interventie laparoscopica. Speram ca maine seara sa ajungem inapoi acasa [...] |
Doamne ajuta !
_
Rares
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui pishko HRISTOS A INVIAT! Puisorii mei iubiti Mihai si Emma |
Adevarat ca a inviat!Paste fericit Miha!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |