Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lumi, la Auchan am fost acum vreo 3 saptamani, aveau multe saniute cu 70-80 ron bucata, si de lemn si de plastic, dar fara spatar parca.

Si la Cora, Carrefour am vazut tot in jurul acestei sume, acum ceva timp. Ieri am fost la Cora si nu m-am uitat ca ma grabeam tare.

De pe site-ul trimis de tine sunt dragute alea cu sac de dormit dar cam scumputze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

merci mult! am fost inspirata sa nu plasez comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Perla de luni seara:
-Patrick ce vrei sa te faci cand cresti mare?
-Mancator de animale.
-??!!
- Da, adica ala care da de mancare la animale.

MSBB - bine ai revenit! Missed you!

SIMONIX - eu n-am experimentat la nici o sarcina greturi, eu urasc senzatia de greata, am avut-o de putine ori in viata, cand am facut gastro in speta, si m-a terminat. Numai eu am avut sarcini atipice, cu tona de energie, ba chiar cu insomnii?

Eu am intrat in ultima luna de stat acasa. Desi vreau inapoi la servici ma uit la fetisoara asta mica si ma ia cu plans. Nu stiu ce o sa inteleaga el din lasatul la gradi. E in plina anxietate de separare, cum se apropie un strain de el, cum urla. Sper sa se ia cu copii de acolo pentru ca ii plac mult copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

In rest e tot haios si are o gramada de perle. In weekend am fost la Mara in vizita si mi-am dat seama ca trebuie sa ii gasesc un prieten baietzel Caci toata ziua la Mara a fost "zana" ... deci fetelor, cu aripioarele Marei, cu coronitza sau tichie de zana, cu bagheta de zana, cu poseta roz ... Jucat cu bebelushi, impins carucior, dat cu aspi de jucarie ... Valeeeu Si cica vrea o sora ... Pai ce ne facem ?

Gata, ma duc sa mai dorm pe la serviciu - inutil sa va zic ca nu am chef ... Noroc ca greatza este mai nasoala seara si ca dimineata sunt cat de cat OK, pot sa ma dau jos din pat, sa vin cu metroul, ba chiar pot sa si tastez la calc :D

Sau te remorchezi duminica in masina si dai o fuga pana la tzara unde la Lorelei jur pe rosu ca nu vei gasii tichii si baghete de zana (avem una de la un zmeu fermecat Walter) si nici posete roz iar caruciorul pentru papusa la care nu se uita habar nu am unde este. Noi avem vineri carnaval si Lorelei va fi o incrucisare intre un indian si o indianca (pieile rosii). Adica are rochita de indianca si pene full ca barbatii indieni, de dimineata am sa o vopsesc pe fata sa incerc sa ii fac tenul mai rosu :) Eram pe punctul sa ii cumpar si o peruca da'am zis ca nu ma risc.

somn usor

pup iu ol

Esme

Mergi la inceput

Buna dimineata, fete dragi, poftiti cafelutza

Ce fac fetele? Ati revenit la program normal dupa atata ninsoare?
Eu am venit inca de ieri. Soata a fost liber asa ca l-a pastrat ieri pe Vlad acasa si au fost sa vada filmul cu Veveritele....deci Vlad a vazut in ultimul timp cam tot ce e pe ecane in materie de copii. E la curent cu tot Bineinteles ca s-au destrabalat cu junk food si jucarele.

In ceea ce ma priveste desi imi place mult iarna, m-am bucurat ca a nins, parca, parca mi se face dor de primavara

Lumi, ai gasit sanie?

Pupaturi tuturor!

Mergi la inceput

'neatza, fetele!

Aly, multam' de coffee tocmai o savurez

am gasit sanie in Auchan; am luat cu 39 lei, din aia gen placa; erau si din fier cu lemn si spatar la 89 lei, dar mi-era greu sa ma car cu ea prin microbuz asa ca am renuntat si amluat-o pe aia de plastic! Cristi a fost incantata, voia sa iasa atunci afara sa se dea; cum nu se putea,a tras-o prin casa dupa ea de ma innebunise

Mai, ce zi ca intre baieti a avut Vlady! Sa le fie de bine! Abia astept sa fim si noi in formatie completa si sa aiba si Cristi parte de momente din astea cu tati ei!

Dolores, Patrick ma da pe spate cu perlele lui; e un mucalit si jumatate!

sunt prin zona....

nu ma mai lasati singura ca ieri

Mergi la inceput

haoleu, maica, am ajuns pe pajina 2!!!

rusinica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi dap, dap.... sa va fie de bine sania!

Simonixu cum esti azi?

Chinabulina ca tot uit sa zic, ai spart gheata, mai vino, mai povesteste, asa drag imi e de Gogoasaaa...e superba in toate felurile!!!

Mergi la inceput

Pfuuu, am avut ceva treaba si azi...am vb si cu Laurita mea la telefon, cica vrem sa ne facem profesoare sa avem timp de copii

Lumi, sa stapaniti sanatosi sania, ma bucur ca ai gasit-o la un pret asa bun.

Fetelor, eu nu mai stiu ce activitati sa am seara cu ei. Cred ca s-au plictisit tare si ei si fac numai prostioare seara. E tare greu de iesit cu amandoi acum...frig...pana ne imbracam, se intuneca repede.
La mama ii tin aproape non stop afara in weekend.
Vreau si eu casa si curte sa iesim mai usor, sa intram mai usor cand e frig si sunt nameti.

Mergi la inceput

Am o intrebare pt mamicile de baieti: unde gasesc papillon pt camasa? Am pt Luca dar nu am pt Vlad si o sa botezam in curand pe nepotelul nostru si vreau sa-i pun pe baieti la 4 ace. Asteeeeept raspuuuuns! Pup

Mergi la inceput