Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 3
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Fetelor, Ma intereseaza si pe mine unde pot gasi cartea Vrajitorul din oZ gratuit pdf. Nu am mai gasi-o pe acasa si ne trebuie urgent pentru scoala. Nici nu ma mai duc in oras zilele astea ca am fost azi pana la gradinita si Piata Victoriei am facut 4 ore. mersiTe iubim, printesa Victoria!!! |
Imi pare rau c anu am intrat ieri, nu stiu daca ti-ai rezolvat problema, daca nu www.scribd.com/doc/50076756/Vrajitorul-Din-Oz-Frank-Baum-Prima-Pagina-La-Sfarsit-Penultima-Cuprins" target="_blank">aici pe asta il poti copia pagina cu pagina...daca vrei download te costa, insa si daca faci download tot imagini ai (save image as) sau www.classjump.com/a/abecedar/?section=classes&class_id=5903" target="_blank">aici o versiune in versuri.
Fug,
pup,
Esme
MsBB spune:
Aoleo, Lumi , da' ce tipi asa tare ? M-am trezit , m-am trezit ...
. Pupici si tie si zulufinei 
Am citit ieri din urma ultimul capitol si m-am vazut strigata
. N-am mai apucat sa si scriu ieri dar nici nu puteam sa stau ca mortu' in papusoi
( merg de aici direct la casierie sa platesc drepturi de autor
) cand sunt strigata.
Noi suntem bine ... vb vine ... Intr-o mica vacanta fortata. Andra e bolnavioara si sta acasa si am si omu' mare bolnav ( deja azi mai bine ) So, ne jucam de-a mama si de-a tata , mai culcam un cupil , mai ne doftoricim , mai ne crucim de cata zapada e afara , mai ne impleticim unii de alti . Din astea ...
Chiar daca n-am mai scris - eu tot am fost cu okii pe voi - si chiar daca n-am zis cu glas tare v-am felicitat pt sarcini in gand . Micaela , Simonx, Ylari sarcini usoare si abia astept sa va vad , la termen, sanatoase, cu bbici in brate!
Felicitari si noilor mamici - sa va bucurati sanatoase de copilasi.
Va pup pe toateeeeeeeeeeeee
Ma duc sa culc matza mica.
Semneaza subsemnata
,
indragostita lulea de cele 2
, mAndra
zgubiloasa si martisorul Sofifi 
Luminel spune:
wow, MsBB ce ma bucur ca ai scris! strigam sa ajunga pana la Bacau![]()
Sanatate multa Andrei si lui tati! si pupici tie si Sofiucului mic! 

te asteptam mai des pe aici sa ne "colorezi" zilele!
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Eu am fost luni si marti intr-o mini excursie pana la Viena, unde era doua 2 degete de zapada si soare. Luni dim. mai mai sa pierd avionul, era asa nasol traficul, de aceea m-am si minunat asa tare cand am vazut ce liniste si pace era in Viena.
Doloress, am citit si eu pov. voastra. ff frumos ai povestit, ati suferit ceva, e tare rau sa stai in spital departe de puiul drag ... bine ca s-a terminat cu bine, si sper sa nu mai aveti parte de asa incercari grele si sa va bucurati de fiecare moment impreuna
Lumi, cine e din Bacau?
MsBb?
Sanatate Andrei si sa mai treci pe la noi tizo![]()
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Lumi, cine e din Bacau? MsBb? |
da, parca asa stiam eu
nu-i asa, MsBB?
Lorich spune:
Niata la amiaz' !
Lumi bravo ca ai strigat cat te-au tinut bojocii!! Uite ce-i scos din napeti!! Te pup cu drag MsBB nu fugi iara!! Sanatate tuturor!
Adriana deci asa..ai fugit de iarna grea! Sa-ti fie de bine!
Noi, cu saniusul, derdelusul...obrajii rosii...![]()
Luminel spune:
Lori, ma gandeam eu ca la sanie sunteti![]()
fetele din Buc., dati-mi si mie un pont: une gasesc sanie mai ieftina asa? ca am ramas fara si fii-mea s-a invatat sa mearga pe sanie la cresa!
MsBB spune:
Asa-i, Lumi. Eu am crezut ca ai aruncat cu bulgarele de zapada dupa mine
.
Sa-ti fie de bine plimbarea, Adriana! 
Eu am ramas tare sensibiloasa - povestea nasterii lui Kevin e ... 
- cu intarziere, ii urez si eu LA MULTI ANI! 
tura 2 de somn
Am culcat deja bolnava urmeaza martzisor - v-am zis ca toata ziua culc copii? 
![]()
Semneaza subsemnata
,
indragostita lulea de cele 2
, mAndra
zgubiloasa si martisorul Sofifi