Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, sunteti minunate. Va multumesc ca mereu sunteti aici cand am nevoie sa ma descarc.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Cleo, Cleo, Cleo... trezirea..o maslina, o cola, o pralina nu dadusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nadia suntem aici!!!! Si pe Fb si oriunde vrei tu!! Chiar daca mai mult nu putem, decat virtual, suntem aici!

Belle claaar! Trebuie mutata, fara discutie; daca oricum zicea ca nu vrea, plangea, iar aucm factorul pipi, trebuie luata de acolo!!! Imi pare rau, stiu cum e sa nu fii multumit de gradi. Noi, dupa 3 zile de gradi, in care incepse sa cedeze presiunilor si papa acolo, acum acasa, ca e leguma. PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Scumpele, multumesc, am uitat sa va spun mai devreme, si eu astept cu nerabdare botezul. Ziceati sa ma vedeti nasica: sa stiti ca nu mi-am luat nici o rochitza noua, am una de la Revelion mai mult decat obisnuita. Deci nu ma veti vedea intr-o rochie lunga de satin. #61514;

Mda, nici Vlad parka nu mai trage asa la gradi…..de multe ori imi spune sa ramana cu mien acasa, sa mearga cu mine la scarbici, sa iesim la un film, etc. Il gasesc uneori destul de plictisit….nici eu nu stiu ce sa ma cred.

Ieri insa am ramas blocata, ca in secunda in care am iesit din clasa, o fetitza de la el din grupa pe care tocmai o imbraca bunicul i-a sarit de gat, el a pupat-o, apoi s-au imbratisat strans si au inceput sa se invarta asa imbratisati pe hol, si se pupau, cand unul, cand altul, asa cu patos si se strigau, ea :Vlad al meu, el Dariaaaaaaa. Doamne ce-i asta?

Ref la gradi, tot pt fetele cu copiii la stat, spuneti-mi va rog, la ce v-ati gandit de 1 martie si la ce de 8 martie. De 1 martie un simplu martisor si de 8 martie cadou? Sau de 1 martie o bijuterie, ceva deosebit? Nu prea stiu cum sa abordez fazele astea doua

Sanatate Piggy, sanatate Robert de Lorich!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ALYSh, prima cantindata la nora?
Buna intrebarea ta, si eu voiam sa va intreb, mai ales ca e primul an la stat: deci ce facem/ducem/dam de 1 Martie si 8 Martie - la gradi de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Eu o sa dau sigur ca si de sarbatori!

Nicole m-ai facut sa ma simt un pic mai bine!
La al meu nu avusei curaj sa-i spun inca!

Belle, e naspa daca a inceput sa reactioneze asa la gradi! poate reusesti sa afli totusi ce o deranjeaza...
si Cris incepuse sa faca pe ea la un moment dat, dar din alte motive
ma tem, ca pana la urma va trebui sa o muti!

Lori, sanatate cozonacului!

Cleo, ce faci mama, petrecusi si acu nu te mai trezesti
Simo, ce-ti face vecinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Cred ca dau pas la 8 martie. Adica maxim flori sau bomboane.

In general se practica ca sa se puna mana de la mana sa cumpere cadou din partea tuturor. Se va organiza o sedinta cu parintii la care de obicei se hotaraste cat/cum. La noi pana acum asa a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lumi, stai linistita, ca nu e un colt de tara. Pacatul e al lui, ca a profitat de bunatatea ta. E drept ca de acum incolo, n-o sa mai ai incredere nici cand cineva chiar are nevoie... asta e, nu-ti fa tu prea multe procese de constiinta, ai vrut sa ajuti, nu e vina ta, e vina lui.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza!

Nadia, merci chiar asta i-am zis si individului: eu mai cred in omenie si ajutor neconditionat si daca o fi sa nu-mi mai dea banii, pacatul lui sa fie!!! Nu-mi pare rau atat de suma (care e si nu e mare) cat mi-e necaz ca am fost fraierita! cum am putut fi atat e naiva!!!???

la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multumim de cafelutza, Lumi!

Ce mai ziceti voi?

Piggy, La multi ani, draga mea, sanatate si noroc mult! Un reinceput de job frumos si care sa-ti aduca multe impliniri! Te pup
PS Te-am sunat!

Mergi la inceput