Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
niatza si o ,
Nadia - f bine ca te descarci! Fa-o oricand simti nevoia. Nimeni nu intelege mai bine ca tine ceea ce se intampla si cat de greu e. Faceti-va planuri , cat mai multe. Ajuta!
Uof, mamico! De 5 X mai puternica si mai greu incercata. Da, si-a "permis" daddy o mamica cu de 5 ori mai multe puteri. Tu esti ACEA mama!
Te admir pt forta cu care lupti si pt puterea cu care infrunti pe oricine pt asta.
te si
Lumi - nu cred ca am apucat sa zic dar baiatul tau e . BRAVO ~ BRAVISSIMO!
Nicole - super ! Arata minunat!
Piggy - ce frumoase sunt - doua flori in gradina voastra
Simonixule - sunt leshina de ras . La cate scoate Robertix pe guritza merita sa aiba un jurnal zilnic
Dixtractie placuta, Adriana! Ce bine sunaaaa
Eu sunt . Ma duc sa-mi injectez niste cufea in vena
. Sofu a avut treaba azi noapte cu mine. De pe la 2 jumate , asa, m-a verificat de urechi, de nari, etc .... Mi-am luat si un cap in gura
. Astazi sunt nitzel mai botoxata .
Va
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alysh spune:
'Neata, multumim dra botoxata (mi-a placut la nebunie expresia) pt cafea
In primul rand 1000 pt Nadia si iubita Victoria! Nu mai comentez, doar atat: spune-ne mereu ce ai pe suflet!! Noi citim si iti transmitem energii pozitive, ne rugam pt voi!
Va fi bine, nu peste mult timp!
Cleo, La multi ani fericiti si impliniti! Sanatate si sa va mearga bine pe drumul nou ales! Chiar, pe unde esti?
Lorich, ma bucur ca v-a placut puiul la lipie! (hi, hi, m-am exprimat ca si cum l-am facut eu). Sa va fie de bine!
Piggy, am dupa fetele tale!! Vreau si eu sa le fac niste poze profi baietilor! Sa-mi vinzi pontul. Da, am gasit papillon si da, ne vedem duminica, abia astept sa vad lumanarica!!!
Nicole, am innebunit dupa gradina voastra!! Mi-a palcut la nebunie! O sa ma inspir si eu de la voi....caci avem si noi un proiectel in cap pt anul asta, o sa va povestesc. Daca ai ceva poze si de interior si nu sunt secrete, da-mi si mie un PM cu un link. Caut sa ma inspir, imi iau reviste, imi imaginez decoruri.
M-ai emotionat tare cu "E ziua ta, mamico", sper sa-mi cante si mie Vlad anul asta.
Laurita, sper sa ne auzim azi la telefon!
piggy spune:
Neata fetelor,
Eu sunt racita rau de tot...cred ca mi s-a activat o sinuzita cronica aoleuuu. Cu ultimele puteri ma bucur de o cafea neagra pe care mi-o face dimineata o colega dragutza. (Beau cafea de aproape 20 de ani si tot nu stiu sa o fac).
Desi fetele au vorbit asa frumos inainte (MsBB mi-a placut mult descreirea ta), vreau sa ii spun si eu Nadiei ca o admir din toata inima si ma rog cat pot eu sa se faca bine dragalasa Victoria si dupa ce termina tratamentul sa nu mai aiba probleme majore de sanatate niciodata in viata!
In alta ordine de idei, m-a bucurat foarte mult ca v-au placut pufoasele mele (la Ilinca doar falcile sunt de ea ca are 14 kile).
Sie u ma buicur tare mult cand mai puneti poze cu micutzii vostri, chiar si la avatar Parul Marei este sculat de la caciula...noi le-am ras la 1 an si acum abia incepe sa creasca si e asa ca un aricel cand se trezeste si cand vine de afara
Nicole superba gradina, curte, casa...bravo voua! Cred ca e foarte greu pana faci pasul asta ca apoi e frumos sa aiba copiii unde sa zburde. Noi ne gandeam la Branesti, care e un pic mai departe de Bucuresti (vreo 8 km.) Sa vedem ca mai avem un plan in cap pentru anul asta si dc iese ne scutura de bani
Simonix tare robert dar e super tare si felul tau de a povesti. Se pare ca nu esti foarte afectata de sarcina!
Alina pozele le-am facut undeva la un studio pe Calea Victoriei www.pozedefamilie.ro, insa destul de scumpe. Dar tocmai ce am vazut zilele astea o oferta pe un site de vouchere muuult mai accesibila. Daca o gasesc ti-o trimit pe mess
ma duc la hratzoage
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
'neatza fetele!
MsBB, esti o dragutza! multam de coffee!
Nadia, te imbratisez! multa putere in continuare! o sa fie bine! cu toate greselile doctorilor! TREBUIE!
Aly, Piggy, bafta cu planurile anul asta!
Piggy, sanatate!
Simonix, Robert e fenomenal de haios! dar si tu cand povestesti
Eu sunt intoarsa pe dos azi
Mi-e si jena sa va spun de ce...dar trebuie sa ma descarc undeva:
aseara am cazut in plsa unui excroc care m-a "tapat" de 150 ron
Veneam cu bagajele de la cumparaturi, si aproape de bloc m-a abordat un nene, a vreo 40 de ani, bine imbracat, sa ma intrebe daca in zona mai e si alta benzinarie in afara e Lukoil; in timpul asta (cica) vorbea la telefon cu nevasta-sa, care era in aeroport sa o intampine pe mama individului, care venea din Germania; si il asteptau pe el sa mearga sa le ia cu masina; si colac peste pupaza, lui ii cursese uleiul din masina (cei de la service nu i-au strans bine capacul)
Si a inceput cu bla, bla, bla: ca nu are bani, ca i-a ramas cardul in casa si nu poate deschide usa, ca imi lasa permisul daca pot sa-l ajut cu niste bani sa-si cumpere ulei, ca altfel i se caleaza motorul; mi-a dat numarul de telefon (care e inchis azi, bineinteles), i l-am dat si eu pe al meu sa ma sune cica sa cobor jos cand se intoarce sa-mi dea banii
); si tot vorbind, m-a aburit si m-a facut sa merg la ATM sa scot bani de pe card (ca nu mai aveam cash) si i-am dat
...desi o indoiala tot aveam in suflet!M-a asigurat de zeci de ori ca vine si-mi aduce banii, nu se pune problema, imi da chiar mai mult...si eu ca o proasta am pus botul...si bineinteles ca nu a mai sunat, telefonul e inchis...si banii mei dusi pe apa sambetei
O fraiera mai mare nu cred ca ati mai vazut
sau ati mai vazut? spuneti-mi ca nu sunt singura!
sa ma simt si eu mai bine!
Alysh spune:
Doamneeeeeeee, mai Lumi! Pai tu nu stii cati pungasi sunt in Romanica? Acum nu mai vreau sa pun si eu gaz pe foc, si maica-mea a patit-o acum ceva timp, mergea linistita pe la Obor si la un moment dat vede in fatza ei un inel mare, parea de aur. Se apleaca, in acelsi timp se apleaca si un domn....zice Doamna, eu am pus primul mana, mama nu ca ea a pus, pana la urma el zice, bine doamna, renunt dar dati-mi si mie 50 de ron si dvs ramaneti cu inelul care oricum valoreaza mult mai mult, va dati seama ca uitati e din aur de nu stiu cate karate. Si mama a pus botu, a venit fericita acasa, ca uite ce a gasit ea. Era o imitatie buna, dar m-am prins din prima ca e pacaleala. Ne-am dus cu el sa se convinga mama ca nu e din aur ci din aoleuuuuuuu, am pierdut banii
Lasa, acum nu te supara, fusera si se dusera si tu ai o experienta din care ai invatat. Ia-o ca pe un sut in fund un pas inainte si altadata nu se va mai intampla.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Of , mai Lumi , dar asta e "una clasica" Am citit undeva o culegere, sa zicem de tzepe de astea - unii la metrou, altii tot asa ca tine si fel de fel de feeeel.... am ajuns de numa daca imi zice unu Buna ziua...intru in carapace. Imi pare rau pt ce-ai patit!
Noi suntem dupa o vizita d eurgenta la dr. Robert e cu diagnostic kilometric care incepe cu rino- si se termina cu bronsita acuta, cu o sacaosa de medicamente; deocamdata antibioticul e pe lista de urgenta. inca nu e d edat.
of, of si-un pantof!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Mie personal e prima oara cand mi se intampla sa am de a face cu un excroc "profesionist" ca sa zic asa, care sa ma "faca" pe fata!
Barbatu-meu a mai pierdut acum vreo 8 ani 9 mil. lei (erau bani!) cand a crezut minciunile unui asa zis prieten (pe care abia-l cunoscuse, nici nu mai stiu cum) ca o sa-l ajute sa plece afara, in spania, parca sa munceasca! si i-a dat banii astia sub forma de imprumut
bineinteles ca nu i-a mai vazut .. si nici pe respectivul individ la fata!
Asa ca acum suntem chit...doar ca eu am pierdut mult ai putin
Ai dreptate Aly, acu ca m-am ars, pot sa vad pe cineva ca moare in fata mea si nu mai dau nimic!!!
si uite asa dispare omenia si altruismul din societatea asta nenorocita a noastra (nu stiu cum ne mai rabda Doamne, Doamne!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Daviduta al meu cu greu s-a urnit azi la gradi. M-a rugat sa vin s ail iau la 12, ca nu vrea sa mai doarma acolo. Oare de ce ? In seara asta sper sa am timp sa ma joc cu el sis a-l determin sa-mi spun ace se intampla…. Of, imi este asa mila de el cand il vad suparat…
Nadia – of ce ati mai tras si voi. Va admir din suflet pentru curaj si tarie!!!
Adriana – sa va simtiti minunat la munte! Noi l-am ratat iarna asta, dar cred ca prin martie dc se face frumos dam o fuga cu copiii.
Simonix – ce perle mai scoate si fi-tu…. Si pe mine ma mai intreaba al meu daca am “morit” ca Alba k Zapada
Alish – este destul de simpla gradinita…. O sa incarc poze si din interior si o sa-ti dau link… Stiu ca iti doresti sa te muti la curte si sper din tot sufletul sa vi se implineasca tot ce v-ati propus.
Piggy – este foarte frumos si la Branesti. Am prieteni care au un teren cu iesire la un lac, este suberba zona. La noi pasul l-a facut sotul in 2008 , dupa nunta, cand a achizitionat terenul. Aveam de ales la momentul acela: apartament cu 4 camere sau casa pe pamant (preturile erau la fel) , iar sotul a avut curajul sa se aventureze in constructia unei case….Ulterior toate au venit de la sine, usor-usor…
Luminel – sunt multi mascarici la noi, stai linistita ca nu esti singura. Si eu cred ca i-as fi dat banii necesari, ca sunt foarte miloasa din fire…. La el e problema, nu la tine. Tu ai dat dovada ca iti pasa de suferinta unui om si punct, ai un suflet mare, draga mea….
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
salutare,
Te imbratisez strans Nadia, stiu ca esti puternica si veti reusi. Sunt alaturi de tine si-mi doresc sa ma bucur si eu cu voi cand se va termina.
mai revin,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Lori: Sanatate multa lui Robert.
Nicole:nu stiu nici eu c se intampla la gradinite. e la stat?
Elena nu mai vrea la gradinita si pace. Plange in fiecare dimineata. Mai nou face pipi pe ea la gradi. Cautam alta gradinita, vrea la alta.
Nu reusesc sa aflu de la ea motivul pentru care nu mai vrea. A zis ca nu mai vrea ea si atat. Cand incerc s-o descos imi spune numai fantasmagorii.
Nu-mi place atitudinea doamnelor de acolo. E ceva ce pe mine ca adult m-ar scoate din sarite. Apoi mai e drumul care parca s-a lungit in ultimele saptamani de ne ia cate 2 ore desi e distanta de doar un km si ceva. Am vizitat o alta gradinita, mai aproape dar sincer mi-e frica ca dau din lac in put. Singurul avantaj e ca e un pic mai aproape.