Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

E ziua lui Piggy? atunci La multi ani cu sanatate si succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Piggy!!! Multa sanatate si multe bucurii alaturi de pufoselele frumoase si dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Dragelor, eu m-am gandit (mai mult influentata de Belleane) sa le dau un cadou mai consistent + martisor de 1 martie. ce ziceti? si sa trecem peste 8? E ok? sau uita pana pe 8 martie si considera ca n-am dat nimic?

Mergi la inceput

Aly, dar daca le dai martisor de 1 si cadou de 8? ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Piggy sa traiesti fericita si sanatoasa. Pufele tale sa te bucure si sa-ti aduca numai bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lumi, da, cred ca pana la urma asa am sa fac. Le dau totusi cadoul de 8 martie ca atunci o sa vina toata lumea cu cadouri si noi cu mana goala...e cam aiurea.

Moama si luna asta am si aniversarea parintilor, unui nepotel, tre sa mai iau ceva si bonei + educatoarele + ingrijitoarele....si toate astea dupa botez....in aprilie Pastele iar cu cadouri pt tot poporul, aniversare Vlad si cred ca o sa am si o nunta: vai buzunarele mele. Pana in mai chitzaim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Lumi, da, cred ca pana la urma asa am sa fac. Le dau totusi cadoul de 8 martie ca atunci o sa vina toata lumea cu cadouri si noi cu mana goala...e cam aiurea.

Moama si luna asta am si aniversarea parintilor, unui nepotel, tre sa mai iau ceva si bonei + educatoarele + ingrijitoarele....si toate astea dupa botez....in aprilie Pastele iar cu cadouri pt tot poporul, aniversare Vlad si cred ca o sa am si o nunta: vai buzunarele mele. Pana in mai chitzaim

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Te compatimesc

eu la cadouri de Paste zic pas anul asta! sper
ca de fiecare data zic asa ... dar nu-mi vine sa ma duc cu mana goala la tata, sora, frate, nasi...si tot le iau cate ceva...si se aduna frate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Pentru cadouri mai bine ne apucam de ceva facut handmade. Ma gandesc daca as avea timp sa fac cozonaci +ceva ciocolata de casa misto+ceva vin si iaca cadoul. Daca am si bani mai pun si ceva acolo. Daca as sti sa tricotez/cos/ as face altceva. Dar mi-am pierdut abilitatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Pentru cadouri mai bine ne apucam de ceva facut handmade. Ma gandesc daca as avea timp sa fac cozonaci +ceva ciocolata de casa misto+ceva vin si iaca cadoul. Daca am si bani mai pun si ceva acolo. Daca as sti sa tricotez/cos/ as face altceva. Dar mi-am pierdut abilitatile.

Te iubim, printesa Victoria!!!

serios???? Nu ma intelege gresit, gestul e f frumos, dar eu cred ca ele nu ar aprecia; cel putin, sa vb de ale mele, cred ca si de 1 martie ar trebuie sa fac home-made un martisor din bani [de hartie]; de Craciun, noi parintii am pus bani in plic pt toate - au fost foarte fericite, desi gestul e de tot rahatul.Scuzati exprimarea elevata.

Mergi la inceput

Lori, iti dau dreptate! nimic nu le bucura mai mult ca banii! asta-i adevarul! e un gest frumos sa duci ceva facut de mana ta si cu suflet...dar nici eu nu cred ca ar fi apreciat, din pacate!

Ale mele, fiind si platite de primarie, au niste salarii de tot rahatu'!
se bucura si la 5 lei...

Mergi la inceput