Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Nu pentru educatoare&stuff ma gandeam. In general pentru persoanele pentru care nu am respect nu misc un deget.

Ma gandeam la rudele pe care le enumera Luminel. Si asta in conditiile in care acele persoane ar aprecia asta. Adica eu apreciez cand cineva face ceva cu mana lui pentru mine cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Nu pentru educatoare&stuff ma gandeam. In general pentru persoanele pentru care nu am respect nu misc un deget.

Ma gandeam la rudele pe care le enumera Luminel. Si asta in conditiile in care acele persoane ar aprecia asta. Adica eu apreciez cand cineva face ceva cu mana lui pentru mine cu placere.

Te iubim, printesa Victoria!!!

aaa, asta-i altceva! intelesesem gresit
da, asta e o idee...

Mergi la inceput

Asta cu banii in plic e de comedie. Mie mi se pare injositor. Cred ca e tare aiurea sa astepti sa-ti aduca parintii bani. Si daca nu-ti aduc ce SE INTAMPLA? Iti reversi toate frustrarile pe copilul al carui parinte nu ti-a dat plic cu bani? Apoi ma mai gandesc ca au ajuns asa rau incat chiar merita asta. Pai de ce suporta oamenii astia ceva ce nu poate fi suportat? Ma mai gandesc ca se intampla si la case mai mari sa bagi bani in buzunarul unora care au de toate. Asa ca....e multa discutie aici. Asta e unul din motivele care m-ar face sa plec din tara.

Mergi la inceput

Citat:

Asta cu banii in plic e de comedie. Mie mi se pare injositor. Cred ca e tare aiurea sa astepti sa-ti aduca parintii bani. Si daca nu-ti aduc ce SE INTAMPLA? Iti reversi toate frustrarile pe copilul al carui parinte nu ti-a dat plic cu bani? Apoi ma mai gandesc ca au ajuns asa rau incat chiar merita asta. Pai de ce suporta oamenii astia ceva ce nu poate fi suportat? Ma mai gandesc ca se intampla si la case mai mari sa bagi bani in buzunarul unora care au de toate. Asa ca....e multa discutie aici. Asta e unul din motivele care m-ar face sa plec din tara.

cineva trebuie sa faca si meseriile astea!

Mergi la inceput

luminel:pai eu n-am zis ca e injositor sa muncesti. Nicio munca nu va fi injositoare daca eu nu o voi considera injositoare. Tu crezi ca daca voi ramane peste vreo 10-15 ani fara job ma va mai angaja cineva usor? Nu. Clar. Ma si gandesc ca daca va trebui sa spal pe jos sau sa fiu bona voi accepta atata timp cat voi fi tratata omeneste. Sunt constienta ca dupa o varsta nu mai esti la mare cautare si daca n-o sa pot avea propriul business asta e. Nu-mi cade coada si voi fi tot eu si atunci.

Mergi la inceput

Belle, ai zis ca ti se pare injositor sa dai bani in plic si de ce accepta oamenii astia sa se injoseasca! pai, la ce salarii au, poate lor nu li se pare injositor;
si daca li s-ar parea, ti-ar conveni sa nu mai intre nimeni in sistem si sa nu aiba cine sa ne stearga odraslele la fund?! (vorbesc aici de crese)
ideal ar fi sa aiba salarii decente si sa nu fie nevoiti sa se "injoseasca" pt cativa banuti in plus!

Mergi la inceput

Daca toti acceptam tot ce ni se ofera atunci nu se va schimba nimic, ne moare speranta. Tara asta nu se va lecui in veci daca acceptam sa luam spaga pentru ca avem salariile mici. Bun pleaca din sistem, nu mai ramane nimeni si cineva o sa vada asta si se vor lua masuri, dar daca tacem cu totii si inchidem ochii la nedreptati nu se va schimba nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

BELLE, ce zici tu deja se intampla, celor ce li s epare injositor sa astepte un plic cu bani au plecat deja din sistem sau se gandesc s-o faca...aa..cei ce pot lua masuri, au luat deja: si-au trimis copiii la super crese/gradi private, iar la capitolul scoli, cred ca majoritatea copiilor LOR invata la scoli bune de afara.

Mergi la inceput

Citat:

Daca toti acceptam tot ce ni se ofera atunci nu se va schimba nimic, ne moare speranta. Tara asta nu se va lecui in veci daca acceptam sa luam spaga pentru ca avem salariile mici. Bun pleaca din sistem, nu mai ramane nimeni si cineva o sa vada asta si se vor lua masuri, dar daca tacem cu totii si inchidem ochii la nedreptati nu se va schimba nimic.

aici iti dau dreptate! din pacate, in tara asta doar solutii radicale de genul pleaca toata lumea s-ar putea sa dea roade! si poate nici alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani Piggy!!!!!!!!!

Eu sunt singura cu copiii acasa. David e racit si mi-a dat si mie virusul.

David este la gradi particulara. Ma gandeam totusi sa le iau martisoare de 1 si cate o floare de 8 la doamne si ingrijitoare.
Voi cand ii aveati la particulara, ce luati ?

Mergi la inceput