Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Si eu am papat inghetata de cioco si de iaurt cu fructul pasiunii..Joi,cand am fost la CINEMA(sa nu mai razi de mine Anitta)

Virginia 27+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Eu eram Virgi !! m-am chinuit de dimineata :)))greu tare cu neuronii:))
Anita nu am facut eu inghetata:) A venit cumnatul meu de la suceava si mi-a adus.Numai la suceava se face inghetata de asta cu nuci se numeste Natanael si e facuta in asa fel in cat sa aiba gustul de inghetata a copilariei mele:)

Oana cu Bebe Tudor 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Elena, nu mi-a recomandat ecocardio, dealtfel dr la care merg e specialist si in ecocardio intrauterin, asa ca probabil o sa-mi faca el candva daca o sa considere ca e vreo problema. Iar dupa ce se va naste o sa-i fac cu siguranta, nasa lui M e cardiolog.
Noi iubim legumele si leguminoasele, radacinoasele. Mai ales de cand nu mai putem manca carne. M. se declara vegerarian de pe la 4 ani si mananca foarte selectiv carne, aproape niciodata, iar noi nu mai putem manca de cand am ramas eu insarcinata, pentru ca noi suntem insarcinati impreuna. Mai mancam, dar mai mult peste, iar daca as avea un bors de gaina de la tara, l-as manca cu tot cu farfurie. Mi s-a scarbit de cand am aflat ca puiul e super-umflat cu antibiotice. Iar carne de porc am cumparat inainte de Craciun de aproape 5 milioane. Au facut socrii mei tot felul de preparate, dar efectiv nu putem manca, nu ne prieste. Asa ca am trecut pe legume, oua (numai de la tara, alea de la magazin ne put si alea ) si lactate.
Diana, ai vazut ca actioneaza mai lent si ramane mai multa vreme in organism. Amiodarona ramane chiar si timp de o luna dupa intreruperea tratamentului. Copilasul care a murit dupa 15 minute de la prima administrare, ori era alergic (ceea ce nu e cazul vostru, de vreme ce deja ai inceput trat si nu s-a intamplat nimic rau), ori s-a actionat prea tarziu pentru el cu acest tratament.
Cand o sa fie bine de tot si o sa ne linistim cu toate, propun sa facem o mega petrecere in pijamale.
Virgi, da, chiar ca ai un program rezonabil, mai scurt ca al meu. Eu muncesc in unele zile chiar 12 ore, cel mai adesea 8-9 ore. E bine ca ti l-ai mai scurtat, si cred ca e greu, mai ales ca tu stai si foarte mult in picioare.
Onutza, gustul inghetatei copilariei mele e ceva gen fistic, iar aspectul e ca al untului, in pachetel de hartie. Babele stiu.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Am uitat sa va spun - ce vorbareata sunt azi, nu stiu ce m-a apucat, eu sunt mai tacuta - azi, dupa ora de engleza a lui M, profa mi-a spus ca a aflat cum o va chema pe fetita noastra.
Zic: -Da? Eu nu stiu. Cum o va chema?
-Cum nu stiti? Smaranda Maria, mi-a spus M.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Anitoooo da ce frumos numeeeeee:) BV lui M
Si eu am prins inghetata aia in pachet ca de unt.O cumparam de l tonetele de laptarie.Niste tonete albe cu geam mic:))

Oana cu Bebe Tudor 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Va pup pe toate!!!!!Intru si va citesc dar nu prea scriu...Am intrat sa o felicit si eu pe Anitta pentru fundita! Diana, te citesc mereu, un pup mare pentru voi!
Am fost si noi ieri si am dat comanda de patut pentru Amana, al ei va trece la bebita, in 3 saptamani e gata al ei, abia il astept!
Am si eu o intrebare la mamicile care mai au un copil acasa pana cand ajung la pediatru sa intreb: voi le-ati schimbat saltelutele la 2 ani? Ca eu asa retinusem cand am nascut-o pe fimea, ca dupa 2 ani salteaua se schimba pentru ca ar fi prea tare pentru coloana asta de cocos (sau alge marine sau din ce se mai fac ele pt bebelusi).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Hello burtici..
M-am pus si eu sa dorm dar de unde ca se lucreaza prin vecini su eu nu pot dormi daca e galagie..asa ca ma duc sa fac o baie

Annita felicitari pt fetitza si ma bucur ca e totul ok..frumos numele, dar nu M era cel care spune ca o sa o cheme Fecioara Maria?? sa ma scuzi daca am incurcat borcanele..
Chiar am facut un bors de pui ca la mama acasa in moldova si tare bun a fost..niciodata nu mi-a iesit asa bun..bineinteles ca puiul a fost de tara am renuntat de mult la cel de magazin si la multe produse procesate din carne..

Onutza macar tu te-ai chinuit si uite ca ai reusit..multumim

Diana

Ella ma bucur ca s-a mai lungit colul

Ana lia eu nu stiu ce inseamna acea problema dar uite ca se poate rezolva in viata intrauterina

Hmmm inghetata cu nuci,nu mai spuneti ca nu am de unde sa imi i-au acum
si ma duc de imi trezesc sotul sa meraga acum pana in Brasov
Andra eu am o saltea pe o parte e neteda pe care a dormit paana la 1 an apoi i-am intors-o pe cealalta parte unde sunt asa niste patrate putin in relief pe care va dormi pana se satura de patut..

Pup toate fetele atat a tinut minte neuronul meu gravid, dar daca mai stau mult nu mai fac baitza..

A voiam sa va zic ca m-am ingrasat alarmant in ultimele 2 sapt..dar as manca non stop, cum sa fac sa ma mai abtin si sa nu mai mananc dulciuri si prostii in total cred ca am luat apropae 10 kg pana acum ceea ce este foarte mult ca stiu ce urmeza

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ba da, Tigruta, M, la sarcina pe care am pierdut-o, mi-a intrebat daca ii putem pune numele Sfanta Fecioara Maria. Acum nu stiu daca ramanem pe Smaranda Maria, e doar o idee venita de la el in dimineata asta, ca multe altele.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Buna fetelor
Ce guralive sunteti in weekend!
Anitta, Multumesc lui Dumnezeu ca ma simt mai bine astazi. Am sunat-o pe doctora mea ieri din nou si mi-a recomandat sa iau si Fier.
Voi sunteti multumite de ginecoloagele voastre? Mie mi se pare ca nu e asa amabila cu mine intotdeauna. Toate prietenele/cunostintele mele au nascut cu doctori barbati iar eu m-am incapatanat sa merg numai la femei si am mers asa fara recomandare la nimereala.

Alina cu bebelusa 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ce bine ca te simti mai bine, Alina!
Cat despre medici, eu ii privesc ca pe niste oameni, nu ca pe niste sfinti, care trebuie sa suporte totul cu zambetul pe buze. Au si ei supararile, frustrarile, greutatile lor, poate sunt agasati de tot felul de pacienti, intre care unii sunt foarte panicosi si insistenti. Poate uneori, cand sunam noi, cu bun simt si cu rezerve, pe ei tocmai i-a pocnit in moalele capului vreo veste nasoala, poate dorm sau poate ca sunt foarte ocupati cu vreo pacienta intr-o stare grava si nu pot fi foarte amabili. De aceea eu am sunat extrem-extrem de rar (cred ca de trei ori), cand nu se putea amana sau rezolva problema fara sa o solicit si am fost extrem de rapida in ceea ce i-am spus. Eram la 10 saptamani de sarcina (sarcina trecuta la fix 10 saptamani am pierdut-o). I-am spus ca sunt pacienta ei, ca am 10 sapt de sarcina si ca sangerez. Atat. Era la cabinet si m-a chemat. Dialogul a durat cred ca mai putin de 30 de secunde.
M-a pocnit o leneeeee.... si mi-am propus sa fac ordine in jucarii, ca nu se mai poate, ne invadeaza casa.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+

Mergi la inceput