Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
ella81it spune:
Buna seara si de la noi!
Am dormit cu Alex pana pe la 16 sa vedem ce fac la noapte!
Acum ii fac sotului lista de cumparaturi,vreau si eu salata cu telina,morcov si mar dar nu am telinaSper ca se descurca sotul sa cumpere,m-a intrebat cum arata
ANITTA am lichid in exces ,parca e la limita max, scrie ceva de 70 habar nu am ce masuratoare e asta,eu cred ca e in mm,ca a masurat exact cum a masurat colul
DIANA am facut analizele in primult trimestru si e totul bine,apoi cu bebe am facut amniocenteza a iesit totul ok,morfologica am facut la unul din cele mai bune spitale de pediatrie din Europa(asa se lauda ei)eu sper sa fie totul bine.
Am mai citi ca ar putea fi de la diabet,doar ca nu am facut acel test si doctroul mi-a spus ca nu are rost sa il fac ,daca la prima sarcina nu am avut probleme
Cred ca ma duc la doctorul de familie sa vedem ce zice si el poate totusi il fac.
TIGRUTA vreau si eu supa de gaina de taraCred ca e atre buna,ma crezi ca am mancat doar de pui si gaini din magazineNu am avut bunici sau rude la tara deci nu m-am bucurat de bunatatile alea naturale si nici de vacantele la tara la bunici ca prietenii mei
Ma duc sa fac un dus si astept sa vina sotul cu telina sa fac salata
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
miha81 spune:
Deea,Blanca, Ella felicitari pentru puiutii grasunei! Ella pentru linistea ta ar trebui sa te duci mai devreme de 15 martie la ginecolog. Cred ca daca era ceva grav iti spunea totusi.
Irina pe cand rezultatele la analize? Ti-au mai trecut semnele dela intepatura?
Anitta sa stii ca e tare bine cu generator! Azi a fost luat curentul vreo 5 ore si chiar a fost super! Ne-a costat 120 milioane dar....Frumos nume a ales M pentru fetita! Si la mine tot Bianca i-a ales numele fratiorului ei!
Mirela ai ajuns cu bine in Bucuresti? Cum a fost drumul?
Oana vreau inghetata!!!! Si eu am tot timpul in casa si eu si fiica mea bagam la greu indiferent de anotimp.
Andra fetita mea doarme in pat dublu de la 6 luni asa ca nu te pot ajuta cu un raspuns.
Si eu sunt tare obosita si m-am asezat in pat la televizor. Am avut la pranz musafiri, sotul a facut gratar eu un piure si ceva dulce iar acum ma cam doare mijlocul. Ce inseamna kilogramele in plus...face vreuna dintre voi ceva gimnastica? Eu cred ca ar trebui sa ma apuc!
Virginia felicitari pentru achizitii! sa le stapaniti sanatosi si fie ca bebele sa aiba un somn linistit in patutul cel nou!
pozeBianca
ClaraJ spune:
ANDRA - eu, personal, n-am auzit ca trebuie sa-i schimbi salteaua dupa o anumita virsta. Aici chiar cind te duci sa-i cumperi pat de copil mic, iti recomanda sa-i muti salteaua din patut in noul pat pentru ca dimensiunile sunt aceleasi. Al nostru are un pat asa:
http://www.amazon.com/KidKraft-86921-Modern-Toddler-Cot/dp/B001772QYI/ref=sr_1_16?ie=UTF8&qid=1328977797&sr=8-16
Si dupa ce l-am montat, i-am transferat salteaua din patut si doarme pe ea fara nici un fel de problema.:)
Nici eu nu inteleg chestia asta cu infectiile urinare. Cum vi le depisteaza? Numai din testele de urina sau faceti teste sumplimentare? Mie nici la prima, nici la sarcina asta doctorita nu mi-a pomenit nimic de asa ceva. Eu le dau mostre de urine de fiecare data cind merg la control, dar nu mi-au zis niciodata ca ar fi ceva in neregula.
ANITTA - parca tu intrebai daca vine cineva din State in RO. La momentul asta nu stiu pe nimeni, la vara, insa, o aduc pe mama care se va intoarce in tara dupa vreo 2-3 luni de stat la mine, deci daca nu e prea tirziu atunci sau nu vine altcineva intre timp, te ajut cu mare drag.
Va pup si o seara buna,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 27+
Anitta_O spune:
Multumesc, Clara, o sa tin minte. In caz ca nu rezolv pana atunci, o sa te rog pe tine.
Miha, ce mult costa un generator!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+
joana2672001 spune:
Dragi burtici va pup dulce
Anitta felicitai pt domnisorica, sa se faca mare si frumoasa:D
Dragelor, astazi desi era tare frig am fost cu verisoara mea la IKEA. Mai lumea zicea ca romanii nu au bani, insa nu aveam unde sa parca, iar in magazin ziceai ca sunt cine stie ce oferte. In fine, eu m am bucurat ca am mai iesit in lume, m am plimbat putin, ammai vazut cam ce vreau sa cumparam.
Si noi vrem sa renovam, varuit sa schimbam parchetul si usile insa cam atat aaa si mobila bineinteles:D . De abia astept sa incepem insa pana in martie mai este ceva.
Noi ne simtim bine, bebe mai putin activ astazi ca am fost eu plimbareata:)))
pupici
Ioana, mamica lui Cristian 27 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
Andra_C spune:
Multumesc, fetelor, pentru raspunsuri! Clara, ieri i-am comandat si eu patutul Amanei de aici http://www.rominafurniture.ro/?g=ansambluri-patuturi-copii-cleopatra este cel alb de mai jos si va avea salteaua inclusa. Chiar ma uitam acum si eu pe Amazon pentru asternut+aparatori pentru el . Deocamdata i-l las crib, apoi se va face pat de mijloc.
Anitta, prietena mea mai face comenzi pentru mine din state, daca vrei iti dau mailul ei si ii pui o intrebare, s-ar putea sa te coste mai putin prin ea decat daca faci tu direct, nu stiu exact cum procedeaza ea. Si din cand in cand se mai si duce acolo, dar nu stiu sa aiba vreun gand luna asta, a fost in decembrie. Imi zici daca vrei.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 23s+
virgiL spune:
O dat Bunul Dumnezeu si am terminat treaba in noul dormitor...!Nici nu ma pot aseza intr-un loc asa-s de incantata si tot imi vine sa le mut si rearanjez...MIHA,multumesc de urari,da sa stii ca numa bebe inca nu are patutz...pt ca nu am gasit inca ceva sa-mi placa.Acum imi va fi mult mai usor sa aleg si patutul pt ca stiu unde trebuie sa-l integrez(ca spatiu,culoare,model...).Ma bucur ca ai reusit sa-ti indeplinesti necesitatea cu generatorul,...cam scump,dar ce sa-i faci?Deja si-a scos primii banutzi azi cand s-a luat curentul,nu-i asa?
ANDRA,foarte frumos patutul Amanei...!
ELLA.ce bine ca te-ai odihnit cu Alex,sper ca te-ai mai si linistit!Vad ca eu oricat de obosita as fi,nu reusesc sa pun capul jos ziua...
ANITTA,ce nume frumos a ales M pt surioara lui...nu cred ca o sa scapati fara macar unul din cele doua numeSi ce frumos si empatic vorbesti tu despre medici...subscriu in totalitate celor spuse de tine,dar trebuie sa recunoastem ca sunt si unii medici care sunt ”de meserie” cu nasul infipt in fund(ma scuzati) si oricat ar fi de odihniti si relaxati is tot ciufuti si cu o atitudine condescendenta.Oameni si oameni,ca peste tot...Eu sunt foarte multumita de dritza mea si tot asa evit sa o contactez daca nu-i ceva ”ce arde”...
ALINA si eu la fel m-am incapatzanat cu ginecologul femeie,si nu ca as fi cine stie ce pudica....dar nu stiu...mereu mi s-a parut ca o femeie ar intelege altfel aceste probleme.Ironia sortii face ca dritza mea nu poate avea copii9 nu stiu din ce motiv)dar cert e ca este o femeie extraordinara,modesta,amabila,disponibila.....Ma bucur ca tu te simti mai bine,ia-ti suplimentul de fier poate starile tale se datoreaza unei anemii (nu mai stiu ,ai facut o hemoleucograma si o sideremie recent?)
IOANA,ce bine ca esti inca energetica...eu am facut febra musculara ca am mers prin vreo 2-3 magazine de mobila joi......Iar de bebe nici nu te gandi ca nu recupereaza el miscarea diseara cand te bagi in pat
Intreba cineva de gimnastica...e tot ce mi-ar mai lipsi......la oboseala care ma incearca,efortul de la servici,foiala din casa si contractiile uterine.....mi-ar pune CAPAC!Voi recupera cu succes dupa nastere,sper...
Virginia 27+ cu ,mami de Ioana
virgiL spune:
Asta-i dormitorul in care dorm in seara asta
http://www.iv-decor.com/product/8006
mai trebuie varuit si gasit patutzul lui bebe si cam asta-i formula pe urmatorii 2 ani...zic eu...
virgiL spune:
Si bineinteles ca am uitat sa va spun ca o buna prietena si fina de a mea a nascut un fetitzoi de 3,8 kg si 51 cm(la 41 de sapt),chiar cu dritza si la spitalul la care urmeaza sa nasc si eu...am avut o zi asa plina si emotionanta ca am uitat sa-mi iau rezultatul analizelor azi...
aever spune:
Stiu ca o sa sune ciudat...dar nu prea am chef sa scriu. Vroiam sa stiti numai ca am citit ce-ati scris. Junica am facut tratament pentru Ureaplasma, cu Azitromicina, o singura tura momentan. Acum 2 saptamani parca, n-am repetat analiza, oricum stiu si eu ca o sa revina. Sau daca nu Ureaplasma, atunci altceva si tot va trebui reluat tratament cu antibiotic. M-a avertizat si ginecoloaga de asta. Nu stiu ce-o sa fac, asta e...
Anunt si eu cu bucurie ca am o prietena foarte buna care a nascut ieri o fetita tare dragalasa. Din pacate ei stau in SUA, deci nu ii pot vedea decat in poze. Ma bucur mult pentru ei si am inteles ca se simt bine si mamica si fetita, abia astept sa-mi povesteasca de travaliu.
Andreea, 21+ cu BebeLUnu