HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La multi ani Mihaela!!! Sa fii fericita si zambitoare toata viata!

Am citit din urma destul de pe sarite dar ma repun in tema curand.

De sambata suntem acasa si inca nu imi vine sa cred. Am trecut prin cele mai negre clipe din viata mea cred si ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut cu bine peste. Cred ca toate ne gandim cu groza cum e sa iti vezi copilul bolnav si sa nu ai cu ce sa il ajuti, dar cand ajungi in situatia respectiva iti dai seama ca groaza pe care ti-ai imaginat-o e nimic pe langa cea pe care o simti cu adevarat.

Ce s-a intamplat la noi, pe scurt:
In 1 februarie la pranz am inceput sa am contractii la 10 minute, apoi la 7 minute. Medicul m-a trimis la clinica. Acolo mi s-a facut testul non stres, apoi ecografie. La eco Toma aparea de 3800 de grame si cicatricea vechea dadea semne de oboseala. M-au internat, injectii cu gynipral si nospa, contractiile au cedat spre dimineata dar au revenit in cateva ore. Pe la 11 dimineata m-au anuntat ca trebuie sa facem urgent cezariana ca cicatricea veche nu mai rezista (se pare ca am gresit ca am ignorat perioadele lungi in care uterul meu statea contractat pentru ca asta ar fi subtiat si mai tare cicatricea). Totul parea bine, eram trecuta de 37 de saptamani, copilul mare.

In sala, dupa ce s-a nascut mi s-a parut ca ceva nu e bine: era f albastru, au fugit repede cu el afara din sala si pe mine m-au adormit. M-au tinut destul de adormita restul zilei si abia a doua zi am aflat ca ceva nu era bine. Toma avea lichid in plamani si facuse polipnee tranzitorie. Mi se spunea sa am rabdare, ca se mai intampla, dar ca nu exista garantii 100%. Era pe antibiotice, primea oxigen, fenobarbital si era hranit prin gavaj cand l-am vazut eu prima data - o mana de om, un scump care se lupta cu fiecare respiratie. Incet mergea spre bine, dar duminica am facut o recadere si am revenit de unde plecasem. I s-au facut ecografii la inima si plamani, totul era in regula dar saturatia de oxigen scadea in continuare daca nu primea oxigen suficient. Apoi incet incet a luat-o iar in sus. De miercuri nu mai avea oxigen, joi am ramas si fara monitor, dar era in continuare hipotonic - aspectul asta se imbunatateste in continuare.

Aparent 37 de saptamani se considera la termen dar bebeii sunt "mere necoapte" dupa cum spunea neonatologul.
Acum suntem bine, noi inca marcati si sarim la primul sughit, dar ne vom obisnui. Mananca doar san, e f haplea si termina 90 de ml in 10 minute. Deocamdata doarme bine si ia in greutate. Aseara am facut prima baita si i-a placut, s-a culcat la 10.30, a mai papat la 3 si apo la 8. Peste zi mananca mai des.

Cam asta facem noi .

Va pupacim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Of, Anda dragutza, bine ca s-a terminat cu bine. E bine ca sunteti acasa, e normal sa fiti putin stresati inca.
Si eu ma tot gandesc daca nu va merge ceva bine, daca iese cu vreun defect, pata etc dar nu pot decat sa astept sa vad.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Anda , bine ca s-a terminat totul cu bine si sunteti cu totii acasa. Cred ca a fost cumplit, dar ai incredere si fii optimista ca va fi totul bine.

Dariana +38 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

La multi ani Mihaela! Multa sanatate, nastere usoara si o bebelina sanatoasa!

Bubbles Felicitari, sa-ti traiasca micuta bulgarasa! Multa sanatate si recuperare rapida!

Dariana +38 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

Anda, saracutul de el, ma bucur ca este bine acum
astia mici, dragii de ei, sunt tare puternici, chiar daca nu par!!

fetele, la mine totul e stabilit
de dimineata am facut analizele, ekg, am discutat cu anestezistul si maine dimineata la ora 8,30 trebuie sa mergem la spital

doctorita mea e de coma, am sunat-o mai devreme si era acasa, pe calmante, radea de ea, si-a rupt degetul la picior cand dadea cu mopul
i-am si zis, nu am reusit eu ditai balenuta sa-mi rup picioarele si a reusit ea
a zis ca oricum ma opereaza maine dimineata, iar miercuri o opereaza pe ea.
asta da situatie, doctorita si pacienta internate si operate in acelasi spital:-))

clar, nu aveam cum sa mai aman, ca nu vreau sa nasc cu alt medic, sunt obisnuita cu ea si am incredere in ea, asa ca....maine dimineata o sa imi cunosc bebelusul

nu mai am emotii, m-a amuzat doctorita mea, i-am si zis sa se odihneasca bine si sa aiba grija ce mai face pana maine dimineata ca am nevoie de ea

va

38+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Mihaelaradu - ti-am citit cu mare interes si emotie blogul si postarile despre nunta. Imi induci o stare de bine si de optimism prin postarile tale, felicitari pentru transparenta cu care scrii si cu care aduci aproape de tine cititorii...

Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012)

David Adrian

Garagarita Antonia

Nicole iti multumesc din suflet Sper ca o sa-ti placa si povestile mele pentru copii
Suzieq, Bia, Anda va multumesc din suflet pentru urari. Sa ne dea Dumnezeu tuturor copilasi sanatosi, familii unite si zile senine.
Bia un cald si sincer LA MULTI ANI si sotului tau! Sa il tina Dumnezeu sanatos si, de ce nu, sa-i trimita in dar CURCUBEUL (Iris) :)
Anda Multa sanatate lui bb Toma si voua sa va dea Dumnezeu putere sa depasiti sperietura asta.

In urma vizualizarii pozelor cu camerele bebeilor Robert Stefan (Ica) si Leon (Olga) purcedem si noi spre IKEA sa achizitionam patut si masuta pt infasat/schimbat.

Sa aveti o zi frumoasa

38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

La multi ani Mihaela, sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos tun!!!

felicitari anne-maria, mihacor, bulinutza, bubbles!!!!

si bafta noua, care urmam

39+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Anda, cineva acolo sus va iubeste... uf, ce poveste... bine ca sunteti bine acum.
Cum se comporta Carina cu Toma? Eu sunt foarte mandra de Andra, desi saracuta e putin afectata de schimbare, am in ea un ajutor de nadejde atata timp cat stiu sa o "canalizez" in directia buna

Sophia, nastere usoara .

Dariana, nu mai e mult nici la tine! Cum te simti? Tu nu te-ai prea plans de greutate, apasare, dureri, ai fost o graviduta tare cuminte . Ce spune Ema, e nerabdatoare?

Mergi la inceput

saru-mana Amelia

fetele care ati facut cezariana, daca am unghiile la picioare date cu oja e vreo problema?? la maini nu am oja deloc

39+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

LA MULTI ANI,MIHAELA!!!SA FII SANATOASA SI SA AI NASTERE USOARA,SI BEBE FRUMOS SI SANATOS!!!

Suzieq,tocmai asta am fc am sunat dr si am mai amanat ceza ptr miercuri cand sper sa fiu ok 100%.
Anda,prin ce ati trcut!!!Bine ca e bebe ok acum si ca papa bine!Multa sanatate!
Sophia,bafta maine sa fc un bebe mare si sanatos si sa te refaci repede!

37+ sapt

Mergi la inceput